Toudinho Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Witam, może ktoś z was ma, może ktoś z was widział i macał. Chodzi mi o "bluzę" Daiwy DSS - Daiwa Soft Shell.DSS wygląda tak : No i o różnicę między tą bluzą, a kurtką Daiwa Breathable Jacket Daiwa Breathable Jacket wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Jesli soft shell to jest to material pokroju polaru, breathable jacket to bedzie kurtka z materialu nieprzemakalnego i nieprzewiewnego- membrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Kurczę bo mam kolegę co ma kurtkę DWXTSS = również z soft shella no i jest dość fajna, on śmiga w niej normalnie - fakt nie ma kaptura, ale gania nią śnieg deszcz mróz po mieście jak i na ryby i chyba mu w niej ciepło... Widziałeś może tę bluzę DSS? Lub ktoś widział?macał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Nie, nie widziałem strzeliłem tylko po nazwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Naprawdę nikt nie miał z tym fantem styczności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wienio34 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Wisi taka C.W w Bydgoszczy nawet w promocyjnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi