Kilobear Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Faktycznie wyczerpujące zestawienie obydwu kijów. Dałbym pomógł albo piwko, ale nie ma takiej opcji Chodziło mi o porównanie wagi a do tego jest opis obsługiwanych przynęt przez Matagi. Każdy wyciąga sens info sam. Mnie wydał sie ten wątek interesujący ze względu właśnie na to porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Chodziło mi o porównanie wagi a do tego jest opis obsługiwanych przynęt przez Matagi. Każdy wyciąga sens info sam. Mnie wydał sie ten wątek interesujący ze względu właśnie na to porównanie.Już więcej informacji o Mosquito na tym forum masz tutaj. http://www.fishing.org.pl/f18/phenix-mosquito-ultra-light-4337/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Skoro już temat odświeżony, powiedzcie jak Mosqito ma się do opisanych również do 3.5g Matagi Super Trout-2 i Super Big Pond ?Rozumiem, że jak powstawał moseq to na rynku nie było odpowiednika. Obecnie mamy Matagi, Suzuki i parę innych by się też znalazło...czy moseq nadal pozostał liderem w swojej klasie? 87g dużo Miałem w ręku Super Rozy Figaro tylko,że to wklejka. Parametry niby podobne(cw), matagi mocniejszy z opisu i w rzeczywistości również czuć większą moc, niewiele ale mocniejszą, pewnie ta większa moc wpływa też na troszkę większą jego "sztywność". Bardziej jednak leży mi moseg, mimo iż ma u mnie duży minus za to że jest w jednoskładzie, tak na sucho bo matagim nie było mi dane wędkować, . Może to że jest właśnie w jednoskładzie powoduje że zachowuje się tak a nie inaczej i właśnie to zachowanie mi odpowiada najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Panowie jak by ktoś miał na zbyciu mosquito to zapraszam na priv.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Pany to mosquito to w miare szybki kijaszek jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Pany to mosquito to w miare szybki kijaszek jest ?Wręcz przeciwnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi