skalek-77 Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) No to drugi 3S66LF. Ten na uchwycie SKSS insert tygryskowy,przelotki też Fuji KR Torzite tym razem od 20H do 4KT. Edytowane 13 Listopada 2014 przez skalek-77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ladne patyczaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ladne patyczaki Dzięki. Szybki jesteś 3 minuty i już wywęszyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Dzięki. Szybki jesteś 3 minuty i już wywęszyłeś W robocie zastoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukanio Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Miały być 3 a widzę 2 i to te beeeeeeee :-) Czyzbyś zostawił najlepsze na koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Miały być 3 a widzę 2 i to te beeeeeeee :-) Czyzbyś zostawił najlepsze na koniec?Mówisz masz. Trzeci 3S66LF. W piance, też na uchwycie TVS, również przelotki fuji torzite od 16H do 4,5KT. No i moim zdaniem ten wyszedł najładniejszy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Pierwszy najlepszy gdyby jeszcze miał 16 na starcie ale pewnie w zastosowaniu nie sama plecionka to i rozumiem. Nowości fuji widzę mają wzięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukanio Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Oto chodziło, wyszło wzorowo, zaskoczyłeś mnie tak jak i ja zaskoczę niejednego nastroszonego drapieżcę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Ciekawy uchwycik. Pewno wygodny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Rafał fajny badyl,gratki.Uchwyt z rodzaju tych ,które się kocha lub nienawidzi Mi osobiście leżą świetnie.szczególnie do kijków jigowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukanio Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ciekawy uchwycik. Pewno wygodny?Na sucho dobrze się trzyma ręki - niestety z braku czasy kijek jeszcze nad wodą nie był... więc ciężko ocenić jak to będzie po kilku godzinach wędkowania, ale myślę, że ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Rafał fajny badyl,gratki.Uchwyt z rodzaju tych ,które się kocha lub nienawidzi Mi osobiście leżą świetnie.szczególnie do kijków jigowychJa jeszcze z takim uchwytem nie łowiłem, także nie wiem, czy mi leży ,ale wygląda fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Patyś na wielkorzeczne sandały. F.A Blaas XF SLXF9020-2 nano.Takie oto cuś wyszlo. Sorki za zdjęcia .Praktycznie biegiem i prawie po ciemaku robiłem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Machałem dziś tym kijem. Dobra szpada sandaczowa muszę przyznać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 I już wiemy dlaczego ten blank jest tak kosmicznie elektryczny. Sztywny blank w 80 procentach konstrukcji. Strzela po pazurach fest. I przy okazji fest pęka w dolniku.Mnie faktycznie strzelił w dolniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Mnie faktycznie strzelił w dolniku.A skąd ten cytat . Ni z gruchy ,ni z pietruchy.Przecież to o TX-ach było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 No właśnie TX mnie i strzelił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 No właśnie TX mnie i strzelił.To jak tak to kolega wątek pomylił. Ja żadnego TX-a nie pokazywałem, A tą wcześniejszą pisaninę o phenixach, jakie to są nie fajne i brzydko się uginają itd. uważam dawno za zakończoną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Matagi TR76 super shore LL. 2,3 m, 3-7g, 4-10lb. Uzbrojony w Minima TIch od 16M do 3W. Niesamowita dzida wyszła 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Extra Jak myślisz ile obsłuży z dołu i z góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Myślę ,że jakieś 3-10g, może 12g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw34 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Śliczniutki... zleceniodaca ponoć już się ślini... a do wiosny daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Będzie Pan zadowolony, daje dużo radości z łowienia. Wykonanie proste i czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Fajny lakier, fajny korek, ale opis to powala , kurcze ile ja bym musiał łyknąć żeby mieć taką rękę spokojną.... ?Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukanio Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Obejrzałem, pomacałem. Kijek wyszedł bardzo leciutki, blank specyficzny, bardzo cięty i szybki. Jedna rzecz mi się tylko nie podoba!!! To, że to nie mój :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi