skalek-77 Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Kijek pod sandacze na otwarcie sezonu MHX- P 843-2.Dopiero zdjęty z suszarki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo571 Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Cudowny zanderek. Najfajniejsza rękojeść jaką widziałem; a wykonanie 'bajunia'. Dla mnie jest to najładniejszy kij który opuścił twój warsztat no i najważniejsze że jest mój Dzięki Skałek za profesjonalną robotę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukanio Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Daniel i taki fajny kijek? Przecież to aż nie pasuję A te sandacze, które będzie niby na niego łowił - to tylko marzenia A tak serio to dobra robota p. Skałek, lakier na omotkach położony wzorowo, kolorystyka dobrana perfekcyjnie, tylko ta rękojeść A raczej jej brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 SIEMA SIEMA....MHX- P 843-2. Bedzie go mozna pomacac w Karnitach ??? Pozdrawiam Pawel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) SIEMA SIEMA....MHX- P 843-2. Bedzie go mozna pomacac w Karnitach ??Pozdrawiam Pawel. Nie wiem czy w tym roku będę, z resztą to nie mój i już oddany Edytowane 2 Czerwca 2013 przez skalek-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo571 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 SIEMA SIEMA....MHX- P 843-2. Bedzie go mozna pomacac w Karnitach ??? Pozdrawiam SIEMA SIEMA....MHX- P 843-2. Bedzie go mozna pomacac w Karnitach ??? Pozdrawiam Pawel. Jak będzie okazja to pewnie że tak. Choć karnity to średnio sandaczowe łowisko to z przyjemnością pochwalę się kijkiem od skałka bo jest czym!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Sandaczowe czy tez nie, rybka zawsze lubi pływać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 No ostatnio to nawet chyba za mocno popływała (przynajmniej dla niektórych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adatom Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem 3 kijków produkcji Skałka, i jestem bardzo zadowolony. Kije, które robi są wyśmienite. Kiedyś pożyczyłem od dwóch moich kolegów po kijku wykonanym na zamówienie pod sandacza. Jeden kij, jak się później okazało, od Skałka, a drugi z jakiejś cenionej pracowni. Chciałem przetestować... i tak poznałem Rafała. Tamten drugi kij "do niczego" się nie nadawał... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Blaas XF SLXF 966-2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Rafał, ja już siedze przy drzwiach i czekam na magiczne słowa: "mam dla Pana przesyłkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo571 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 A mojej okoniówki zdjęć nie chciało się robić !!! - za to w tym roku też wyciągnę Ci przed nosem potwora z liści A to będzie Twoja mina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 A mojej okoniówki zdjęć nie chciało się robić !!! - za to w tym roku też wyciągnę Ci przed nosem potwora z liści A to będzie Twoja mina .Chciało by się.Tym razem to będę JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 (edytowane) Kolejna wykałaczka na okonie Phenix Mosqito. 2,01m w jednym kawałku od 1 do 3,5g.uzbrojony w przelotki fuji KR titanium.Uchwyt SK -ss insert z bambusa od kol.Matusiaka.Koreczek flor ,kruciutka rękojeść.Ogólnie biorąc bardzo delikatny kijek , fajny do paproszenia. Edytowane 29 Lipca 2013 przez skalek-77 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Skałek nieźle to "ubrałeś".Piękna kosa okoniowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Fajne te patyki na lekko zarówno długi jak i króciak.Widzę,że też nie masz szansy wyskoczyć na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Fajniutki ten krociak, bardzo ladnie to wyglada z tym bambusowym insertem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Dzięki koledzy za dobre słowo, a z wyskokami na rybki to Rafał ma trochę racji ,słabo z czasem ale całkiem tragedii nie ma ,odczasu do czasu się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) A teraz troszkę większy kaliber. Batson XSB752.75 ubrany w koreczek naturalny uchwyt sk ss i przelotki fuji alconite KR.Bardzo prosto bez fajerwerków ale wyjątkowo mi się podoba.Zrobiony dla kolegi ale wziąłem go raz na próbę i powiem tylko tyle ,że ja też takiego będę miał .Najfajniejsza sandaczówka jaką łowiłem. Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez skalek-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo571 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Za takie podejście do wędek, które robisz dla mnie kolego Skałek masz dużego minusa. Nie wystawiać zdjęć takich cacuszek to grzech!!! Pochwale się ostatnią- bajecznie wykonanym Batsonem RX8 XST 1084F 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 To fakt, nie pokazać takiego cudeńka jak ten BATSON............ wstyd, oj wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 7 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Oj tam ,oj tam.......... aparat mi zdechł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Za takie podejście do wędek, które robisz dla mnie kolego Skałek masz dużego minusa. Nie wystawiać zdjęć takich cacuszek to grzech!!! Pochwale się ostatnią- bajecznie wykonanym Batsonem RX8 XST 1084F5.jpg6.jpg7.jpg Albo zła fota, albo niedolakierowana omotka na środkowym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo571 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Albo zła fota, albo niedolakierowana omotka na środkowym zdjęciuNo i wszystko jasne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi