Rheinangler Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Mial ktoś styczność z tym kręciołkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 z tym nie, ale z kilkoma innymi tak ... gangam stajl tu tez bylo http://jerkbait.pl/topic/7326-kolowrotek-spiningowy-megabass-rozmowa-o-topowych-kolowrotkach-made-in-japan/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Ten wątek przeczytałem ale rzeczonego modelu nie było, stąd pytanie A jakie pitt masz wrażenia z innych modeli oprócz gangman stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 a o takie ...wszystkie te mlynki to ... 'zbedne gadzety za chore pieniadze' ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 ok,- nie pytam więcej ...Zawsze się łapię na tym samym, co pewnie jest winą mojej naiwności, wciąż myślę, że usłyszę czy przeczytam trochę konkretów zamiast "słowa na niedzielę"W imieniu budżetu rodzinnego i własnego portfela dziękuję pitt za przestrogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Z konkretów to nie znalazłem nigdzie, żeby Renlli 3000 miał przekładnię Hyper Digigear.Raczej zwykły Digigear, jak w "normalnej" Certate.Kiedyś takie rzeczy nazywały się np. Team Daiwa Ito i właściwa kolej rzeczy była zachowana.Dziś - zadufanie firmy Megabass budzi nieufność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Dzięki Łukasz o takie właśnie konkrety mi chodziło gdy zakładałem wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 To tak dla przypomnienia o czym mowa http://www.ebay.com/itm/MEGABASS-Renlli-300-spinning-reel-Daiwa-Certate-Hyper-Custom-3000-/221193089270?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item338022b0f6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Po dokładniejszym zbadaniu sprawy, widzę że to przerost urody (oczywiście względnej) nad tym co znacznie ważniejsze,- przynajmniej dla mnie.Jak o mnie chodzi temat zamknięty, pomysł porzucony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi