Skocz do zawartości

Phenix Mosqito XUL do 3,5g

Kunasz63

Rekomendowane odpowiedzi

Jozi sprzedajesz swoją perełkę? Nie, co bądź :)

A bywało tak ... najpierw z auta wychodziła "ciągniona" szczytówka :lol: , a dopiero po niej dumny Jozi :P -jak to teraz będzie :o. Jozi, jakoś nie moge uwierzyć, że masz zamiar sprzedać to cacko, które tak pieczołowicie pielęgnowałeś :)

Teraz pierwsza będzie łapa kota. później reszta  ;) 

Nie będzie jedna tylko dwie kocie łapki.Druga powinna być w przyszłym tygodniu :) .

Jozi sprzedajesz swoją perełkę? Nie, co bądź :)

A bywało tak ... najpierw z auta wychodziła "ciągniona" szczytówka :lol: , a dopiero po niej dumny Jozi :P -jak to teraz będzie :o. Jozi, jakoś nie moge uwierzyć, że masz zamiar sprzedać to cacko, które tak pieczołowicie pielęgnowałeś :)

Dmuchane, chuchane i jak będzie dwie kocie to pewnie mus będzie wietrzyć bo jak na wszystko łowić :) .Pewnie by sprzedać wypadało :( .Zobaczymy, czy będą chętni wyłożyć monetę na perełkę :D .

Sam pewnie nigdy nie wydam tyle na kijek , ale chociaz kto wie lotto itd..

Czy ktos kto posiada mosqito mial wrece taki kijek jak konger eqos Mikros 0-2 do 5 g , i czy naprwde jest taka kolosalna roznica miedzy tymi kijami ze jeden kosztuje 300 z hakiem a drugiego trzeba zaplacic ponad 1000

Sam pewnie nigdy nie wydam tyle na kijek , ale chociaz kto wie lotto itd..

Czy ktos kto posiada mosqito mial wrece taki kijek jak konger eqos Mikros 0-2 do 5 g , i czy naprwde jest taka kolosalna roznica miedzy tymi kijami ze jeden kosztuje 300 z hakiem a drugiego trzeba zaplacic ponad 1000

Mam moska i miałem wcześniej min. equsa, o którym wspominasz. Jest tak, jak napisał bazyloss:

to zupełnie inne konstrukcje i nie można ich porównywać - i nie mam na myśli ceny

:)

Kij zrobiony na tym blanku jest rewelacyjny i nie ma co żałować kasy jak kogoś stać oczywiście, co innego jak kasy się nie ma.Sam blank kosztuje około 400 zł to nie jest dużo, ubrać w minima, lekki uchwyt(np  IPS DU jest już z pianką i nie ma co więcej dawać), na koniec mała gałeczka i gotowa- 1 tyś nie przekroczony, myślę że w 800 by się zamknął. Ktoś powiedział,że jak na kij na okonia to dużo.Poza okoniem kij do większości ryb jakie żyją w naszych wodach, nie tylko drapieżniki.Jedynym ograniczeniem jest wielkość przynęty, jednak ten kij jest właśnie stworzony do malutkich przynęt. Na mini przynęty też biorą duże ryby.Sam wybitnie dużych nie wyciągnąłem, jednak kolega mój bolenie w przedziale 60-70 cm i jednego sandacza około 70 cm z łódki wyciągnął na tą muchołapkę, więc nie taki on "cienki" jak by się wydawało i nie czuje respektu przed dużymi rybami.  

Czy ktoś może mi opowiedzieć coś więcej o wędce The kocia łapa ? sporo razy sie przewijała na różnych forach że jest the best i w ogole. O mosquito widze już koledzy trochę opisali. Chciałbym zapytać gdzie mogę zamówić te wędki ?. Pozdrawiam

Czy ktoś może mi opowiedzieć coś więcej o wędce The kocia łapa ? sporo razy sie przewijała na różnych forach że jest the best i w ogole. O mosquito widze już koledzy trochę opisali. Chciałbym zapytać gdzie mogę zamówić te wędki ?. Pozdrawiam

http://www.wedki.pl/

Tu możesz zamówić.To jest  kij ala wklejka tylko wykonana przez profesjonalistę Pana Kawalca.

Mam 2 kocie łapki jedna z wklejką węglową druga z szklaną. Węgiel 0,5-5g 1-5lb, Szkło 1-5g 1-5lb.

Jozi, aleś się uparł na te swoje kocie łapki-ustaliliśmy przecia, że to i owszem-łapki ale tygrysie, a nie kocie :)

Sylwek a niech Ci będzie :) .Jest para łapek i to najważniejsze :) .

Józka trzeba porostu nauczyć pokory nad wodą :D

Tomi chciałyś, ale masz szansę :) .