bazyloss Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 gwoli wyjaśnienia https://www.popler.tv/WEDKI#3973 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) A mój mosquito tak wygląda zaje&isty Przy okazji, dziwnie się czuje patrząc na takie kijki gdy sam łowię na takie z których najdroższy kosztował 140zł... Edytowane 23 Marca 2013 przez damian22777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylweczek Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Jozi sprzedajesz swoją perełkę? Nie, co bądź A bywało tak ... najpierw z auta wychodziła "ciągniona" szczytówka , a dopiero po niej dumny Jozi -jak to teraz będzie . Jozi, jakoś nie moge uwierzyć, że masz zamiar sprzedać to cacko, które tak pieczołowicie pielęgnowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Teraz pierwsza będzie łapa kota. później reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Teraz pierwsza będzie łapa kota. później reszta Nie będzie jedna tylko dwie kocie łapki.Druga powinna być w przyszłym tygodniu . Jozi sprzedajesz swoją perełkę? Nie, co bądź A bywało tak ... najpierw z auta wychodziła "ciągniona" szczytówka , a dopiero po niej dumny Jozi -jak to teraz będzie . Jozi, jakoś nie moge uwierzyć, że masz zamiar sprzedać to cacko, które tak pieczołowicie pielęgnowałeś Dmuchane, chuchane i jak będzie dwie kocie to pewnie mus będzie wietrzyć bo jak na wszystko łowić .Pewnie by sprzedać wypadało .Zobaczymy, czy będą chętni wyłożyć monetę na perełkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Kot zawsze na cztery..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Kot zawsze na cztery..... Ja jestem kot na dwie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 podeprzesz się "ogonem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Sam pewnie nigdy nie wydam tyle na kijek , ale chociaz kto wie lotto itd..Czy ktos kto posiada mosqito mial wrece taki kijek jak konger eqos Mikros 0-2 do 5 g , i czy naprwde jest taka kolosalna roznica miedzy tymi kijami ze jeden kosztuje 300 z hakiem a drugiego trzeba zaplacic ponad 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 to zupełnie inne konstrukcje i nie można ich porównywać - i nie mam na myśli ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek88 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Dokładnie bez porównania.Jeden jeździ maluchem a inny mercedesem I sam sobie odpowiedz czym się różnią Edytowane 24 Marca 2013 przez Grzesiek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 dokładnie nie TO miałem na myśli ! pisałem o KONSTRUKCJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek88 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 dokładnie nie TO miałem na myśli ! pisałem o KONSTRUKCJIWiem Ja to tak żartobliwie żeby nie było Sam mam kongera arkusa 2-9g i się nigdy go nie pozbędę za żadne pieniądze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylweczek Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Sam pewnie nigdy nie wydam tyle na kijek , ale chociaz kto wie lotto itd..Czy ktos kto posiada mosqito mial wrece taki kijek jak konger eqos Mikros 0-2 do 5 g , i czy naprwde jest taka kolosalna roznica miedzy tymi kijami ze jeden kosztuje 300 z hakiem a drugiego trzeba zaplacic ponad 1000 Mam moska i miałem wcześniej min. equsa, o którym wspominasz. Jest tak, jak napisał bazyloss: to zupełnie inne konstrukcje i nie można ich porównywać - i nie mam na myśli ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Napewno i tym i tamtym zlowisz rybę... więc jak cię nie stać czy ci szkoda kasy itp itd to sobie głowy nie zawracaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Mam moska i miałem wcześniej min. equsa, o którym wspominasz. Jest tak, jak napisał bazyloss: Nie można porównywać wklejki do spinningu.To dwie inne bajki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Kij zrobiony na tym blanku jest rewelacyjny i nie ma co żałować kasy jak kogoś stać oczywiście, co innego jak kasy się nie ma.Sam blank kosztuje około 400 zł to nie jest dużo, ubrać w minima, lekki uchwyt(np IPS DU jest już z pianką i nie ma co więcej dawać), na koniec mała gałeczka i gotowa- 1 tyś nie przekroczony, myślę że w 800 by się zamknął. Ktoś powiedział,że jak na kij na okonia to dużo.Poza okoniem kij do większości ryb jakie żyją w naszych wodach, nie tylko drapieżniki.Jedynym ograniczeniem jest wielkość przynęty, jednak ten kij jest właśnie stworzony do malutkich przynęt. Na mini przynęty też biorą duże ryby.Sam wybitnie dużych nie wyciągnąłem, jednak kolega mój bolenie w przedziale 60-70 cm i jednego sandacza około 70 cm z łódki wyciągnął na tą muchołapkę, więc nie taki on "cienki" jak by się wydawało i nie czuje respektu przed dużymi rybami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepccio Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 A gdzie można kupić taki blank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Raczej nie kupisz, chciałem u Kawalca kupić sam blank tak na zapas to nie chciał sprzedać mimo, iż mam kilka jego wędek i znamy się już trochę.Stwierdził, że jak się coś stanie to zrobimy nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwag Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Czy ktoś może mi opowiedzieć coś więcej o wędce The kocia łapa ? sporo razy sie przewijała na różnych forach że jest the best i w ogole. O mosquito widze już koledzy trochę opisali. Chciałbym zapytać gdzie mogę zamówić te wędki ?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Czy ktoś może mi opowiedzieć coś więcej o wędce The kocia łapa ? sporo razy sie przewijała na różnych forach że jest the best i w ogole. O mosquito widze już koledzy trochę opisali. Chciałbym zapytać gdzie mogę zamówić te wędki ?. Pozdrawiamhttp://www.wedki.pl/Tu możesz zamówić.To jest kij ala wklejka tylko wykonana przez profesjonalistę Pana Kawalca.Mam 2 kocie łapki jedna z wklejką węglową druga z szklaną. Węgiel 0,5-5g 1-5lb, Szkło 1-5g 1-5lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylweczek Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 ...Mam 2 kocie łapki jedna z wklejką węglową druga z szklaną. Węgiel 0,5-5g 1-5lb, Szkło 1-5g 1-5lb.Jozi, aleś się uparł na te swoje kocie łapki-ustaliliśmy przecia, że to i owszem-łapki ale tygrysie, a nie kocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Józka trzeba porostu nauczyć pokory nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Jozi, aleś się uparł na te swoje kocie łapki-ustaliliśmy przecia, że to i owszem-łapki ale tygrysie, a nie kocie Sylwek a niech Ci będzie .Jest para łapek i to najważniejsze . Józka trzeba porostu nauczyć pokory nad wodą Tomi chciałyś, ale masz szansę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 poprostu zazdrościmy ci tych łąpek nie mogę się doczekać żeby pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi