RobertGizycki Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Znajomy poprosił mnie bym znalazł dla niego przynętę taką jak na zdjęciu. Zdjęcie jest fatalnej jakości ale może ktoś z Was widział gdzie taką gumę można kupić, albo chociaż jak się nazywa? Wiem tylko, że waży około 65g i w środku ma grzechotkę. Podobno gdzieś w Niemczech są do dostania... Będę wdzięczny za pomoc. Edytowane 10 Marca 2013 przez Robson1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Mysle ze to Storm WildEye Seeker Shad. Swietna przyneta na leniwe szczupaki (musky tez ja lubia) Oprocz Niemiec dostaniesz ja tez w UK, u mnie niestety to juz duza rzadkosc a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Tak jest! To ona. Dziękuje pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Z dostępnością faktycznie nie jest za ciekawie. Są jakieś resztki ale wersji 15cm. Gdybyś miał jakieś namiary na 20cm wersję, będę wdzięczny za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi