radmac5 Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 To mogę powiedzieć że miałem ją przed Tobą ( żarcik oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Jadę do Rafała po Niedzieli ale nie wiem czy to dobry pomysł Mam jeszcze dwa miejsca w stojaku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Jadę do Rafała po Niedzieli ale nie wiem czy to dobry pomysł Mam jeszcze dwa miejsca w stojaku Pomyśl ile po tej wizycie będziesz miał wolnego miejsca w portfelu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Fakt, ale na coś trzeba tą Ciężko zarobioną kasę wydawać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Fakt, ale na coś trzeba tą Ciężko zarobioną kasę wydawać A nie chcesz sie jednego Gawasa skałkowego pozbyć? Zawsze wiecej miejsca na nowe pomysły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Ooo właśnie i gawasa widziałem zajebistego !!!!! Ale za cholerę nie przypomnę sobie jak się nazywał ... w jeden dzien urodzilo sie tyle pomyslow ze dycha by nie starczyla ( albo na styk ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) Gawas tez moj, o ile widziałeś tego 120X Edytowane 25 Lutego 2018 przez Krab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 trzeba powiedziec dla Rafala zeby na scianie miedzy gotowymi wedkami a szuszarka zrobil miejsce na zdjecia foumowiczow( avatary z jerkbaita) co zamowili nawiecej wedek... takie top 10 ...( ja bym to nazwal sciana placzu ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 A nie chcesz sie jednego Gawasa skałkowego pozbyć? Zawsze wiecej miejsca na nowe pomysły Fakt , mam 3 szt. Zrobione pod koniec zeszłego roku. Dwa rozdziewiczone na Drużnie. Został jeszcze jeden, który mam nadzieję "pęknie" w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 trzeba powiedziec dla Rafala zeby na scianie miedzy gotowymi wedkami a szuszarka zrobil miejsce na zdjecia foumowiczow( avatary z jerkbaita) co zamowili nawiecej wedek... takie top 10 ...( ja bym to nazwal sciana placzu ) Oscyluje że znalazł bym się na podium 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Oscyluje że znalazł bym się na podium Chyba drugi zaraz za SP. A ja nie wiem, czy na podium bym sie załapał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Za to ja bym nie był w pierwszej 30 ... A najbardziej cieszy się z tego moja żona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Polemizował bym.Łowie ze S.P. w jednym klubie i wiem co ma.Ale rywalizacja była by zacięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Polemizował bym.Łowie ze S.P. w jednym klubie i wiem co ma.Ale rywalizacja była by zacięta. Takie info mam od Rafała Dzwon i prostuj go Niemniej szacun za zgromadzony sprzęt. Wiem ile to kosztuje. A jeszcze licząc, ze masz topowy kołowrotek sparowany z każda wędka, to juz mega wyczyn Ale Gawas 115 do 30g chętnie odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) Czyli na pewno pojadę do Skałka, nie lubię być drugi Wracając do Gawasów, bo mam dwie 115, jedna do 45 g (jeszcze nie rozdziewiczona chyba) i drugi do 30 g (wg mnie najlepszy kij na szczupaki jaki do tej pory miałem, łowiąc na lekko), długo z Rafałem myśleliśmy co zrobić, przerzuciliśmy kilka projektów ale żaden mi nie pasował. Aż w końcu Robert z BRC przypomniał sobie o tych Gawasach i lawina ruszyła. Po tych moich projektach (a były ich 3 - 30g, 45g, 100g) potem Rafał zrobił jednego dla Siebie i chyba jeszcze komuś.Ogólnie zajebiste blanki. Edytowane 25 Lutego 2018 przez Marcin Ostróda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Taaaa to juz wiem, ze trzydziestki sie nie pozbędziesz hehe. Niech służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Chyba drugi zaraz za SP. A ja nie wiem, czy na podium bym sie załapał Dla rozwiania wątpliwości SP i Marcin idą prawie łeb w łeb ,chociaż minimalna przewagę ma jeszcze SP. Potem jest delikatnie mówiąc przepaść , no i kto trzeci nie wiem . Ale Ty Krzyśku myślę ,że w piątce się mieścisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Kurnia, Rafał będę w tygodniu szykuj blanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Ten gawas „ jeszcze komuś „ chyba u mnie w tubce leży i czekaaaaaaaaaa na pierwsze rzuty ale na sucho rzeczywiście jest poezja . Tapatalkniete z iPhone 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Rafał pogubił zdjęcia więc ja wrzucę kilka fotek świeżo ukręconych kijków spod ręki Mistrza Skalka W pierwszej kolejności powstała Xtremka 5S70MF-B.Ubrana została w uchwyt Angle Japan Gunsmoke,Fuji Torzite i naturalny korek wysokiej klasy.Uchwyt wygodnie i pewnie leży w ręku a co najważniejsze jest bardzo lekki.Całość dopełnia naturalny koreczek tak jak lubię Długo nie czekając poszliśmy za ciosem i powstała na tych samych komponentach Suzuki RXF 4LB-681 Pro.Koreczek już zaimpregnowany. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Adrian, a ja nie byłem oryginalny i zamówiłem Suzuki 4LB w Twoim stylu Tylko korek ciut inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Krzychu do tego uchwytu pełna rękojeść z korka to jedyne słuszne rozwiązanie jakoś nie mogę sobie wyobrazić pianki etc.Tak się nabuzowałem oglądając Japońców latających ze swoimi Pstrągówkami że musiałem zrobić sobie kijki własnie w tym stylu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Jo, jo, to taki japan style Dobrze wykombinowaleś, zwłaszcza ten uchwyt. Bezszczelinowo sie „zamyka”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) Jako jeden z nielicznych z Twoją byłą gwiazdą domyka się bardzo ładnie Edytowane 27 Lutego 2018 przez adriano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Kurde zepsułeś gwiazdę . Knob jakiś inny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi