mac1986 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Witam wszystkich mam problem z wyborem multiplikatora do łowienia karpi, na multiplikatory łowię na casting już trochę czasu ale trudno cos złapać większego w warcie i od dwóch lat zacząłem też jeździć na karpie na prywatne łowiska, karpiówki są ciężkie nawet dobrej firmy, kołowrotki również, i mam zamiar zmontować jeden kij z multiplikatorem na karpia, z wędką niema problemu, gorzej jest z multiplikatorem żeby pomieścił troszkę żyłki i szło rzucić zestawem 60g chociaż te 50-60m, idealny byłby daiwa pluton tylko ta cena może ktoś z forum też łapie karpie na multiplikator i mi jakiś poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Polecam Abu Morrum 5600.Łowiłem nimi karpiki ładnych parę latek.Maja terkotkę co zapobiega powstawaniu brody przy gwałtownym odjeżdzie rybki. Niestety są tylko na prawą łapkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 jak sie zaklada sygnalizatory do wedki majacej przelotki u gory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Multik na sygnalizatorach jest skierowany w dół,tak samo jak korba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 jestem pacanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Witam wszystkich mam problem z wyborem multiplikatora do łowienia karpi, na multiplikatory łowię na casting już trochę czasu ale trudno cos złapać większego w warcie i od dwóch lat zacząłem też jeździć na karpie na prywatne łowiska, karpiówki są ciężkie nawet dobrej firmy, kołowrotki również, i mam zamiar zmontować jeden kij z multiplikatorem na karpia, z wędką niema problemu, gorzej jest z multiplikatorem żeby pomieścił troszkę żyłki i szło rzucić zestawem 60g chociaż te 50-60m, idealny byłby daiwa pluton tylko ta cena może ktoś z forum też łapie karpie na multiplikator i mi jakiś poleci. Ja mam dwa do sprzedania-komplet idealne na Karpie.Oryginalne Szwedy.Jak dla usera forum to po 450zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Szkoda wydawac kasiore na PLUTONA do takich zastosowań. Wystarczy poczciwy ambasador 5/6 tysiecy i bedzie ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac1986 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Multiplikator zakupiony ABU 5501CS Pro Rocket jeszcze zostało na jakiś kij. Dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Multiplikator zakupiony ABU 5501CS Pro Rocket jeszcze zostało na jakiś kij. Dzięki za podpowiedziJa bym przezbroił jakiegoś Beast Mastera karpiowego ze starszej serii.Najlepiej dwa i kupił jeszcze ten drugi multik do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi