skalek-77 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Dzięki za foto z pola bitwy . Bardzo ładne zdjęcia.Jak byś miał ochotę napisać coś więcej typu jak się rzuca wobkami i jakimi jak trzyma rybkę i takie tam podobne przydatne informacje, to byłbym wdzięczny. Myślę ,że nie tylko ja Edytowane 9 Stycznia 2016 przez skalek-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Kolejny Suzuki na grubsze okonie i pstrągi. RXF-6LB-662. W Torzitach ,uchwycie SKSS 16 insert z wovenu , korek tiger. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukanio Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Lakierek położony idealnie, pismo coraz ładniejsze, tylko te błędy ortograficzne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Rafał, dziękuję za ukręcenie przefajnego kija!A tytułem uzupełnienia poniżej... Nie cytujemy zdjęć!!!ta rzeka to Radew ? Edytowane 11 Stycznia 2016 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 ta rzeka to Radew ?tak, ta rzeka to moja ulubiona... Radew, super, co? co do samego kijka to więcej napiszę, jak tylko zejdą lody i będę miał okazję lepiej go "obłowić" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 tak, ta rzeka to moja ulubiona... Radew, super, co? co do samego kijka to więcej napiszę, jak tylko zejdą lody i będę miał okazję lepiej go "obłowić"Jaki to odcinek rzeki ? Nad Parsętę kolega nie jeździ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Rafał, dziękuję za ukręcenie przefajnego kija!A tytułem uzupełnienia poniżej... W plenerze pieknie sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 tak, ta rzeka to moja ulubiona... Radew, super, co? co do samego kijka to więcej napiszę, jak tylko zejdą lody i będę miał okazję lepiej go "obłowić"moja także , zawsze gdy jeździłem na trotki wiosną czy zimą , połowę czasu poświęcałem na Parsętę a połowę na Radew , szczególnie lubię łowić w górę i dół od mostu kolejowego na Koszalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Suzuki RXF-6lb-601 . Zrobiony do łowienia kropkowatych 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Rafal, co to za przelotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Minima hard chrom od 16M do 4W na szczycie 4,5 torzite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Fajna nitka Rafał napisz jaki to kolorek itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Rafal, co to za przelotki? Pewnie minimy tichrome Bardzo ladna pstragowa wykalaczka, Rafal Edytowane 16 Stycznia 2016 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Już nie mogę się doczekać :-) Na zdjęciach bajka :-) Nie ukrywam że bardzo mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Piękny kijek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 ST.C. 5S76MF2-B. Taki uniwersalny pod sandałka i szczupłego. Ubrany w Fuji KR sic, koreczek wędzony burnt wstawki z korkogumy i paski ręcznie cięte z burla w naturalnym kolorze.. Złote pierścionki CRB. Wszystko kupione w BRC.Wyszedł kijek bardzo szybki ale nie kołkowaty. Dolnik również się poddaje . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Fajna nitka Rafał napisz jaki to kolorek itp.Prowrap nylon 343 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 ST.C. 5S76MF2-B. Taki uniwersalny pod sandałka i szczupłego. Ubrany w Fuji KR sic, koreczek wędzony burnt wstawki z korkogumy i paski ręcznie cięte z burla w naturalnym kolorze.. Złote pierścionki CRB. Wszystko kupione w BRC.Wyszedł kijek bardzo szybki ale nie kołkowaty. Dolnik również się poddaje . Nooo Rafał, znowu piękna robota...Już się nie mogę doczekać kiedy do mnie dojdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Phenix M1 MX-S 72L taki sandałek na lekko ,okoń na grubo. W torzite i wędzonym korku burnt. Kijek skrócony do 2,10m. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Xzoga Shitenno SR-G 82 M2. 2,5m , 20lb, 7-40g. Całkiem przyjemny kijek wyszedł mocno uniwersalny. Robiony z myślą o szcupalach ale poradzi sobie z większością rybek łowionych na spore przynęty. Do ciągania przynęt za pływadłem również super propozycja. Edytowane 27 Stycznia 2016 przez skalek-77 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) St.Croix 5S70MF-G. W piance fuji przelotkach Fuji KR sic po całości. Super pod sandałka, choć nie tylko Edytowane 27 Stycznia 2016 przez skalek-77 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 No Rafal cuudo jak zwykle :) . Nie moge sie doczekac 5S70MF-G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Super pod sandałka, choć nie tylko Szczupalka też super ogarnie , świetne blanki pod te ryby . Na 3/8 bardziej spasione przyłowy pod 80cm wyjeżdżają aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Croix bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Xzoga SR-G 82m 7-40g 8-20lb. Spro Red Arc 10300. Plecionka Daiwa Tournament 8 braid 0.14, PP 10lb 0.15, PP 15lb 0.19. Kijek robiony pod szczupaka i tak jak Rafał napisał jest naprawdę mocno uniwersalny. W opisie med/fast a wg mnie to Fast. Przynęty prowadzi szczytem ale pod rybką przejdzie na prace środkiem. Testy nie do końca się udały bo bardzo wiało. Po kolei sprawdzałem na różnych plecionkach. Wyszło wg mnie tak:GUMY: rzuca spokojnie 8g+3'' do 25g+4'' więcej nie miałem ale na pewno da radę.Opad :powiedzmy że coś pokaże od 10g+3'' ale przy idealnej pogodzie. 12/15g+3'' jest już ok, 5g+ 4'' fajnie . 10g+ 4'' to leci jak z katapulty za horyzont :-)Obrotówki: Aglia/Comet od nr 3 do 5 sprawdzałem lecą daleko nawet na sznurku PP 0.19 . Zaskoczenie przy Lusoxie i Aglii nr 5 bez korpusu czyli 8 gram że tez latają :-) Pełna kontrola i czucie pracy przy obrotkach.Wahadła miałem tylko 2 ( Alga 2 i 3) ale te to zawsze i na wszystkim mi dobrze latały. Kolebanie w opadzie zawodowo czuć.I..... największe ZASKOCZENIE...woblerek boleniowy Tomka Miernika 7cm,6g to jak z procy wystrzelony. Salmiak Minnow i Pike 8 gramowe rewelacja.Inne wynalazki : soft4play'e 21g , slidery od 7cm,12cm jak ta lala się tym patykiem prowadzi.Tak w skrócie to żelastwo i woblerki spokojnie od 7g ogarnia, gumy to jednak od 4 cali w górę.....Dopiero w maju testy bojowe :-)Co do czucia to akurat na obrotówkę skusił się 15 cm okonek . Prąd po ręce poszedł :-) Podejrzewam że żadna rybka nie spadnie z tego kijka bo rewelacyjnie amortyzuje. Edytowane 30 Stycznia 2016 przez przemow 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi