sebik Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 A skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Priv... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 SANDACZOWY KRAAG ELITEKijek zbudowany na blanku SKXE6916-1N pod sandacze łowione na średnio ciężko. Główki 12-25g może nawet 30g + gumka 4'. Kijek bardzo szybki z dość delikatną szczytówka dobrze pokazującą opad, szybki przyrost mocy ale nie bardzo gwałtowny. Dolnik mocny ale nie pałowaty, ugięcie bardzo płynnie przechodzi od szczytu do dolnika. Ogólnie bardzo fajny blank.Blank został pomalowany w kolor Honey Yellow transparent. Kijek dostał pełną rękojeść z kombinacji korka Rivier 2 , kaktusa, burnta i korkogumy, uchwyt Fuji DPS z insertem z drewna egzotycznego. Kolor omotek jak i drewna dopasowany do koloru blanku. Kijek dostał lekkie przelotki Fuji Titanium Sic Slim. Ogólnie fajna kosa sandaczowa. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 A zdjęcia mojego Kraaga? Ładny jak cholera, a zdjęć nie wrzuciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Bo żeby było zdjęcie to trzeba zaplacic stowe więcej;)... Wiem bo nigdy mojego nie bylo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Bo żeby było zdjęcie to trzeba zaplacic stowe więcej;)... Wiem bo nigdy mojego nie bylo Bo Twoje są brzydkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 A zdjęcia mojego Kraaga? Ładny jak cholera, a zdjęć nie wrzuciłeś Mówisz, masz. SANDZCZOWY KRAAG ELITE 12LBKijek na blanku SKXE7012-1N kolor coofe brown. Charakterystyka ta sama co opisany wyżej SKXE6916-1N tylko delikatniejszy. Do główek 8-18g+ gumka.Ten egzemplarz dostał dzieloną rękojeść z korka Tiger z korkogumą, uchwyt Fiji DPS z insertem z drewienka i przelotki Fuji Titanium Sic Slim. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Bo Twoje są brzydkie BO NIEPOTRZEBNIE MOWIE ZEBYS ROBIL JAK UWAZASZ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukanio Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 (edytowane) Mówisz, masz. SANDZCZOWY KRAAG ELITE 12LBKijek na blanku SKXE7012-1N kolor coofe brown. Charakterystyka ta sama co opisany wyżej SKXE6916-1N tylko delikatniejszy. Do główek 8-18g+ gumka.Ten egzemplarz dostał dzieloną rękojeść z korka Tiger z korkogumą, uchwyt Fiji DPS z insertem z drewienka i przelotki Fuji Titanium Sic Slim. Skałek chyba taki mi się będzie robił? Dobrze mówię? Oczywiście ładniejszy.... :-) Ps. Swoją drogą nie wiem dlaczego nie widzę mojej błękitnej szpady do poławiania szczupów z Drużna... Edytowane 5 Lutego 2020 przez lukanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Mówisz, masz. SANDZCZOWY KRAAG ELITE 12LBKijek na blanku SKXE7012-1N kolor coofe brown. Charakterystyka ta sama co opisany wyżej SKXE6916-1N tylko delikatniejszy. Do główek 8-18g+ gumka.Ten egzemplarz dostał dzieloną rękojeść z korka Tiger z korkogumą, uchwyt Fiji DPS z insertem z drewienka i przelotki Fuji Titanium Sic Slim. Jaki ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 BO NIEPOTRZEBNIE MOWIE ZEBYS ROBIL JAK UWAZASZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Bo żeby było zdjęcie to trzeba zaplacic stowe więcej;)... Wiem bo nigdy mojego nie bylo Kurde, to ja przepłacam non stop. Wrzuca Rafał zdjęcia i kasuje mnie, a słowem nie wspomni, że te setki zł, to za zaszczyt oglądania zdjęć na jerku Tym samym wyżej zaprezentowany Kraag w kolorze Honey Yellow mógł być stówkę tańszy. Akurat na malowanie by styknęło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Po co przepłacać jak można taniej? Jak skałkową robotę wrzucam do działu "pochwal się nowym sprzętem". A na złość dla Rafała nie pokazuję jego podpisów ani logo pracowni. Teraz niech Rafał dopłaci stówkę to dopiszę gdzie takie super wędki robią 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Kurde, to ja przepłacam non stop. Wrzuca Rafał zdjęcia i kasuje mnie, a słowem nie wspomni, że te setki zł, to za zaszczyt oglądania zdjęć na jerku Tym samym wyżej zaprezentowany Kraag w kolorze Honey Yellow mógł być stówkę tańszy. Akurat na malowanie by styknęło Bardzo śmieszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Bardzo śmieszne. Foch??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Rafal czy Kraag elite SKXE6916-1N da radę podbić wspomniane 30g + 4 cale (np relax ohio lub dam longhorn) na15-20m z lekkim uciągiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Rafal czy Kraag elite SKXE6916-1N da radę podbić wspomniane 30g + 4 cale (np relax ohio lub dam longhorn) na15-20m z lekkim uciągiem?Moim zdaniem ogarnie. U mnie tak będzie pracował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Kijki na uchwycie delfin również się kręcą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 GAWAS CONQUER 115xKijek szczupakowy na blanku Gawas Conquer GB115X- C66MLF/30g. Kijek został przedłużony do długości 2,10m. Typowa szybka, mięsista szczupakówka o progresywnym ugięciu do przynęt 8-30g.Kijek dostał dzieloną rękojeść z ciemnego korka, uchwyt Fuji DPS 17 z insertem z drewienka egzotycznego, przelotki Fuji Sic Slim. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Gawas fajny, ale o patykach z delfinem to za dużo informacji nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Gawas fajny, ale o patykach z delfinem to za dużo informacji nie ma ... Sławciu powiększ sobie zdjęcie i kije są z opisami , a blanki były już po wielokroć opisane. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 (edytowane) Sławciu powiększ sobie zdjęcie i kije są z opisami , a blanki były już po wielokroć opisane. Paweł jak ja bym przelotki na zdjęciach rozpoznawał to bym chyba w rodbuilding poszedł Blanki kojarzę i może nawet jakiś tam mam Edytowane 12 Lutego 2020 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 A w tych delfinach to jedna szczytowa część obsługuje wszystkie blanki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 COŚ NA OKONIA, PSTRĄGA , KLENIA I JAZIA W UNIWERSALNEJ DŁUGOŚCIKijek na blanku Kraag XF SKXF765-2N. Kijek powstał z zamysłem jako maksymalnie uniwersalny lajcik do łowienia z brzegu jak i z łodzi.. Padło na kraaga Xf w długości 2,3m i mocy 5lb, opisany do 10g wyrzutu. Myślę ,że to dobry strzał. Kijek czuły, lekki i eletryczny. Na tyle szybki, że spokojnie obsłuży lekkie jigowanie a progresywne ugięcie pozwoli komfortowo połowić na przynęty twarde jak obrotówki czy woblerki.Kijek dostał pełną rękojeść z bardzo dobrej jakości korka naturalnego, elementy z korkogumy+paseczki z pianki. Uchwyt Fuji DPS 16 z insertem z egzotycznego drewna, przelotki Fuji Titanium Sic Slim. Całość dopełniają omotki kolorystycznie dobrane pod kolor drewnianego inseru. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Jaki rozmiar przelotek KT dałeś na szczycie w tym Kraagu XF SKXF765-2N? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi