francisco scaramanga Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Witam Natknąłem się na You Tube na dość ciekawy filmik i może zainteresuje to innych: http://www.youtube.com/watch?v=XNWve5cmu04 Jakieś uwagi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Łanie napisane i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 ...kiedyś osobiście słyszałem Prezesa ZO którejś tam kadencji który z rozbrajającą szczerością stwierdził, że dla niego zb. siemianówka to staw hodowlany co ma dawać rybę. Niby teraz to się zmienia, z tylu ton ryby w siatach schodzi się do iluś tam ton mniej, ale ciągle są to tony i niewiadomo ile tak naprawdę tego jest w tym chorym operacie.Mam żal do PZW za bezmyślną gospodarkę zarybieniową, w tym układy z producentami żywego towaru i siaty na ukochanej wodzie wielu wędkarzy. Co do filmiku to się podpisuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Co w tym ciekawego. Milion takich haseł widuję w sieci. Nie porwało mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 No chłopaki, kogo to dzieło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=5KLaDzUhFDg#t=1607s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Jestem ciekaw co na to nasza najjaśniejszość gen. G. też wyśle swoje spostrzeżenia????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Kolego Sławek.Sobolewski no nic dodać.... nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi