Jozi Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) I słabszy braciszek XST1143F Rafał nawet logo już masz .Nooo pełna profeska . Edytowane 3 Czerwca 2014 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Musze i ja coś popróbować z tym ratanem kiedyś .. skąd go bierzesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Rafał, super robota! Gdzie kupowany i jakiej jakości jest korek (zwykły) na tych rękojeściach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Pięknie wygląda ta rękojeść z ratanem! I rewelacyjny tygrys z tymi czarnymi "pręgami", dużo ładniejszy niż na drugim kiju Odnośnie ratanowych tulejek, to widziałem ostatnio masę przeróżnych kombinacji kolorystycznych u Łukasza w pracownii w Rodmasie. Cena bodajże 99zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Musze i ja coś popróbować z tym ratanem kiedyś .. skąd go bierzesz ? Ratanik mam od Artura @ark70 .Na prawdę fajny. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez skalek-77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Rafał, super robota! Gdzie kupowany i jakiej jakości jest korek (zwykły) na tych rękojeściach?Dzięki za dobre słowo z korek kupuję zawsze u Roberta z BRC, nigdy nie miałem żadnej lipy. Korek jest klasy super extra.Znakomita relacja jakości do ceny. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez skalek-77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Żbiku, na drugim kiju to chyba jest burl natural,tak Rafale? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) To mi o ten chodzi. Rewelacyjny wygląd w połączeniu z czarnymi paskami pianki i ratanem! Jeszcze jakby wstawić insert uchwytu z drewna pod kolor ratanu, wyszło by zajebiście!! Już wiem jak będzie wyglądała rękojeść mojego następnego kijka Chociaż ja wolę dzielone rękojeści, a na takich straci się ten fajny wygląd. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Następny mój kijek właśnie taki będzie . Zakończenie i insert będzie z rataniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Rafał czy ważyłeś taki kawałek ratratatta Czy jest cięższe od innych tzn korkowatych , gumokorkowatch etc.. Czy może lżejsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Rafał czy ważyłeś taki kawałek ratratatta Czy jest cięższe od innych tzn korkowatych , gumokorkowatch etc.. Czy może lżejsze ?Nie ważyłem, ale chyba będzie lżejszy od wszystkich korkogumowatych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Rafał czy ważyłeś taki kawałek ratratatta Czy jest cięższe od innych tzn korkowatych , gumokorkowatch etc.. Czy może lżejszeGeneralnie waga elementów rattanowych nie odbiega znacząco od wagi od analogicznych z korka aglomerowanego, przy użyciu ekstremalnie rzadkich lakierów będzie nieco większa. Edytowane 4 Czerwca 2014 przez ark70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Oglądałem taką tulejkę z ratanu w pracowni. Nawinięta jest na cieńszą tulejkę korkową, wg mnie różnica w masie będzie znikoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Kijek odebrany i od razu tego samego dnia ochrzczony.Klenik +40 nawet nie wiedział co się dzieje.Wędka bardzo ładnie zgasiła jego zapędy.Wobki od 3-5cm i wadze 3-6g latają baardzo daleko.Większych i cięższych nie zabrałem.Wezmę na kolejną wyprawę,sandaczową. Dzięki Rafał za badyla W głowie już następne pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Kijek odebrany i od razu tego samego dnia ochrzczony.Klenik +40 nawet nie wiedział co się dzieje.Wędka bardzo ładnie zgasiła jego zapędy.Wobki od 3-5cm i wadze 3-6g latają baardzo daleko.Większych i cięższych nie zabrałem.Wezmę na kolejną wyprawę,sandaczową. Dzięki Rafał za badyla W głowie już następne pomysły Połamania życzył nie będę ,ale niech służy dzielnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Kolejne dwa Batsony do agresywnego podbijania główek .ISB 802.75 XMB 783 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jak zawsze 1 klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ładniutkie batoniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ładniutkie batoniki Czekoladowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Super! Lakier pierwszy sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ładnie wykonane wędeczki. Masz dar do tej roboty. Jeśli to nie tajemnica napisz co to za nić jest na XMB 783 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Rafał nam tu pracownię rozkręca Śliczniusie! Jest moc z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Bardzo ładne kijki, z resztą jak zawsze na 6+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ładnie wykonane wędeczki. Masz dar do tej roboty. Jeśli to nie tajemnica napisz co to za nić jest na XMB 783 Dzięki wszystkim za opinie mam nadzieję , że obiektywne .A nić w XMB to metalic PAC BAY Midnight Blk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 A teraz coś ładnego.No przynajmniej mi się podoba .Phenix M1, MX-S 72 M. Rękojeść w tygrysku i ratanie, przelotki S6 KL od 25 do 4, na szczycie fuji tianium sic. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi