Jozi Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Dlatego właśnie pytałem,tylko drogie niestety...Panie Boczku, to nie są tanie rzeczy.Ale uwierz że warto mieć choć jednego borona .To inna liga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Panie Boczku, to nie są tanie rzeczy.Ale uwierz że warto mieć choć jednego borona .To inna liga.No i przez Ciebie będę musiał sprzedać suzuki ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 No i przez Ciebie będę musiał sprzedać suzuki Ale i jednego suzuki też trzeba mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Ale i jednego suzuki też trzeba mieć Tak i cztery CD... ????Muszę zrobić renament niestety???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
versicolor Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Borona albo się kocha, albo nienawidzi niestety ta pierwsza opcja jest skuteczniejsza jeśli chodzi o czystki w portfelu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Tak i cztery CD... Muszę zrobić renament niestety Borona albo się kocha, albo nienawidzi niestety ta pierwsza opcja jest skuteczniejsza jeśli chodzi o czystki w portfelu Panowie ograniczenia są tylko w głowie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) Jak borony to tylko te najszlachetniejsze, z kraju gdzie wisnie kwitną Edytowane 14 Maja 2020 przez nyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Jak borony to tylko te najszlachetniejsze, z kraju gdzie wisnie kwitną To znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 To znaczy. To znaczy Rastki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Borona albo się kocha, albo nienawidzi niestety ta pierwsza opcja jest skuteczniejsza jeśli chodzi o czystki w portfelu Na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 W Polsce też kwitną ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) W Polsce też kwitnąNiestety te nie gadają do mnie, pomimo kilku prób tetate z nimi...Ale dzięki @Guciowi @woblerwz, którzy namówili mnie na próbę z tymi nie Polskimi polubiłem tamte borony Edytowane 14 Maja 2020 przez nyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Niestety te nie gadają do mnie, pomimo kilku prób tetate z nimi...Ale dzięki @Guciowi @woblerwz, którzy namówili mnie na próbę z tymi nie Polskimi polubiłem tamte borony Popieram w całej rozciągłości, też do krakowskiego jeszcze nie dojrzałem, bo mam szerokie spectrum patyków w gramaturach mnie interesujących i ciężko znaleźć podstawę do nabycia polskiego borona, ale nie wykluczam takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Mam i takie i takie ale Rastki biją na łeb wszystko co mam. Nawet knight, który jest bez boronu, zrywa papę z dachu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Mam i takie i takie ale Rastki biją na łeb wszystko co mam. Nawet knight, który jest bez boronu, zrywa papę z dachu.Który masz model Borona oraz Knighta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Monster 83ml knight 76ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Monster 83ml knight 76mlBędziesz sprzedawał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Przypominam, że to wątek Rafała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 (edytowane) SUZUKI POD MAJOWE "GRUBE MAMUŚKI"Kijek na blanku Suzuki RXF-20lb-802. Dwu składowy o długości 2,44m, mocy 25lb i c,w do 42g ( realnie troszkę więcej radzi). Typowy kijek pod szczupaka. Szybki , elektryczny o progresywnym ugięciu. Długość kijka pozwala na łowienie za równa z brzegu jak i z łodzi.Kijek ubrany został w przelotki Fuji Torzite T2, uchwyt Fuji VSS17 z zabudowaną nakrętka KDPS. Do tego pianka Matagi i złota biżuteria. Edytowane 21 Maja 2020 przez skalek-77 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Jeszcze jeden Suzuki. Tym razem z nowszej serii RXXF. Kijek jedno składowy długości 2,13m, 18lb mocy o c,w do 21g ( realnie 25g główka + 4'guma). Kijek za równo pod szczupaki jak sandacze na wszelkiego rodzaju jigi. Bardzo lekki i czuły o przepięknym ugięciu. Ten egzemplarz dostał pełną rękojeść z korka różnego rodzaju i wybarwienia (tonowana), uchwyt Fuji DPS z zabudowaną nakrętką KDPS, insert z drewienka i przelotki Fuji Torzite T2. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Piękny...Rafale a jak dołem ta Suzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Super skomponowany korek,a nie przepadam za mieszankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Super skomponowany korek,a nie przepadam za mieszankami.Mam takie samo zdanie. Już nie raz próbowałem taki projekt zrobić, ale zawsze wygrywała klasyka jednolitego korka. Może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Piękny...Rafale a jak dołem ta Suzi?10g główka już można zaczynać jigować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 10g główka już można zaczynać jigować.A Ty Rafał co byś osobiście wybrał do takiego sandaczowego projektu pod komfortową obsługę glowek 12g - 25g plus 4 cale?To Suzuki RXXF-18lb czy może ta Aurige Costa opisana przez Ciebie na 20LB? A może jeszcze coś ciekawego w 1 składzie?Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi