francisco scaramanga Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Witam Czy ma ktoś doświadczenie w łowieniu łososi na Lofotach z brzegu?? Jak można się do nich dobrać, w jakich miejscach próbować swoich sił, jakie przynęty najlepiej stosować, jaki miesiąc najlepiej wybrać? Wielka niewiadoma, czy banalna igraszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 http://www.wedkarstwownorwegii.pl/ napisz kolego do Andrzeja, na pewno doradzi. byłem u niego w zeszłym roku, naprawdę fajny gościu. tylko nie wiem dlaczego chcesz łowić z brzegu? a co do łośków to chyba od czerwca lub lipca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Od czerwca można je łowić?Z brzegu dlatego bo co za inna ryba potrafi bić widowiskowo w drobnicę w okolicach brzegów po przypływie na 2-3 metrach głębokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 hejnie wiem czy od czerwca można je łowić, ale to chyba najlepszy okres żeby je łowić, tak mi się wydaje, że Andrzej tak mówił. ja generalnie jestem zielony jeśli chodzi o poławianie tej ryby więc dużo Ci nie pomogę. widzę, że strona się nie ładuje, jest w trakcie aktualizacji... pewnie wprowadza jakieś zmiany. poczekaj parę dni i odezwij się do niego to na pewno dowiesz się wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Rdzawiec? Pewności nie mam, ale wiem, że penetrują strefę brzegową, w przeciwieństwie do dorszy i czarniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Jesli jest to letnia pora to moze makrela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Głowy nie dam że to nie rdzawiec ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi