Porter Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 zamierzam przewieźć samolotem wędki w tubie nieco powyżej 2 m,czy macie jakieś doświadczenia podczas odprawy bagażowej z w/w liniami.Bo natrafiłem na jakieś problemy ze strony ich biura :blush:i nie wiem czy będę mógł w końcu zabrać mojego Megabassa do Szwecji :twisted:czy nie. Pozdrawiam Porter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 W innych liniach jest opcja bagaż sportowy za +-30e, NIEWAŻONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Porter
zamierzam przewieźć samolotem wędki w tubie nieco powyżej 2 m,czy macie jakieś doświadczenia podczas odprawy bagażowej z w/w liniami.
Bo natrafiłem na jakieś problemy ze strony ich biura :blush:i nie wiem czy będę mógł w końcu zabrać mojego Megabassa do Szwecji :twisted:czy nie.
Pozdrawiam Porter
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi