Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Wolę nazywać oryginałami ILure tym bardziej że cena* jest pewnie dużo lepsza. A skoro tak samo chodzą i nie widać różnicy to po co przepłacać.

Tym bardziej że jest duże prawdopodobieństwo że Izumi i Ilure są produkowane w tej samej fabryce tylko wkładane do innych pudełek

* nie wiem jaka jest cena oryginału :)

Edytowane przez Tommek

Tym bardziej że jest duże prawdopodobieństwo że Izumi i Ilure są produkowane w tej samej fabryce tylko wkładane do innych pudełek

* nie wiem jaka jest cena oryginału :)

A nawet OGROMNE prawdopodobieństwo. ;)

Ta sama osoba (Shani) , która sprzedaje Ilure na allegro sprzedaje Izumi w swoim sklepie internetowym. ;)

http://sklep.shani.pl/pl/c/Swimbaits/2

Kupowałem u tego gościa woblery ilure trulinoya , dla kolegi, bardzo ładnie wykonane jak na ten przedział cenowy i fajne kolory a płaciłem chyba po 12 zł za sztukę przy czym wobler bardzo podobny do wiggle warta jeśli o pracę chodzi.

na pudełku było made in china, a same pudełko fajniejsze od rapalek i salmo nawet :D estetyczne bardzo.

Tematem różnic między iLure , a Izumi to po pierwsze inne mocowanie uszka przynęty w izumi jest od spodu pyszczka, gdyż dolna część głowy działa jak ster i nadaje ruchu przynęty w iLure jest idealnie na środku, gorszy drut na łączeniach, oraz obciążenie ze stali a nie z wolframu, chodzi jak kosztuje :lol: . Woblery produkowane na wzór innych marek zawsze są z gorszego materiału, na czymś trzeba oszczędzić, nie jest to na pewno na korzyść przynęty. Większą część przynęt japońskich producentów produkuje się w Chinach, Tajlandii czy w Taiwanie.

Edytowane przez arielos24

tu sa troche drozsze 

ale dostawa gratis i nie trzeba 50 kupować 

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-110mm24gram-fishing-lure-plastic-lure-hard-lure-available-hard-plastic-lure/621962070.html

Edytowane przez seiken

Ładne mi trochę  :D B)

Edytowane przez giaur27

Ale za 5 szt :)  pisałem do skosnego zapytanie i mi odpisał ,że to cena za 5 szt

Według mnie sikający pod wiatr się pomylił i źle przetłumaczył:

"Unique five piece designs has

great swimming action with a slow

or fast retrieve."

Co dla mnie oznacza pięcioczęściową przynętę a nie pięć przynęt. ;)