Voiteh Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Miód-malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Dzięki Bartek za fotki bo właśnie miałem wstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Teraz kijek na blanku już bardzo znanym i docenianym .Phenix karabela FX- 903-2. Powstał kijek jaziowo kleniowy, pstrągi też bez problemu obskoczy.Uzbrojony w Fuji Torzite, korek tygrys ten nowy z Rodmas, wstawka i insert też z tygrysa ale ten z BRC. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Fajny jest ten koreczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Super, zrobiony ze smakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzięki Rafał Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Kijek na rodowym blanku Kraag model SKF 7011-2N. Kijek szybki ,cięty i bardzo czuły z delikatną szczytówką. Taki typowy okoń na ciężej ,sandacz na lekko,szczupak na lekko również. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Krąg super wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Rafał, czy możesz napisać, jaki wyszedł realny ciężar wyrzutu tego jedenastofuntowego Kraaga? Tak dla porównania z danymi producenta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Ja nim nie łowiłem ale na moje oko tak od 4-5g do ok 15g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 jako szczesliwy wlasciciel po testach potwierdzam, to co pisze Rafal, kijek ladnie gada od 4-5g do 15g olowiu, testowane zarowno z gumami 2" jak i 4" Keitechami, 10 cm woblerki rapali, czy zelastwo wszelkie w rozmiarze 2-3, w tak zwanym miedzyczasie sprostal 80 cm szczupaczemu przylowowi, co nie zrobilo na nim najmniejszego wrazenia, bardzo fajny czuly blank, polecam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Jerdnoczęściowy kijek na blanku Suzuki RXF-16lb-661. Ubrany w mix rygrysów , uchwyt DPS 17 silver i przelotki Fuji Torzite. Bardzo uniwersalny mocniejszy kijek na sandacze i szczupaki. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 To ja się pochwalę nowym nabytkiem ze stajni Rafała Jak zwykle więcej marudzenia i wymyślania z mojej strony niż czasu skałkowej roboty ale wynik końcowy bardzo zadowalający Kolejny Suzuki już czeka w kolejce 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Przepiękne wędki i dlatego pozwoliłem sobie wysłać priva. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Kolejny Suzuki RXF-12lb-762. W piance ,fioletowej biżuterii i na przelotkach fuji Torzite. Kijek wybitnie szczupakowy pod lżejsze łowienie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 powiem jedno , kijek ubrany w makijaż godny niejednego projektanta mody... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Phenix K2 w tytanach, czyli Tx 683-c uzbrojony w fuji Torzite SkSS z wovenem i tygrys.Kijek wybitnie sandaczowy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Suzuki 2,6m do 21g na blanku RXF-16lb-862. Realnie to taka typowa uncjówka bardzo uniwersalna. Rękojeść z tygrysa, uchwyt FDS, przelotki Fuji torzite. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Gdzie kupowales tego FDS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Gdzie kupowales tego FDS?To chyba uchwyty z FA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 To chyba uchwyty z FA Podziekowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Dokładnie,od Krzyśka Zielińskiego brałem FDS-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Kijek pod sandałki na lekko i okonie ciężej na blanku CDEXN 702 ML. 2,13m, 12lb do 14g . Myślę ,że bardzo trafnie opisany. Typowy fast z dość delikatną szczytówką i mocnawym dolniku ale nie kołek. Ubrany w sic KR ,uchwyt TVS, Korek tygrys + korkoguma. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Genialnie wykończony tvs tymi pierścionkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darulica Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 ......i kolejna moja wędka od Skałka.Prezent dla młodszego syna.Szkoda , że jak ja miałem dwadzieścia kilka lat nie było takich blanków i takich budowniczych.Dzięki Rafał - super patyk.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi