HenrykJ Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) WitamProszę o opinie na temat tego wędziska i jakie metody i przynęty obsłuży.Wędzisko z przeznaczeniem na okonia, tylko z łodzi na jeziorach z batami kamienistymi od 1.3m do 2.5m , górkami od 1.5m do 5m oraz chaszcze i zielsko do 3m. Waga przynęty z obciążeniem od 1gr do 6gr max. W przypadku braku opinii na temat tego kija proszę o radę co w zamian na warunki j/w. PozdrawiamHenryk J Edytowane 10 Marca 2013 przez HenrykJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Heniu ten będzie dobry a teraz Ci w głowie namieszają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Kolega wspominał, że to zarąbista okoniowa wykałaczka.Jedna rzecz. On nią łowi w wersji castingowej. Zapytaj Jacka, ksywka @jaca na http://www.multiplikator.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HenrykJ Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Józek dzięki twoje zdanie dla mnie cenne.Popper dzięki za namiar na pewno zapytam .Może jeszcze ktoś coś podpowie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 http://jerkbait.pl/topic/22387-wymarzona-okoni%C3%B3wka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Heniu zastanów się nad blankami PHENIX; FX701-1-B jednoczęściowy lub dwuczęściowe FX 701-2 albo troszkę dłuższy FX 761-2 wszystkie 2-6 lb, możesz jeszcze o opinie i radę poprosić Kawalca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HenrykJ Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Dzięki Pitt czytałem chyba wszystko co jest u nas. Ale od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie ten St.Corix i dlatego zdecydowałem się poprosić o informacje kolegów na forum. Jest jeszcze jedno wędzisko które Kolega Kamil z forum mi zaszczepił i nie mogę o nim zapomnieć to Diwa Steez spining tylko nie wiem na razie jaki model by pasował do warunków które podałem. Jeszce mniej informacji niż o St. Croix.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Watro się jeszcze zapoznać z propozycją Fishingartu czy coś by nie wybrać z ich produkcji, może pheniksa, lamiglasa.Wybór taki że głowa boli.W wersji ekonomicznej jest MHX 842-2 taki 2-9g 8lb.Też będzie ciekawy na okonie .Mam go jeszcze nie testowany ale na sucho widzę że będzie bardzo dobry tak do główki 6g i gumki 5cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Mam okonióweczkę na tym MHX-842-2 bardzo przyjemna wędeczka na okonia idealna raczej bez przeciążania poza opis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Mam okonióweczkę na tym MHX-842-2 bardzo przyjemna wędeczka na okonia idealna raczej bez przeciążania poza opis.A ja http://img208.imageshack.us/img208/1237/mhx015.jpgMyślę również, że opisana uczciwie. Nie znaczy to wcale, że gdybym mógł, nie przesiadłbym się ma LE Edytowane 10 Marca 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HenrykJ Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Biorę pod uwagę wszystko co ma 6lb górny , jest w klasie UL szybkie i zbliżone do kosy. Edytowane 10 Marca 2013 przez HenrykJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Witam ja wybralem ten model !! , st croix LES76MLXF 2 . Oczywiscie po poproszeniu o opinie na forum . Mozna go nawet przeciazyc o kilka g tzn 10 g plus guma 5,5 cm .Z przylowem mentnookiego poradzi sobie bez problemu . Nie traci na czulosci po przeciazeniu . Napisze wiecej po dluzszych testach . Pozdrawiam Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi