zewu Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Wyskoczyłem dzisiaj nad Wisłę poza granice W-wy. Nad wodą pełno samochodów, jak pod supermarketem. Okazało się, że trafiłem na spinningowe mistrzostwa okręgu. Pogadałem trochę z sędzią. Zawody były rozgrywane na żywej rybie, a zawodnicy używali haków bezzadziorowych. Wyniki mieli takie sobie. Po bodaj 7-miu godzinach, na 18-tu chłopa trafili 2 szczupaki, sandacza i rapę (gdy odjeżdżałem zawody jeszcze trwały). Może ktoś będzie znał więcej szczegółów, proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 O, to cos nowego! Czyzby szlo nowe...takie wiesci naprawde raduja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi