kokosz77 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Kijek ladnie sie prezentuje.Jaki mlynek użyłeś do wywarzenia kijka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Rarenium 1000 C14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylweczek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Rarenium 1000 C14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) breloczek przyczepiony do nogi od stołu ps fajny zestaw Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 A ja założyłem Rarenium 2500S (200g)- na tym kiju to jak betoniarka, tak się czułem, kilka rzutów i dałem spokój.Także szukam czegoś naprawdę mini, bo kij to piórko Sylwku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylweczek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 A ja założyłem Rarenium 2500S (200g)- na tym kiju to jak betoniarka, tak się czułem, kilka rzutów i dałem spokój.Także szukam czegoś naprawdę mini, bo kij to piórko Sylwku Piotrze niechaj Ci kijek służy latami. Do niego 1000 w zupełności wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Upatrzyłem sobie na razie wirtualnie u Mefiego Shimano VANQUISH 1000S może do maja uzbieram albo się trafi na giełdzie.Chyba że uda mi się praktycznie gdzieś jakąś tysiączkę przymierzyć.Mam jakieś podlodowe, ale one do takiej klasy kija się mają nijak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zacnie myślisz, a po taniości to i rarkiem obsłużysz .W tych pieniądzach już niezły młynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek1 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Kurcze, a ja nigdzie tego blanku znaleźć nie mogę. O co tu chodzi? Chciałem zainwestować parę złoty, które na święta dostałem od bogatej rodziny a potem samemu wyskrobać na uzbrojenie ale... hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Józku zapewne masz i rację. A Ty co masz małego do swoich ultra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Stellinę 1000 FE i zastępczego biomasterka 2000-2008rok.Tego mośka co masz macałem, zacny kijek na pasiaki . Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Powiem Ci, bez żadnego kręcioła, sam w ręku, to poezja machania i obserwowania pracy, mam go w pracy i czasami biorę, macham i się cieszę jak dziecko z kolejnej zabawki. Ach Stella .... może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Blank jak najbardziej mi sie podoba, wykonanie kija nie moja bajka ale o gustach sie nie dyskutuje. Zbrojenie KR jak widze , jaki rozmiar wyjściowej i szczytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylweczek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Powiem Ci, bez żadnego kręcioła, sam w ręku, to poezja machania i obserwowania pracy, mam go w pracy i czasami biorę, macham i się cieszę jak dziecko z kolejnej zabawki. ....Oooo-taką "nogą od stołka" się radujesz-to bardzo MIŁE dla mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylweczek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 ...Zbrojenie KR jak widze , jaki rozmiar wyjściowej i szczytu?Szczyt: 4, wyjście: 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Oooo-taką "nogą od stołka" się radujesz-to bardzo MIŁE dla mnie Bo to jak z blondynkami, brunetkami (czasami malowany lis)- każdy by chciał taką mieć z duuuużymi niebieskimi "oczami".Ale miej taką rudą, tylko w oryginale - niespotykany ogień pod każdym względem. Nie każdy jest gotów się poparzyć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylweczek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Czytając Twoje wpisy wnioskuję, że zaryzykowałeś i się nie sparzyłeś Ot, taki mały, niefarbowany rudzielec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylweczek Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Witam!Wczoraj odwiedziłem znajomego i u niego w stojaczku wyszperałem min. taki oto kijaszek. MOSQUITO ale, ale-no właśnie, gdyby nie to "ale", to nawet bym go nie pokazywał. Kijek nie dość, że ma trzy różne rękojeści to do tego jeszcze wklejkę ze szkła. Nie bardzo wiem nawet, czy to jeszcze mosek Opisany cw: 0,5-3,5g, ale wklejka czyni go na pewno delikatniejszym. Długość zależna od rękojeści-max. 219cm. Długość transportowa: 198cm. Ubrany w 8 szt. przelotek Pacific bay. Drewno sapeli, uchwyt kołowrotka "kryty", lakierowany, zmatowiony. Kijek całkowicie nowy i nawet nie widział jeszcze wody. Zabawa nim na sucho, to wręcz poezja. Pomimo tego, że jest wklejka, to i tak po całości jest dość szybki i cięty w porównaniu do wklejonego Loomisa, którego posiadam i o którym już kiedyś pisałem. Taka typowa kosa na zawody. Jeśli zdążę (zanim pójdzie gdzieś w świat), to na pewno go potestuję jeśli nie, to trudno. PS-kijek jest na sprzedaż (przynajmniej na chwilę obecną ), więc jeśli ktoś byłby zainteresowany, to zapraszam na pw. Nie wystawiam go na giełdzie, ponieważ nie jestem jego właścicielem a i twórca się jeszcze sam waha Na ostatniej focie jest jeszcze jedna kosa, ale o niej będzie w innym temacie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) Blank pod dużym obciążeniem. Edytowane 26 Marca 2014 przez Andru77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylweczek Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Jakoś tu ucichło Czyżby moski w odstawkę poszły? Nie wiem jak u Was koledzy, ale mój komar ciągle daje radę i to NIEZAWODNIE!.Tak sobie pomyślałem, że chyba już czas jakąś nową, inną wykałaczkę ukręcić i pewnie kijek z postu nr 325 "cza" będzie chyba w świat puścić. Kilku kolegów podpytywało mnie wcześniej i obiecałem, że jak mi "odbije" to dam znać-więc daję Jak ktoś zainteresowany "92g nogą od stołka" to zapraszam na PW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Sylwek moska się odłożyć nie da jak się nim zarazisz.....A żeby nie było że Off top to wrzucę zdjęcie swojego zawodnika w trakcie ważenia... ;-) Zdjęcia Edytowane 15 Listopada 2014 przez SilesianPerch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) 90-95g na Mośka to straszna cegla... Ciekaw jestem do ilu mozna zejsc z masa tworzac ultralekki ale wciaz uzytkowy kij? Obstawialbym na mase 65-70g calosc. 44g to juz faktycznie kosmos! Edytowane 15 Listopada 2014 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylweczek Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 A ja się spytam tak: ile kolega Żbiku miał różnych mosków w rękach i na ile z nich łowił rybki? Nie zgodzę się zupełnie ze stwierdzeniem, że 90-95g wagi do straszna cegła. Miałem cięższe i proszę mi uwierzyć, że komfort łowienia cudny. Pamiętać jednak należy, że moski mogą mieć różną długość Fakt: waga 44g, to faktycznie kosmos, który przy moich osobistych preferencjach jest nie do osiągnięcia. Proszę jeszcze tylko kolegę SilesianPerch o długość swojego, zacnego komara 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 90-95g na Mośka to straszna cegla... Ciekaw jestem do ilu mozna zejsc z masa tworzac ultralekki ale wciaz uzytkowy kij? Obstawialbym na mase 65-70g calosc. 44g to juz faktycznie kosmos! Uważam, że nie taki znowu "kosmos". Blank 22g reszta 22g, to wcale nie nadzwyczajne proporcje. W takim urządzeniu masa zabija główny walor użytkowy, oczywiście to tylko moje zdanie, nie żadna doktryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Uważam, że nie taki znowu "kosmos". Blank 22g reszta 22g, to wcale nie nadzwyczajne proporcje. W takim urządzeniu masa zabija główny walor użytkowy, oczywiście to tylko moje zdanie, nie żadna doktryna Blank 22g reszta 22g.Gdzie przeciętny uchwyt waży ok 20g,a gdzie reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi