Jasiek170476 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Często z odpadków wychodzą najlepsze kijki, Zbigniew Kawalec swoje jedne z fajniejszych wędzisk tak budował nawet te słynne Kocie Łapy często tak powstawały. Naprawdę wyszedł fajny okoniowy badylek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 M1-ka wyszła bardzo fajnie, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Często z odpadków wychodzą najlepsze kijki, Zbigniew Kawalec swoje jedne z fajniejszych wędzisk tak budował nawet te słynne Kocie Łapy często tak powstawały. Naprawdę wyszedł fajny okoniowy badylek. Dokładnie .Kilka już takich zbudowałem i sprzedałem. Żałuję do dziś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Rafał,ale cóż to by było,gdybyśmy nie szukali tego"Świętego Graala" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Rafał,ale cóż to by było,gdybyśmy nie szukali tego"Świętego Graala"Chyba nigdy nie znajdziemy, bo zawsze świerzbi zrobić coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atlantis Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 super sprawa ja mam tak samo woblery wędki samodzielnie zrobione uzbrojone podczas holu ryby = niezapomniane uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Chyba nigdy nie znajdziemy, bo zawsze świerzbi zrobić coś nowego Witam, Aby znalesc Grala trzeba dokladnie wiedziec jak wyglada a wbrew pozorom z tym najtrudniej, wiem po sobie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 super sprawa ja mam tak samo woblery wędki samodzielnie zrobione uzbrojone podczas holu ryby = niezapomniane uczucie Ciekawa sprawa .Ja podczas holu zbroić kija bym się nie odważył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jeszcze ciepły travel St.Croix, 2SW76MF3. Blank opisany 8-17 lb, ale myślę ,że spokojnie ma 20lb. Ogólnie petarda jest .Blank oskrobany i polakierowany na wysoki połysk, przelotki Fuji sic titanium coated, koreczek naturalny z wstawkami z korkogumy i cienkimi paskami z pianki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Bardzo ładny ten trawelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek-1975 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Ładny wiele bym dał żeby dopaść takiego 3metry w trzech kawałkach do 14gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Bardzo ładny ten trawelek I do tego mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Kolejna Xoga Taka G66 tym razem 5KG. Zrobiona prosto lekko i przyjemnie . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Ladny patyczek Ile taka Taka pociagnie w gornym cw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Dzięki .Mi też się podoba. A w górnym cw to tak ze 40g myślę ,że pociągnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 to torzity czy alco ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 to torzity czy alco ?Ani to ani to . To S6 KL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 o fajne to , gdzie mogę je dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Łukasz niebawem ujrzy światło dzienne kijek na blanku Orki ubrany właśnie przez Rafała w S6 , z tym że moje będą w ramce ''gunsmoke''Przelotki do dostania albo w FishingArt lub BRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 też własnie szukam przelotek do orki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Ja kupuję S6 w FA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Tym razem CD orka CDORK-802MH. 2,45m ,10-20 lb, do 35g. Ma być pod bolca z pływadła i na pewno się sprawdzi. Ogólnie bardzo uniwersalny blank.Przelotki S6 KL z FA, od 25 do 5. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Znajomo mi to wygląda klasyczny styl , tak jak lubię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ladnie wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Bardzo ładny kijaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi