Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

W sklepie internetowym jest zupełnie inna cena :)

Żeby nie było OT w nadchodzący weekend (14.02-16.02) we wszystkich sklepach stacjonarnych sieci Decathlon będzie wyprzedaż odzieży i sprzętu -50% :)

https://www.facebook.com/DecathlonPolska?hc_location=timeline

Przypominam również o oddaniu głosu w ankiecie:

http://jerkbait.pl/topic/35626-ankieta-rozw%C3%B3j-dzia%C5%82u-w%C4%99dkarskiego-na-stronie-decathlonpl/

Spokojnej nocki!

Sorki Wojtek ale wędkarstwa w tej promocji nie widzę :P

• Like 1

Miło mi że mogłem pomóc ;)

Dziękujemy, dziękujemy.

A wypowiem się jak ją dostanę. 1 szpulka może dzisiaj przyjdzie ..............   :P

J.W. : "12. Komentowanie zakończonych transakcji na portalu jerkbait.pl jest zakazane..."

Edytowane przez milupa

Nie załapałem gdzie tutaj promocja ......

Godski przejrzyj całą ofertę "NOWE" i porównaj z tym ile i za co u nas wołają ;). Dokładnych przykładów nie będę "cytował" bo było by to nieładnie!!!

Edytowane przez miramar69

Porównałem . Nie widzę takich strasznych róznic.

Vanquish 4000 - 1500,00 zł - u nas za 1600-1800,00 mozna trafic

TPSW4000 2009 - 1450,00 zł - co pewien czas pojawia się oferta nówki za 1500,00-1700,00 zł

TP4000 2011 - 1250,00 zł - mozna kupić za 1400,00 -1500,00 zł

Ceny zakupu z Japonii podane z transportem. A jeszcze powinni  cło i vat dowalić (+25-28%) i wtedy jeszcze jesteś mocno w plecy.

I jeszcze ryzyko zaginięcia/zniszczenia w transporcie bierzesz na siebie.

Edytowane przez godski

Wszystko sie zgadza ,tylko że nie chodzi mi że u nas "czasami sie trafia" albo "co pewien czas sie pokaże" a o to że ceny tera są takie . Poza tym wszystkie te kołowrotki o których sam mówisz to też przecież import prywatny i tez z tamtąd bo przecie nie z marsa ;) , czyż nie prawda???? 

Edytowane przez miramar69

Oczywiście, że nie z Marsa. Podałem realne ceny za które możesz je kupić na giełdzie czy na Allegro. Jeden ściagnie z Japonii, drugi woli zapłacic 100-200 zł więcej i się w to nie bawi.

Kupuj gdzie chcesz. Wolny rynek i wybór. Podałem tylko zagrożenia z tym związane.

Czasem lepiej coś bliżej znależć np. w słynnym sklepie w Berlinie. Ceny nie wyższe, brak ryzyka cła i Vat i w razie reklamacji wysyłka tańsza.