deichkind Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 brawo brawo na prawde to fajnie wygląda wszystko... teraz czekać do czerwca i sprawdzać gusta mętnookich 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 poszedł priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 18 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Po długiej przerwie (od maja mój czas głównie poświęcam rapom) skręciłem kilka kogucików, na główkach 16g i 20g. Zrobiłem kilka bardzo wąskich (szare), nie wiem jak będą się sprawować. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 piękne koguty kolego skibek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Dzięki Tomala Jak wobki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Skibek , pełna profeska ... fajnie Ci to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) wasze są ładne. oceńcie moje wypociny może będzie pomocna wskazówka a i sorki za rozmiary na pół strony. Edytowane 22 Września 2013 przez meyger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 wasze są ładne. oceńcie moje wypociny może będzie pomocna wskazówka a i sorki za rozmiary na pół strony. Załóż swój wątek jeśli takowego nie posiadasz , a nie ładujesz się komuś w jego wątek autorski ze swoimi przynętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 sorki nie chciałem cię urazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) więcej się wam nie będę wcinał. Jestem nowy na forum. I jeszcze nie ogarniam wszystkich zasad Edytowane 24 Września 2013 przez meyger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 26 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Fajne koguty załóż swój wątek i pogadamy na ich temat Dzięki Bryka! i tak Twoje wobki to dopiero mistrzostwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam! Wątek dawno nie odwiedzany. Jak tam mętne?? Zamówiłem materiały na koguty ze sklepu Wędkarska Polska. - http://www.sklep.wedkarskapolska.pl/ jak widać, przerzuciłem się z kapek na selektywne pióra w paczkach. Myślę, że jest to dobre rozwiązanie ponieważ w kapkach po 10zł większość piór nie nadawała się do użycia, a kolor też był lichy. Materiały ze sklepu WP są dobrej jakości i polecam wszystkim twórcą kogutów!! Szczególnie, że znajdziecie tam wszystko niezbędne doich produkcji. Czyli jednym słowem produkcja rusza! Dziś zrobiłem już 6 kogutów z nowych materiałów.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) Zajrzyj do sklepu http://www.taimen.com/ tam można dopiero poszaleć Edytowane 18 Listopada 2013 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 No wiadomo Taimen to wypas sklep. Nie raz tam kupowałem ale jednak postawiłem na sklep z materiałami typowo do kogutów, gdzie mogę kupić wszystko od a do z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 widzę , że kolega Skibek kręci , koguty jak zwykle klasą same w sobie czekam na dalsze zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Dzięki Tomala! nooo niedługo będą nowe fotki bo mam zamiar zrobić więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 4 grizzly blue na główce 10g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Świetne Rafał ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Dzięki Bryka! aaa tu sierściuch na większe garbusy, który stworzyłem kilka minut temu Dzisiaj przewiduje testy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Dzisiaj wciągu dnia zrobiłem 21 kogutów Trochę roboty było. Poniżej fotka jak po takiej pracy wygląda warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Cześć! Postanowiłem zmienić nazwę tematu z Koguty sandaczowe i okoniowe- SKIBEK na SKIBEK Hand Made, a to nie bez powodu Właśnie staram się przyczynić do spełnienia jednego z moich wędkarskich marzeń, czyli produkcji swoich wobków boleniowych. Oczywiście nie zrezygnowałem z kogutów, nadal je robię i będę tu wstawiał fotki, ale w/w woblery to, to co zawsze chciałem robić Przymierzałem się do tego kilka razy, aż w końcu po kilku lekcjach zaczerpniętych od kolegi Tomali udało mi się coś wydłubać a oto mój pierwszy wobek boleniowy, taka mała szara uklejka, robiona jak na razie małym kosztem. Praca: drobna, lusterkująca, minimalnie wyczuwalna na kiju. Jest to dopiero początek w długiej przygodzie, jaka, mam nadzieję mnie czeka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Masz fajnie zorganizowane miejsce do pracy. Super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Whitefish kolegi Gniewka, złapany na koguta okniowego mojej produkcji (kolor brązowy), w Kanadzie P.S. Jestem w trakcie kręcenia małego filmiku, w tygodniu dodam Edytowane 29 Marca 2014 przez skibek20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Pierwszy film w którym pokazuje jak zrobić zonkerka Nigdy wcześniej nie robiłem z kamerą więc trochę łapami zasłaniałem i nie wiedziałem co powiedzieć, ale następnym razem będzie lepiej! https://www.youtube.com/watch?v=TC_y4BXlGXw&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrykolega Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 fajne te pióraki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi