Skocz do zawartości

Phenix Mosqito XUL do 3,5g

Kunasz63

Rekomendowane odpowiedzi

Ale kupujący nawet kija nie widział przed rozmyśleniem(ale projekty i wzory rękojeści znał ze zdjęć wysłanych przezemnie z moich wędek) no ale zostawmy temat w spokoju.A wzór bombkowy bo ja tak chciałem aby gałęczki były niemal okrągłe w tym drugim są bardziej delikatne.Dla mnie cudo drewno  w świetle dziennym i na żywo drewienka mają jasne słoje.A takie gałeczki fajnie leżą w ręce ja trzymam kij tak że gałeczka z przodu idealnie leży w dłoni a palce są na blanku.

Edytowane przez Grzesiek88

Szkoda, że okoniówka taka droga :huh:.  Nie krytykuję tu ceny, tylko szczerze żałuję, że mnie na nią nie stać. :(Wciągnąłbym na stan ale żadna okoniówka, nie jest dla mnie warta, takiej kasy.  Bariera psychologiczna pewnie.

Edytowane przez popper

Szkoda, że okoniówka taka droga :huh:.  Nie krytykuję tu ceny, tylko szczerze żałuję, że mnie na nią nie stać. :(Wciągnąłbym na stan ale żadna okoniówka, nie jest dla mnie warta, takiej kasy.  Bariera psychologiczna pewnie.

Mam pheniksa irona do sprzedaży, tylko droższy będzie od komara :D .Za chwilę zagości u mnie druga kocia łapa więc coś będzie wypadało sprzedać.Masz pierwszeństwo u mnie :) .

a ja może byłbym zainteresowany, aczklowiek wolałbym 7'2"

w odróżnieniu od niektórych uważam, że specjalistyczny kij okoniowy może trochę kosztować :)

pogadamy na priv, moze coś z tego będzie

Balyl to są żadne różnice bo rękojeść jest w tym kiju jakby trochę dłuższa, ale zrobiona bajerancko :)Mniam,miam :P .

post-45918-0-29684000-1364068218_thumb.jpg

post-45918-0-61948800-1364068407_thumb.jpg

post-45918-0-59517000-1364068456_thumb.jpg