Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

http://jerkbait.pl/topic/34042-sklepy-wędkarskie-w-berlinie/?hl=berlin#entry1374132

Czwarty post od góry.

Stelka 3000 i 4000SFE 1700,00 -1800,00   . Rarenium Ci4 4000FA pięćset z hakiem, Abu Revo SX 2 gen. był za 89 EUR, C46601- 99,00 EUR i wiele innych. Co pewien czas pojawia się cos nowego.

http://jerkbait.pl/topic/34042-sklepy-wędkarskie-w-berlinie/?hl=berlin#entry1374132

Czwarty post od góry.

Stelka 3000 i 4000SFE 1700,00 -1800,00   . Rarenium Ci4 4000FA pięćset z hakiem,

I to jest okazja? ;) :D

Ta stelka to chyba była promocja dotycząca tylko dnia 1 stycznia.

Następna promocja 27 lutego , ale bez Stelli już.

Podobne akcje ma Raven co jakiś czas.

Edytowane przez makamba

Nadal tak twierdzę. 1700,00 zł to w porównaniu do normalnych cen w Polsce a nawet w Niemczech to dobra cena. Nadal tak twierdzę. Jak płaciłeś 1000,00 to mogłeś dać znać na forum. Ze stu chłopaków by kupiło pewnie.

1000,00 zł to cena niedostępna dla zwykłych śmiertelników.

Edytowane przez godski

Makamba na której autostradzie spadły te Stelki z Tira to podjadę  i poszukam ,może co jeszcze tam w rowie leży???? - To tak dla rozluźnienia spiny :D  :D  :D i bez uniesień proszę. :D  :D :D

A tak na prawdę, powiem szczerze że o takich cench Stelki to nie słyszałem nigdzie i pewnie nie tylko ja - można tylko pomarzyć - troszkę za tanio mi się wydaje .

A i następnym razem daj znać stanę drugi w kolejce za Godski.

Edytowane przez miramar69

A teraz w Moritzie sa Rarenium CL4 najmniejszy rozmiar 1000 w cenie 99euro jak sie nie myle. Abu Revo Rocket 150euro , Penn Conflict od 99euro i nowy Ryobi Slam od kilkudziesieciu euro.

<br /><br />Takiego rarka to bym może i przytulił :) zwłaszcza w takiej cenie...

Nie bądź nagle taki skromny.  Może czasami używasz pojęć których znaczenia najwyraźniej do końca nie rozumiesz natomiast w sprawach fekalii jesteś dla mnie nadal guru

-Nie lubię jak ktoś używa słów a nie zna ich znaczenia.

-Czy to była amnestia do mnie?  :P

Makamba, w jakim województwie jest ortalion? Może bym podjechał?

Nowy Shimano Vanquish 4000 za 325 euro. ;)

Jak na razie dają mu 285...

http://www.marktplaats.nl/a/watersport-en-boten/hengelsport-roofvissen/m772378340-shimano-vanquish-4000.html?c=be2da871b0d84f75c3056cc6db858f31&previousPage=lr

Edytowane przez makamba

Nieznacznie , na allegro jest za 799zł nowka :)