zetika16 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 witam może podrzucicie jakiś ciekawy pomysł na wędke do jigów do 5 gram i twisterow w podobnej masie...najlepiej w dlugosci do 2,40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Phenix Karabela FX 793-2 super kijek na tym blanku wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 a jakas tansza alternatywa?? ten phenix opisuja od 5-14 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) w sumie myslalem o tym, Phenix Elixir FX701-1-B, tylko nie wiem czy nie bedzie za slaby Edytowane 11 Marca 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Szklaki Batsona? Mam kijek zrobiony przez Pstragman'a na SPG842 i, Panie, bajka pod jiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 a kurde czekam na wycene u roberta setu wraz z spg841 na pac bay minimach, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 a i woblera do 6cm w nurcie pociagnie bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 i ważne: praktycznie 0 spadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 może być to fajne rozwiązanie i nie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Mam 3 lata i nie zaminie na nic innego. Na małe, zakrzczone siurki nic lepszego nie chce. Na wieksze mam Pacific Bay'a T2SH993-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 ok dziekuje za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 A pacific dal rade takiemu pstrągowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 o kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 od dluższego czasu szukalem takiego kija jak Ty przerzucilem sporo wedek sklepowych z różnych półek i od różnych producentów i w kazdej mi cos nie pasowało. wybor w koncu padł na seekera sp703. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 dokładnie pod takie przynęty mam fx793 10lb. raz nad wodą, ale widać, że będzie z niego pociecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Mam propozycje zakupić kij na blanku atc 2,13 1-7 gram, glass graphit... moc 6 lbs, i ku niemu się sklaniam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Mam propozycje zakupić kij na blanku atc 2,13 1-7 gram, glass graphit... moc 6 lbs, i ku niemu się sklaniam..Tomek 6lb to na okonie.Na pstrąga conajmniej 8lb w górę. Chyba że dobre szkło to trochę inaczej będzie pracowało. Edytowane 11 Marca 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Kolega zresztą z tego forum deklaruje ze bez wiekszego problemu wyciągną 48 cm pstraga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ni tak jak na Sanie to spoko jak czysta woda ale gdzieś na potoku to problem aby takiego przytrzymać.Jaki problem dla Ciebie zamówić batsona szklaka i ukręcić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 W sumie czekam tylko na cenę od Roberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Co zamawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Szklanego batsona spg781 ubiorę go w minimy i ma kurde być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Oj tam. Karabelkę kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Jak mi zalatwisz w dobrej kasie czemu nie dzisiaj już zrobiłem przelew za CD XLS więc nie ma co przesadzać bo żona mnie z domu wywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Szklanego batsona spg781 ubiorę go w minimy i ma kurde byćMa być i będzie kropasy szarpał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi