FRS1985 Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Przymierzam sie do zrobienia żabiej seryjki bo tych mi brakuje jak skończe pokaże co mi sie urodziło. Wy tez pewnie juz nie długo będziecie budzić żaboty do życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 nie uważam że kolejny z setki wątków zrobi komuś krzywdę.Widzę , że hardy jesteś . A nie przyszło Ci do głowy , że postępując tak powodujesz zamieszanie w indeksie twórców i destabilizujesz porządek oraz nie doceniasz cudzej pracy . Te setki wątków ktoś musi śledzić i uważać na bujających w obłokach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 (edytowane) Jestem bo czasy ciężkie Panie Pawle a takim dziś trzeba być w większości z dziedzin otaczających nas. Poprosiłem o usunięcie starego , i w moim mniemaniu to by było na tyle. jak wyglada sprawa z drugiej strony aparatury tego nie wiem kto jak i po co musi kontrolować. Odnoszę wrażenie że ktoś próbuje być dla mnie nie miły a ja przecież szanuję swoją jak i cudzą prace . Pamiętaj o tych słowach bo to bardzo ważne . Pozdrawiam . Edytowane 22 Marca 2013 przez WOBLER-W1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Zawsze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Witam , w chwili wytchnienia między priorytetami życia coś w klimacie strzebelek 7cm akcja vls bardzo delikatna na kiju odpowiednia na szybkie wody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 fajne szczebelki chyba będe musiał pomyśleć o podpisywaniu moich za niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Spidi myślę, że nie musisz oglądałem właśnie twoje fajne dzieła i sądzę że to inna szkoła latania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Piękny moment gdy możemy nadać woblerkowi życia ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Dzisiaj teścik i można w wolnej chwili pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Woblerek po testach i po kolacyjnych barwach wygląda mniej więcej tak przed topieniem w lakierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Kolory na pewno skuteczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Maciek gwarantuję że akcja równie smaczna Jak się spikniemy to Ci pokaże jest niebo lepiej jak "X" czasu temu "ha ha" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dzisiaj poustawiane i posprawdzane, jestem jak najbardziej zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Dalej męczę siudemeczki , niedługo pora na 5,5cm łobuzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ciężko mi było uzyskać jakość panowie ale zerknijcie i powiedzcie co sądzicie mniej więcej tak mykają moje drewniaki praca jest drobna stawiajaca znikomy opór w szybkiej wodzie. pozdrawiam woblery z filmików to siódemki http://youtu.be/qkaNK_tWc88http://youtu.be/GenG-Q6DycEhttp://www.youtube.com/watch?v=lvuhlDqf08o&feature=youtu.be /> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Hehe... i teraz wyciągnę go ... - tak przy kobiecie A tak serio: bardzo ładnie lusterkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Jak dla mnie akcja Twoich wobków jest bardzo udana i przez rybki lubiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Dziękuje za miłe słowo , staram się posiadać woblery o różnej akcji jak i nieregularnej tak jak i sznurówki. Te co błyskają ładnie i te co błysną tylko czasem wychylając sie od osi. natomiast bardzo nie lubie woblerów stawiajacych opór na kiju zwłaszcza że łowię na nie w dość szybkiej nysie jak i czasem w rzekach pstragowych. w miare możliwości i czasu bede rozwijał watek jak i swoje woblery.pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Dokładnie Przemku trzeba mieć w czym wybierać bo nigdy nie wiadomo na co dzisiaj ryba weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 dokładnie kolory rozmiary praca głębokość ajjjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi