bazyloss Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) niech kolega zważy oryginał, mogę czegoś poszukać, ale trzeba wiedzieć ile można zaoszczędzić, bo jeszcze trzeba brać pod uwagę wagę nawoju (głębokość szpuli), albo bezpośrednio spytam, któregoś z japońców co polecają Dress czy Bassard nie dla każdego, dla mnie trochę cepelia, a w drugim przypadku ceny kosmiczne np. BASSART LSH-S571 Edytowane 13 Marca 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Szpulka bez pokręcajki waży 53 gramy. SW4000PG 09. Niedużo i już raczej nie ma z czego schodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 można by powiedzieć, że jak na Shimano to bardzo lekka - tutaj nic się niodchudzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ale ten Knobas to musi swoje ważyć. Poźniej odkręcę i zważę. Fakt , lekka. Szpulka Rarenium 4000 JDM waży 60 gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Urodził mi się pomysł A mianowicie czy jest możliwość zamienić( kupić) raczke na lżejszy w TP SW ?podobno jest. nie wiem jak wyjdzie pod względem wagi, bo to nie priorytet, ale na pewno będzie krótsza niż w oryginale.. za jakiś czas powinna być u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi