Grzesiek88 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) Ale kupujący nawet kija nie widział przed rozmyśleniem(ale projekty i wzory rękojeści znał ze zdjęć wysłanych przezemnie z moich wędek) no ale zostawmy temat w spokoju.A wzór bombkowy bo ja tak chciałem aby gałęczki były niemal okrągłe w tym drugim są bardziej delikatne.Dla mnie cudo drewno w świetle dziennym i na żywo drewienka mają jasne słoje.A takie gałeczki fajnie leżą w ręce ja trzymam kij tak że gałeczka z przodu idealnie leży w dłoni a palce są na blanku. Edytowane 23 Marca 2013 przez Grzesiek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) kwestia gustu ...... a co do "rozmyślenia się", to mi też to się ze dwa razy zdarzyło przy blankach, ale naturalnym zachowaniem dla mnie było odebrać, zapłacić i sprzedać Edytowane 23 Marca 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 a co do "rozmyślenia się", to mi też to się ze dwa razy zdarzyło przy blankach, ale naturalnym zachowaniem dla mnie było odebrać, zapłacić i sprzedać Bez komentarza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) Szkoda, że okoniówka taka droga . Nie krytykuję tu ceny, tylko szczerze żałuję, że mnie na nią nie stać. Wciągnąłbym na stan ale żadna okoniówka, nie jest dla mnie warta, takiej kasy. Bariera psychologiczna pewnie. Edytowane 23 Marca 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 mamy podobne zdanie Waldku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Szkoda, że okoniówka taka droga . Nie krytykuję tu ceny, tylko szczerze żałuję, że mnie na nią nie stać. Wciągnąłbym na stan ale żadna okoniówka, nie jest dla mnie warta, takiej kasy. Bariera psychologiczna pewnie.Mam pheniksa irona do sprzedaży, tylko droższy będzie od komara .Za chwilę zagości u mnie druga kocia łapa więc coś będzie wypadało sprzedać.Masz pierwszeństwo u mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jeszcze droższy???? Ja wyprzęgam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Now USA 460$ kosztuje więc tak z 400$ wypada powiedzieć x3,2 to 1280zł daje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) tzn na jakim blanku ci robi bo kto to wiadome w Polandi chca za niego chyba 1800 Edytowane 23 Marca 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 http://www.phenixrods.com/index.php?main_page=page&id=12To ten IF 792-2.Tego chcę sprzedawać .A kocia łapka to inna bajka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) a ja może byłbym zainteresowany, aczklowiek wolałbym 7'2" w odróżnieniu od niektórych uważam, że specjalistyczny kij okoniowy może trochę kosztować pogadamy na priv, moze coś z tego będzie Edytowane 23 Marca 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek88 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ja też jestem takiego zdania że pod okonia trzeba konkretnego kijaszka a najlepiej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 a ja może byłbym zainteresowany, aczklowiek wolałbym 7'2" w odróżnieniu od niektórych uważam, że specjalistyczny kij okoniowy może trochę kosztować pogadamy na priv, moze coś z tego będzieBalyl to są żadne różnice bo rękojeść jest w tym kiju jakby trochę dłuższa, ale zrobiona bajerancko :)Mniam,miam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Swojego czasu widziałem goły blank w jednym kawałku i był bardzo fajny, ten by mi się przydał na brzeg, bo fx 701-2 czasem trochę za krótki, ale dzisiaj mam inny problem i nie mam do tego głowy, pogadamy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) Wierz mi ten jest idealny na brzeg i łódkę też ogarnia bez problemu .Spoko narazie nagrywam drugą kocią łapkę .Jak będę miał i przypasi będę myślał o zbyciu. Edytowane 23 Marca 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 jakby co daj znać w pierwszej kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) jakby co daj znać w pierwszej kolejności Masz pierwszeństwo ale nie będzie tanio .No w detalu USA to 460 baksów . Edytowane 23 Marca 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 nie mówię, że mam być za darmo, daj znać ponegocjujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jozi jakie ugięcie ma ten patyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 nie mówię, że mam być za darmo, daj znać ponegocjujemyOki.Uzupełniaj skarbonkę i nie czyń niekontrolowanych zakupów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jozi jakie ugięcie ma ten patyk?No nieżle trzyma rybkę, nie zdarzyło się aby jakiś okoń mi spadł.Zobacz po prawej stronie masz pokazane ugięcie wklejki .http://www.phenixrods.com/index.php?main_page=page&id=12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 nie wprowadzaj kolegi w błąd, bo to nie jest "wklejka" takiego bym nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 nie wprowadzaj kolegi w błąd, bo to nie jest "wklejka" takiego bym nie chciał Ja również nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 nie wprowadzaj kolegi w błąd, bo to nie jest "wklejka" takiego bym nie chciał No tak masz rację .Tzw. szczytówka ciągniona .Tylko mi tu bez skojarzeń proszę!! . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ciągniona....A to Ci dopiero. Jak ja mało wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi