Hvast Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Chodzi o to że nie czułem za bardzo tej ryby na takim sztywnym kiju a w mojej rzece to już duży okaz. Model bez S podejrzewam że był zupełnie inny jak to wcześniejsze rivery, te nowsze bardziej przypominają avidy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Kurcze to ja na WS86MHF2 takie po 55 cm doskonale czuję, co ja taki delikatny jestem ? Edytowane 23 Września 2014 przez Szymon82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Dzisiaj na ibood kurtka Tenson Miller za 135 zeta z przesyłką, różne rozmiary o różnych godzinach:http://health-beauty-pl-pl.forum.ibood.com/53277-kurtka_tenson_miller__czerwonaniebieska__rozmiar_l_1000-1459/http://www.ibood.com/health-beauty-pl/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) A tu na stronce jakaś promocja jeśli nie fake - wszystkie okulary ray ban po 100 zeta Tylko dzisiaj,Polaryzacyjne tutaj: http://www.raybanshop-pol.com/lens-types-polarized-c-1_32_35_37.html Edytowane 23 Września 2014 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 A tu na stronce jakaś promocja jeśli nie fake - wszystkie okulary ray ban po 100 zeta Tylko dzisiaj,Polaryzacyjne tutaj: http://www.raybanshop-pol.com/lens-types-polarized-c-1_32_35_37.html Obawiam się że to coś w stylu niedawnych głośnych spraw, z oszukańczymi stronkami z ciuchami w świetnych cenach, gdzie nawet polskie celebrytki użyczały swoich wdzięków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 A tu na stronce jakaś promocja jeśli nie fake - wszystkie okulary ray ban po 100 zeta Tylko dzisiaj,Polaryzacyjne tutaj: http://www.raybanshop-pol.com/lens-types-polarized-c-1_32_35_37.htmlCzuję oszustwo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ja mam już trzy pary okularów więc też nie zaryzykuję. Promocję wyczaiłem u jakiegoś znajomka na fb i sam nie jestem do niej przekonany, jednak może nasze obawy są nietrafne i ktoś skorzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Mam prywatnie WRS86MF-2 na rzekę i powiem szczerze, że klenie po 30 cm nie spadają z niego, doskonale czuć pracę małego woblerka czy obrotówki. Kupiłem sobie go do łowienia większymi woblerami, obrotówkami czy gumami jako uniwersał na Łynę za boleniem, kleniem i szczupakiem. Zastanawiałem się nad MH ale wybrałem Mediuma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Kurcze to ja na WS86MHF2 takie po 55 cm doskonale czuję, co ja taki delikatny jestem ?To już nie nas pytaj, ja bym się do lekarza udał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polifem8 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Kolego Hvast , jak ten kijek jest dla Ciebie pałowaty to proponuję zmienić hobby albo pumeksdo dłoni sobie kupić ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polifem8 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 WRS90MLF2 posiada ktoś takiego wild riverka? Zastanawiam się nad zakupem pod wszelkiego rodzaju rybska na średnią rzeke (bzura, pilica), kleń, okoń, szczupak na lekko. Miałem WRS86MF2 ale dla mnie zbyt pałowaty, szczupak 73 cm w kilkadziesiąt sekund się holowało, wolę czuć rybkę. Posiadam PS76MLF2 i guma 12g + guma nie sprawiają mu kłopotu. Gramatura bardzo zbliżona jednak wild river trochę mocniejszy i dłuższy, tylko czy jest sens?Gumy na gumę się nie zakłada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Kolegom Szymon82 i polifem8 proponuje się ogarnąć bo mówimy o kijach WRS a nie starych kluskowatych WS. Nie obchodzą mnie te kije bo najzwyczajniej w świecie nie ma ich w sprzedaży i nie o nie pytałem. Ale owszem cieszę się że pistolety fajnie czuć na innym kiju, naprawdę wiele mi to pomogło. Co do gumy teraz już za późno prawda? :/ A wiesz że jabłko pada nie daleko od jabłoni? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ze trzy tygodnie temu, z lenistwa zabrałem 2-częściowego WRS-a zamiast monoblanku HMG na łódź na jezioro, a wiadomo jak to w transporcie W zasadzie łowiłem nim pierwszy raz i w przeciągu godziny miałem pierwszego pistoleta (47,5cm) który ochrzcił tą wędkę. Czuć było uderzenie w gumę i to bardzo wyraźnie czym mnie z resztą zaskoczył bo myślałem, że nie będzie aż tak czuły. Porównując do HMG o mocy Medium i również akcji Fast chyba WRS jest czulszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Hvast po pierwsze proponuję jakąś meliske lub więcej czasu poświęcić dziewczynie bo jakiś nadto nerwowy jesteś :-) Po drugie miałem okazję dobrze się przyjrzeć zarówno WRS 8,6 12 lb , Avidowi i Elitce o tych samych parametrach i żaden z tych kijów nie jest pałowaty.Posiadam osobiście też Triumpha w identycznej gramaturze ...hmm też nie jest pałowaty.Jak lubisz czuć rybę to weź sobie złów krąpia i schowaj pod łóżko a nie męczysz świadomie szczupaki na lekich zestawach bo kilkudziesięcio sekundowy hol nie sprawia ci frajdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 http://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/lodzie-i-mariny/lodzie-i-silniki/akcesoria-silnikowe/wozek-do-silnikow-zaburtowych-650266/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Też ten kij miałem i powiedziałem jakie są moje odczucia. Wole inną akcję i to moja subiektywna opinia, nie rozumiem po chu ciągniesz temat nie o to pytałem, nie masz nic do powiedzenia to nie zaśmiecaj tematu. Jeżeli nie chcesz męczyć ryb to znajdź sobie inne hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Dzisiaj na ibood podwójny zestaw do "samojebek" - 110 zeta z przesyłką. Niby pierdoła ale może komuś nad wodą się przyda:http://extra-pl-pl.forum.ibood.com/54219-dwupak_mr_handsfree_selfit__robienie_selfie_jest_proste_jak_nigdy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hozel79 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Czekam na opinie. Jestem ciekaw. Moim zdaniem Diaflex może się mierzyć z każdym STC. Jeżeli o czułości mówimy.Masa i wyważenie niestety pozostawiają do życzenia.Witam, jakiś czas już użytkuję Avida i chciałbym się podzielić wrażeniami. A więc tak jak madziam_78 napisał czułość na tym samym poziomie co diaflex. Natomiast jeśli chodzi o szybkość i gaszenie kija to widać już dużą różnicę. Lekki, wyważenie w porównaniu do diaflexa to przepaść. Jeśli chodzi o opisanie kija to od 7g do 18g + guma(wąsko pracująca). Czy jest wart różnicy w cenie? Niech każdy odpowie sobie sam na to pytanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) W dehatlonie reduta są super nieprzemakalne spodnie za 70zł przecenione porządny materiał i całkiem normalny wygląd Dodatkowo kalesony termoaktywne za 29 zł ze 150 Edytowane 29 Września 2014 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Dzisiaj przeciwdeszczowa kurtka i spodnie w komplecie za 240 zł. z przesyłką. W różnych godzinach różne rozmiary:http://www.ibood.com/health-beauty-pl/pl/product_specs/54246/Zestaw_Przeciwdeszczowy_Tenson_Scalloway_Man_kurtka_oraz_spodnie__zielonyczarny_rozmiar_S_od_0000_do/?utm_source=email&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Moritz ma nowe promo.Stella fi 3000 za 400 euraczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Promocja pontonów http://pontony-aviks.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Może nie promocja , ale przykład okazji na targach. Stellka , używana , za 260 euro do negocjacji.Do wyciągnicia za 200 dla dobrego negocjatora. Z nieużywanych kołowrotków były Stradic wersja z japan za 100 euro.Multiki Abu Revo Elite Aurora i Shimano Core 101mg - każdy za 200 euro - do negocjacji - oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Co to za targi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Co to za targi?Tez się podepnę Bartek gdzie te targi się odbywały ? Trwają jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi