Piotras Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Z poprzedniej promocji w Juli skusiłem się na akumulator za 259 złotych o ile dobrze pamiętam.Teraz 3 dyszki drożej, może komuś przypadnie cenowo:http://www.jula.pl/akumulator-do-uzytku-na-odzi-turystyczny-72ah-608038 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Zastanawiałem się wtedy nad nim, ale ostatecznie odpuściłem. Jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Miałem go do tej pory tylko raz ze sobą na rozpoczęcie sezonu. Współpracuje z silnikiem Minn Kota Traxxis 45 SC i pontonem 360 - tym zestawem zrobiłem około 2,5 kilometrów. Po spłynięciu aku nie był wyładowany do połowy. Zmieniając miejscówki zazwyczaj pływam na 5 wiec pobór prądu jest wówczas największy. Trudno jest mi oceniać, bo do tego przydałoby się popływać na nim pełny sezon albo i więcej. Niemniej z pierwszego użytkowania jestem zadowolony i jeśli ktoś robi w ciągu wypadu przykładowo 5 km to moim zdaniem te 72ah powinny dać sobie z tym radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Cześć! Właśnie pojawiła się promocja na kapotki przeciwdeszczowe w Decathlonie! Normalna cena to 169,99, zaś cena specjalna na stronie internetowej to 89,99 W środku dodatkowo jest etui na telefon/dokumenty o wartości 20pln http://www.decathlon.pl/kurtka-nieprzemakalna-id_8300254.html Ilość ograniczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Co prawda nie jest to promocja, ale kijek bardzo poszukiwany przez wiele osób.Została ostatnia sztuka. Wiem bo dzwoniłem http://gruba-ryba.com.pl/konger/932-konger-world-champion-iri-lucky-270m-3-10g.html Edytowane 8 Maja 2014 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ciekawą kurtałkę @Wojtek wrzuciłeś, szukam czegoś dla siebie, będę się mocno zastanawiał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Niemcy to wiedzą jak robić promki. http://www.moritz-bb.de/?page_id=727 Nie jedzie nikt do sklepu ? Bo bym zalt arca chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Niedobrze. Vańków juz niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Z poprzedniej promocji w Juli skusiłem się na akumulator za 259 złotych o ile dobrze pamiętam.Teraz 3 dyszki drożej, może komuś przypadnie cenowo:http://www.jula.pl/akumulator-do-uzytku-na-odzi-turystyczny-72ah-608038chyba juz 100 drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Niedobrze. Vańków juz niet A ja cierpliwie czekam na C3000 za te trzy stówki ... Może w następnym angebocie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Niemcy to wiedzą jak robić promki. http://www.moritz-bb.de/?page_id=727 Nie jedzie nikt do sklepu ? Bo bym zalt arca chciał Po ożywieniu na giełdzie , zwłaszcza wśród mieszkańców województw przygranicznych można by stwierdzić ,że jeździ tam wielu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Abu Orra SX LH w FM za 3 i pół stówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Niedobrze. Vańków juz niet Jak byłem 9.05 to Vańki jeszcze były, ale dopiero dzisiaj widzę twój post... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 @makamba za to nasze promocje są mniej skomplikawne - obcinają przysłowiowy ogon po przecinku i mówią, że obniżyli ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubanczyk21 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Od dzisiaj "zestawy wędkarskie" w Biedronce... Jednak z tego co na szybko spojrzałem, to nie ma na czym oka zawiesić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Te Vańki w Moritzu to były z zapasowymi szpulkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Nie Andrzeju, gdzie tam ciut ponad 1200zł Vaniek i 2 szpulki szpula sama około 3/4 stówek kosztuje . Niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Myślałem, że jest tak jak w Rarenium i Biomasterze. W wersjach europejskich jest a w JDM brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Te Vańki w Moritzu to były z zapasowymi szpulkami?Z tego co słyszałem to cena za szpulkę też była okazyjna.A czemu pytasz? Chciałeś zapas sobie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Ale też i cenę regularną za Vańki mają ca 350 ojro więc tragedii ni ma . A ja się wkopałem i z AM przyszedł Exsence HGM a nie M - i po co mi teraz taki express ??? Sorry za offa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Z tego co słyszałem to cena za szpulkę też była okazyjna.A czemu pytasz? Chciałeś zapas sobie kupić?Zapewne chodzi o tego Vańka i szpulkę z Moritza na giełdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Wiadomo coś jaka jest cena szpulek do Stelli SFE/FE w Moritzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batza Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Jakby ktos wybieral sie do Moritza to prosze o kontakt na pw. Sam planuje tam zajrzec 7 lub 16 czerwca, ale moze byc za pozno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Przecena na blanki st croix w mudholu : http://www.mudhole.com/Specials/St-Croix-Sale?utm_source=Mud+Hole+Newsletter&utm_campaign=47893c6d0c-25_OFF_St_Croix_5_15_2014&utm_medium=email&utm_term=0_bb85f1bf85-47893c6d0c-40398397 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 W decathlonie na Targówku jest shimano stradic spin 2,4 m za niecałe 180 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi