Skocz do zawartości

Rodbuilding Skalka - choroba nieuleczalna

Rekomendowane odpowiedzi

Fajny lakier, fajny korek, ale opis to powala :) , kurcze ile ja bym musiał łyknąć żeby mieć taką rękę spokojną.... ?

Super

Faktycznie opis wyjątkowo jakoś wygląda.Spieszyło mi się i to chyba dla tego :) Moja roczna córcia biegła właśnie do stojaka z kijkami,więc musiałem szybko napisać,żeby jeszcze zdążyć ją złapać zanim dobiegnie :D , Bo potrafi tak szczytówki wyginać ,że ja bym się tak nie odważył :lol:

• Like 1

Moim zdaniem jakoś mało waga pokazuje. 88g :)

Faktycznie coś mało... Mój o 25cm krótszy DS821 w podobnej kształtem piankowej rękojeści i SK2 ma 88g.

Nie mniej piękny badyl wyszedł. Zresztą nie pierwszy i nie ostatni ;)

A do mnie jutro pewnie dojdzie Twój "hotshot handmade". Ciekawe co wyszło... ;)

Edytowane przez Żbiku

• 2 tygodnie później...

Moje kijaszki dotarły zgodnie z umową, przedterminowo, w nienaganny sposób zapakowane przez Rafała. Dzięki Rafał za kawał fantastycznej roboty :D . Mam nadzieję, że przez "anomalia pogodowe"  dość szybko będę miał możliwość przetestowania ich nad wodą. A bliżej wiosny do kompletu jeszcze mam nadzieję coś mi :D ukręcisz jeszcze.

Edytowane przez slaw34
  • Like 1

• 2 tygodnie później...

Jaziowo kleniowy Blaasik SLF 966-2N. Rękojeść z Burl cork z korkogumą i paseczkami z pianki. Uzbrojony w Fuji Totzite. Nić koloru orange Fuji ultra polly.Swoją drogą chciałbym nadmienić ,że robiłem pierwszy raz tą nicią i powiem szczerze ,że jest rewelacyjna . Praktycznie sama się układa,nie strzępi i nie siepie. Nawet jeden kłaczek nigdzie nie wylazł. No i jest widocznie cieńsza od innych nylonów.

vpfh2o.jpg

28u5qvd.jpg

2zszaqf.jpg

33u7d5w.jpg

2ilosg6.jpg

2uqmwza.jpg

20z4aat.jpg

• Like 8

• 2 tygodnie później...