skalek-77 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Fajny lakier, fajny korek, ale opis to powala , kurcze ile ja bym musiał łyknąć żeby mieć taką rękę spokojną.... ?SuperFaktycznie opis wyjątkowo jakoś wygląda.Spieszyło mi się i to chyba dla tego Moja roczna córcia biegła właśnie do stojaka z kijkami,więc musiałem szybko napisać,żeby jeszcze zdążyć ją złapać zanim dobiegnie , Bo potrafi tak szczytówki wyginać ,że ja bym się tak nie odważył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Fajna rękojeść , takie lubię w króciakach tzn dps i splitowanie w koreczku . Wogóle fajny projekt Ile waży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Fajna rękojeść , takie lubię w króciakach tzn dps i splitowanie w koreczku . Wogóle fajny projekt Ile waży ?Moim zdaniem jakoś mało waga pokazuje. 88g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Obejrzałem, pomacałem. Kijek wyszedł bardzo leciutki, blank specyficzny, bardzo cięty i szybki. Jedna rzecz mi się tylko nie podoba!!! To, że to nie mój :-)No widzisz mi też to się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Moim zdaniem jakoś mało waga pokazuje. 88g Faktycznie coś mało... Mój o 25cm krótszy DS821 w podobnej kształtem piankowej rękojeści i SK2 ma 88g. Nie mniej piękny badyl wyszedł. Zresztą nie pierwszy i nie ostatni A do mnie jutro pewnie dojdzie Twój "hotshot handmade". Ciekawe co wyszło... Edytowane 21 Grudnia 2014 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Faktycznie coś mało... Mój o 25cm krótszy DS821 w podobnej kształtem piankowej rękojeści i SK2 ma 88g. Blank DS821 jeśli dobrze liczę waży 52g, a matagi 33g Edytowane 23 Grudnia 2014 przez shavt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 No to jeśli blank Matagiego jest tak lekki, to jak najbardziej realna jest masa 88g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Blaas F SLF 8610-2 w wersji nano. W Tichromach minimy od 20M do 5l szczyt fuji sic 5,5. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Bardzo ładny klasyczny kijek. Kolorki stonowane, kształt rękojeści,który mi osobiście bardzo odpowiada,no i świetny lakier Co powiesz o blanku,czy kijek uniwersalny ,czy raczej pod twarde przynęty,kleń,bolek na lekko,pstrąg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Dzięki Rafał .Dokładnie jak piszesz. Kijek bardzo uniwersalny klenik ,jazik,bolek na lekko,no i zębaty jak się trafi to bezproblemowo.Do przynęt raczej twardych,ale gumką też można będzie połowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Bardzo ładny klasyczny kijek. Kolorki stonowane, kształt rękojeści,który mi osobiście bardzo odpowiada,no i świetny lakier Co powiesz o blanku,czy kijek uniwersalny ,czy raczej pod twarde przynęty,kleń,bolek na lekko,pstrąg?Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Fajna klasyczna rękojeść- czarny DPS zdecydowanie lepiej pasuje od srebrnego do klasycznego korka.Super opis - uspokajacza sobie zapodałeś ,czy na szybkiego, z marszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Fajna klasyczna rękojeść- czarny DPS zdecydowanie lepiej pasuje od srebrnego do klasycznego korka.Super opis - uspokajacza sobie zapodałeś ,czy na szybkiego, z marszu?Oczywiście na szybkiego .Zawsze ładniej wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) . Edytowane 4 Stycznia 2015 przez januszz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Oczywiście na szybkiego .Zawsze ładniej wychodzi Opis perfekto, po raz kolejny zazdraszczam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Dwie Xogi Taka G66. 2 i 3kg. Obydwie w Fuji KR ,rękojeści na piance z korkogumą. Taki pajkowy komplecik łódkowy Xoga 2kg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Xoga 3kg 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukanio Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Skałek widzę, że wreszcie i Twója Xzoga się doczekała ubranka... Podobnie ją zrobiłeś jak tą poprzednią. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ładny luk. Zgrane wszystko jak trzeba i kolorystyka i lakierek. Miód na moje oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw34 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Moje kijaszki dotarły zgodnie z umową, przedterminowo, w nienaganny sposób zapakowane przez Rafała. Dzięki Rafał za kawał fantastycznej roboty . Mam nadzieję, że przez "anomalia pogodowe" dość szybko będę miał możliwość przetestowania ich nad wodą. A bliżej wiosny do kompletu jeszcze mam nadzieję coś mi ukręcisz jeszcze. Edytowane 9 Stycznia 2015 przez slaw34 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jaziowo kleniowy Blaasik SLF 966-2N. Rękojeść z Burl cork z korkogumą i paseczkami z pianki. Uzbrojony w Fuji Totzite. Nić koloru orange Fuji ultra polly.Swoją drogą chciałbym nadmienić ,że robiłem pierwszy raz tą nicią i powiem szczerze ,że jest rewelacyjna . Praktycznie sama się układa,nie strzępi i nie siepie. Nawet jeden kłaczek nigdzie nie wylazł. No i jest widocznie cieńsza od innych nylonów. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ladnie i foty klimatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 No i ładnie i charakterystyczna krzywizna opisu zachowana Mówisz że nici fuji godne wypróbowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 CDEXN - 792M taki co ma równe ścianki . 2,35m , 7-26g, linka 8-17lb. Uzbrojony w fuji alconite KR w chromowanych ramkach na wydłużonym stożku od 20H do 4,5KT szczyt Torzite. Przyznam ,że całkiem fajny patyś wyszedł 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ładnie, ładnie. Fajne wstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi