Greg78 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Rafał wygląda świetnie już mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Teraz jeszcze specjalne woblery do przetestowania kija i Grzesiek nie ma sobie równych nad wodą Grzegorz, gratuluje kijaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 A dzięki dzięki Kuba a i Twój cieszy oko - w końcu z tej samej ręki wyszedł jeszcze z tydzień i trzeba będzie zaniedbać pracę - testy i jeszcze raz testy wobasków - to główny prioryteta Twoje wobaski mają szczególne miejsce w pudełku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 a Twoje wobaski mają szczególne miejsce w pudełkuPewnie leżą na czerwonym dywaniku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidostroda Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Ale się znęcasz RAFALE nad tym kijkiem coś Ci złego zrobił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 On coś złego to dopiero będzie robił Jaźwice i kleniska ciągał niemiłosiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Bo ja używam lakierku co się sam lakieruje Na trondaku jedziesz?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) Na trondaku jedziesz?? Jasne i kłade cztery warstwy.A poważnie to używam Lamara i po przesiadce właśnie z trondaka to on na prawdę sam lakieruje Edytowane 18 Marca 2014 przez skalek-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Przywitałem dzisiaj kuriera , który przyniósł mi długą tuuuubęa w niej.......piękna szpada w wykonaniu Rafala - cuuuuudo Rafał szacun - totalnie piękny kijaszek - idealnie dobrany dolnik , no rewelkaaż nie mogę się doczekać pierwszych testów- chyba jutro jak się wszystko ułoży ale naprawdę , w ciemno Panowie polecam kunszt Rafała - kije pierwsza liga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 No to i ja się cieszę Grzesiek , że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) UUL do połowu białorybu na spinning ,choć nie tylko .Phenix Mirage w dwóch niesymetrycznych częściach MF 671-2. Na rękojeści dzielonej z wymienną częścią reagripu. Na krótkiej części 24 cm do środka stopki kołowrotka, na dłuższej 33 cm .Uzbrojony w Minimy Hard Chrome od 16M do 3W, szczytowa z mikrowkładem cyrkonowym.Bez żadnych pierścieni , zaczepu i innych zbędnych dupereli Uprzedzając oczywiste pytanie "ILE WAŻY" oświadczam,że: w wersji krótszej 62g w dłuższej 69g.Bydlak normalnie Na usprawiedliwienie mam tylko to , że wymienne końcówki rea są elementami dołożonymi do normalnej długości blanku i trochę ważą. odpowiednio 10g i 17g Edytowane 28 Marca 2014 przez skalek-77 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Widzę Kuba, że w końcu się doczekałeś swojej wykałaczki . Dobrze sobie wyobrażałem rozwiązanie z rear, powinno odciążyć Twój nadgarstek, zgodnie z zamysłem. Daj znać jak wrażenia po oględzinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 No więc tak, Panowie.... Wcześniej zobaczyliście mój kijek niż ja sam Rafał, super robota!!! Bajki, wyszło lepiej niż myślałem .Już nie mogę doczekać się jak kijek do mnie dojdzie.Oczywiście napiszę wrażenia po pierwszym wypadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Tak właśnie rozumiem rodbuilding - dopasowanie produktu do oczekiwań, choćby miał złamać wszystkie zasady i schematy. Rafał, doskonale Ci to wyszło, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Dzięki za "ciepłe słowa" .Powiem tyle,że ten kijek to było ciekawe doświadczenie.Dolnik w tej nietypowej dwuczęściówce okazał się idealną rurką bez żadnej zbieżności. I weź tam dopasuj spigot , ale jakoś się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Myslalem i ja o Mirage asymetryku w dwoch kawalkach mam dwie prosby: - ile mierzy w tym blanku dolny sklad ? - moglbys wrzucic dobre fotki z ugieciem blanku / wedki? Chodzi mi o obciazenie narastajaco powiedzmy 10 gr, 50 gr, 100 gr, 500 gr Wagi kija oczywiscie gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Dolny skład ma 48cm.Zdjęć już raczej nie zdążę zrobić ale jakby się udało to wstawię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 No to jak nie Ty to moze kol. ŁYSY ? strasznie mnie interesuje ten blank pod katem okonia i bialorybu dobrze byloby zobaczyc ugiecie W szczegolnisci ciekawi mnie czy rekojes nie przesztywnia go w dolniku, czy nie zaburza progresji oraz jak bardzo miekka jest szczytowka, czy tak jak wklejka pozwoli memlac przynete czy jest jednak twardsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) Jak chcesz możesz kijek zobaczyć na żywo. Z Warszawy do Pruszkowa "żabi skok". Do końca tygodnia kijek powinien być już u mnie. Edytowane 30 Marca 2014 przez ŁYSY0312 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 No to jak nie Ty to moze kol. ŁYSY ? strasznie mnie interesuje ten blank pod katem okonia i bialorybu dobrze byloby zobaczyc ugiecie W szczegolnisci ciekawi mnie czy rekojes nie przesztywnia go w dolniku, czy nie zaburza progresji oraz jak bardzo miekka jest szczytowka, czy tak jak wklejka pozwoli memlac przynete czy jest jednak twardszaJeśli nie masz przeszkód co do blanku jednoczęściwego, to blankiem takim jest 671-1 i jeszcze bardziej miększym w szczycie 711-1 z racji takiej, iż jest dłuższy. W początkowej fazie brania i holu, ryba nie jest świadoma, co się dzieje("miętoli" dalej). Podejrzewam, że blank Kuby będzie bardzo podobny, ale nie znam go i to już właściciel pewnie coś napisze po oględzinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Jak chcesz możesz kijek zobaczyć na żywo. Z Warszawy do Pruszkowa "żabi skok". Do końca tygodnia kijek powinien być już u mnie.Dziekuje za propozycje - chetnie z niej skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 No problemo Jak kijek dojdzie napiszę tu coś więcej o wrażeniach i "się zgadamy". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 OK ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Kijek dotarł wczoraj. I powiem jedno - zdjęcia nie oddają wszystkiego Rafał, jeszcze raz - super robota!Reszta po testach mam nadzieję sobotnich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 No to cieszę się ,że doszedł cały i zdrowy.Koniecznie napisz jak wrażenia jak potestujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi