Tarłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Witam,zrobiłem sobie "jigówkę" z Diaflexa Robinsona muchówki # 6, czteroczęściowej.Lekko przykróciłem od dołu i lekko od góry wyszedł z tego świetny kij na pstrągi do łowienia "sierściuchami". Uzbroiłem go w "minimy" jest bardzo czuły i ma sporo mocy - kapitalnie prowadzi się nim jigi. Jak ktoś sam potrafi sobie zrobić wędkę to polecam takie właśnie rozwiązanie.Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Jak mi zalatwisz w dobrej kasie czemu nie dzisiaj już zrobiłem przelew za CD XLS więc nie ma co przesadzać bo żona mnie z domu wywaliA TY taki marnota, że dasz się wyrzucić :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Z moich skromnych doświadczeń wynika że do jigów, włosianek, dociążonych streamerów i kogucików pstrągowych lepsze kije są o nieco sztywniejszej szczytówce które pracują środkiem a do świsterków raczej o bardziej miękkiej szczytówce,- ale oczywiście mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Blanki stworzone do takiego łowienia ,małe jigi.Łukasz Masiak taką sobie robi w jednym kawałku.Jak wziąłem kijek do łapy,to spytałem ,czy się na ukleje przestawił, a on stwierdził ,że to pod konkretne pstrągale na gumki i jigi 0,5-5g.Poczym kazał mi trzymać uchwyt i wygiął badyla ,czuć było moc w tej zapałce. http://www.mudhole.com/Rod-Building/Mirage-Ultralight Edytowane 11 Marca 2013 przez Dąbek 111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) O których mówisz? I gdzie to kupić w polandi Edytowane 11 Marca 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Widzę ze wszyscy poszli na m jak miłość Planuje uzbroić spg781 i ip840 obie w minimy pierwszy na jigi drugi na swisterki Edytowane 11 Marca 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 O których mówisz? I gdzie to kupić w polandi Już po serialu Możesz zamówić w Rodmas ,do ściągnieęcia bez problemu.Macałem coś w okolicy7'.ale który konkretnie Pogadasz z Łukaszem to z pewnością doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Oj z tym "ściągnięciem" bezproblemowym to bym mocno uważał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Właśnie dlatego decyzja zapadla. Będą batsony, jak się nie sprawdza to albo allegro albo za szafę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Nie rozumiem w czym miałby tkwić problem .Pytałem Łukasza o taką ewentualność i jak najbardziej do zrealizowania w kolejnej dostawie.Co innego pojedyncze zamówionko między dostawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Nie rozumiem w czym miałby tkwić problem .Pytałem Łukasza o taką ewentualność i jak najbardziej do zrealizowania w kolejnej dostawie.Co innego pojedyncze zamówionko między dostawami.Rafał , a wiesz może kiedy będzie ta najbliższa dostawa na którą już czekam i czekam?O kolejnej to już aż się boję pomyśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Blank Phenix Elixir FX701-1-B moze jedna ten wezme.... kurde juz sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 po konsultacji bedzie jednak phenix fx701 , jak go ukręca dam znać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 ja pod takie łowienie przybieram się pod seekera sp 703 lub 754,m tylko ciagle inne ważniejsze rzeczy na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 kto w polsce ma seekery dostepne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 no i DUUUUUUUUUUUUPA w art-rodzie mimoze pokazywało że jest to kurde nie ma :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 myślę ze Robert przy okazji z mud hula by ściągnął ,chodź go jeszcze nie pytałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 a może ma ktoś coś ciekawego na zbyciu?? najlepiej blank ciekawy, ale i kijem nie pogardze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Oj z tym "ściągnięciem" bezproblemowym to bym mocno uważał...Na kolejnego FX 966 czekam już ok 9 miesięcy (ostatnia dostawa w czerwcu ubiegłego roku),- za chwile będzie rocznica a poród, to już powinien nastąpić, chyba że to ciąża przenoszona...Może Łukasz jakąś cesarkę zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 hehe to mnie kurde pocieszyłeś , zostają second-handy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 A może się odrodzi....................... jak Phenix z popiołów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 już się odrodził , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 już się odrodził , Mozna cos wiecej o tym "odrodzeniu" blanki sa dostepne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 podpowiem ci ze beda pod koniec miesiaca w art-rod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Takie wieści to usłyszysz w każdej pracowni która miała i chce mieć Phenixy Problem w tym ze zarówno Baars i ja słyszymy tę odpowiedź w różnych wersjach dotyczących daty- tak mniej więcej od grudnia...Może to przemyślana strategia Łukasza? Kto wie co mu się tam w głowie ulęgło???? Puki co wierzymy, że to wersja ostateczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi