Frankey Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Posezonowa chyba:)) Na pewno ktoś się załapie jeszcze. http://sklep.shani.pl/pl/c/Shad-Alive-145/30 dzięki - fajna paka poświąteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 A to ci okazja... Rapala CNR-6 za... 300zł... http://sklepbarbus.pl/1335-wobler-rapala-clackin-rap-cnr-6-s.htmlA kto bogatemu zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Właśnie przyszły łamańce od izumi, chyba jeszcze raz zamówię i tak kurier gratis powyżej 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Wszystkie modele są na promocji http://sklep.shani.pl/pl/promotions Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Wszystkie modele są na promocji http://sklep.shani.pl/pl/promotions Cholera też zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Wszystkie modele są na promocji http://sklep.shani.pl/pl/promotionsNie wszystkie. Na przykład Shad Alive 105 i 120 nie. A i pozostałe juz się kończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 i raczej więcej ich nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zdążyłem. Przy takiej cenie można kupić i wypróbować - nie odbiega od jednoczęściówek np. Salmo. Wielkie dzięki za namiar, Mrozik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zdążyłem. Przy takiej cenie można kupić i wypróbować - nie odbiega od jednoczęściówek np. Salmo. Wielkie dzięki za namiar, Mrozik Nie zawiedziesz się. Świetna praca, nie trzeba przezbrajać (Ownery w defaulcie) i łowne cholery są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 fakt... kilka razy dupe mi złoiły w 2013... w poszukiwaniu szczupcow.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 1 stycznia składałem zamówienie numer 79. Teraz wziąłem resztki zamówienie 99.Ciekawe ile numerków zamówień z Jerka Z promocyjnych to tylko kilka kolorków zostało.A zamówienie z 1 stycznia już u mnie. Wyglądają na łowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ja miałem nr 86 w dn. 02.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) 1 stycznia składałem zamówienie numer 79. Teraz wziąłem resztki zamówienie 99.Ciekawe ile numerków zamówień z Jerka Z promocyjnych to tylko kilka kolorków zostało.A zamówienie z 1 stycznia już u mnie. Wyglądają na łowne No ślicznie wykonane, coś czuję, że strzelą wreszcie metrówę w tym roku Mi dzisiaj doszło 74 Edytowane 3 Stycznia 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Jubileuszowa 100 przypadła mnie Jakie są wasze doświadczenia z innymi modelami woblerów Izumi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Mogliście od razu mówić, że są takie łowne, chociaż nie potrzebuję to bym kupił kilka szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Trzeba było, ja tak zrobiłem Takie śliczniusie, że sam bym ugryzł gdyby nie te kotwy hehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita800 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Wchodze w linka za izumi shad 145 a tam 90% pozycji wyczesanych :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zobaczycie (kto nie widział) jak się w wodzie zachowują - poezja!Też zakupiłem , bo miałem okazję podziwiać jesienią mniejsze modele.Szok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zamówienie 101 poszło "Przyda się" Trochę się spóźniłem, kolorów których chciałem już nie było, ale coś jeszcze dobrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Promocja roku - gdyby taki konkurs ogłaszano. Tylko myślałem, że Japan - ale czego sie spodziewać za niecałe 4 dychy. Trzeba poszperać i producenta w Chinach namierzyć. Tylko , że cena w Chinach za taki wobek to minimum 6-7 dolarów przy detalicznym zakupie kilku-kilkudziesięciu sztuk. Najlepszy test z pracą tylko w wersji ze sterem (Diver): Wziąłem kilka do trolla. Myslę , ży przy długim wypuście 30-40 m na lince 20 Lb ten z wieksza łopatą zejdzie na 6-8 metrów a ten z mniejszą na 3-5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Andrzej jak dobrze poszukasz to na allegro można dorwać woblery "ilure" chinole które są takie same tylko w innych kolorach. Poza tym większa cześć przynęt sygnowanych "JAPAN" jest robiona w chinach jako produkt OEM który każdy może zamówić w jakim sobie chce kolorze, haczyk jest taki że minimalne zamówienia to zazwyczaj 1000sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita800 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Andrzej jak dobrze poszukasz to na allegro można dorwać woblery "ilure" chinole które są takie same tylko w innych kolorach. Poza tym większa cześć przynęt sygnowanych "JAPAN" jest robiona w chinach jako produkt OEM który każdy może zamówić w jakim sobie chce kolorze, haczyk jest taki że minimalne zamówienia to zazwyczaj 1000sztuk.te wobki "ilure" sprzedaje ta sama firma Shani z Gietrzwałdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Faktycznie, są. Model 10,5 cm za 25 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Wziąłem kilka do trolla. Myslę , ży przy długim wypuście 30-40 m na lince 20 Lb ten z wieksza łopatą zejdzie na 6-8 metrów a ten z mniejszą na 3-5. Na podstawie czego tak wnioskujesz? Łowiłem już trochę tymi woblerami w trollingu z moich doświadczeń 5-5,5m to max (biorąc pod uwagę podane przez Ciebie parametry linki i wypustu), 8m bez "dopału" jest nierealny. Chyba, że się mylę to niech mnie ktos poprawi. Skoro woblery te stały sie sporym obiektem Waszych zainteresowań podaje graf przedstawiający w jakim pasmie pracują te przynęty (to ze na rysunku przynęty nie maja sterów tym sie nie sugerujcie). Z tego co pamiętam ktoś z okolic Szczecina te przynęt bardzo zachwalał ja niestety nie połowiłem na nie (ale wiara i nadzieja zostały). Alive Diver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ja swoim DD145 na 8m przyorałem w dno - Stren 20lb, wypust 40m, prędkość 3,5km/h. Wobler fajny ale wędka raczej w uchwyt - wyrwirączka z niego niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi