OQŃ Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Pudełko plano w promocji: http://www.decathlon.pl/pudeko-moduowe-6-21-przegr-id_5604514.html#anchor_ComponentProductMoreInfosTylko proponuje uważać przy zakupach pudełek, bo na nowszych wersjach już umieszczono 3 najpopularniejsze słowa na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 po prostu jednym zdaniem "MADE in CHINA" i już pudełko się wygina :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Tylko proponuje uważać przy zakupach pudełek, bo na nowszych wersjach już umieszczono 3 najpopularniejsze słowa na świecie. Dla snoba nie robi różnicy bo na pudełko napisa PLANO i tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OQŃ Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Nie chodzi o napis a wykonanie. Te nowe widziałem i różnica jest kolosalna - źle spasowane, ciężko się zamyka i plastik się odgina tak, że można przynęty pogubić. Jednym słowem TANDETA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Dzis kolejny kupon od allegro, tym razem 30zl do wykorzystania do 14 listopada. Az zaczynam sie zastanawiac gdzie tu jest haczyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt1988 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Dzis kolejny kupon od allegro, tym razem 30zl do wykorzystania do 14 listopada. Az zaczynam sie zastanawiac gdzie tu jest haczyk niestety tylko w kategoriach: odzież, obuwie, dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Od wczoraj promocja piwka w lidlu. Carlsberg 660ml po 2,22.Kupilem 45 Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 45 butelek sików ... kto to wypije? już lepiej kupić wybornie świeże z okocima przynajmniej ma jakiś smak, a najlepiej zajrzeć do alkoholi świata i wysmakować coś wartego uwagi, ja ostatnio wydałem kilka dych, kupiłem parę browarków pinty, ale browaru, brewdoga, kingpina ... i po tym doświadczeniu spożycie mi spadło o dobre 50%, bo piwo zacząłem smakować a nie doić a koncerniaki z nielicznymi wyjątkami śmierdzą mi okrutnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Lektura Tomka Kopyry na YT lub blogu potrafi zmienić światopogląd W koło pełno teorii, mitów i czasem trzeba oświecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Od wczoraj promocja piwka w lidlu. Carlsberg 660ml po 2,22.Kupilem 45 Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu TapatalkaKiedyś na takiej promocji kupiłem 20 butli Carlsberga a dodam że z koncernowych piw tylko Carlsberga i Perłę spożywam ale ten z Lidla niestety w kiblu wylądował ,pić się tego nie dało i od tego czasu Carlsberga z Lidla już nie biera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Dzis wypilem kilka i pierwsze 2 slabe pozniej juz nie czuje smaku. Strasznie gazowane. Szkoda ze toporka po 2zeta nie ma. Chyba je oddam bratu on nawet przy pierwszym mowi ze jak jest zimne i gryzc nie trzeba to znaczy dobre. Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Nie wiem czy to okazja czy nie ale w ravenie dzisiaj kupiłem kombinezon 2 częściowy ocieplany za 5 setek przeceniony z 7 setek z groszami i jest naprawdę zacny, materiał wydaje się dobrej jakości i jak wół napisane że oddychajacy, do tego fajny nie oczo.ebny kolor. Został jeden xl i dwa xxl tylko. Edytowane 8 Listopada 2014 przez Qowax001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Calsberg strasznie sie popsuł... Z tańszych polecam spróbować Zamkowe niepasteryzowane 2,5 zł a naprawdę nie jest źle. Jednak nie ma to jak kormoran świeże i porter warmiński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Wolę kupić jedno piwko za 6pln, niż 2 "koncerniaki" po 3pln za butelkę/puszkę. Ostarnio świetnie mi posmakował Lwówek Jankes. Świetne AIPA na amerykańskich chmielach. Zbliżony do Ciechana Grand Prix, a nieco tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) @palibrzuch, jak mocno gazowane to wlewaj 1/2 a nawet 2/3 piwa do kufla mocnym strumieniem żeby piana wypełniła szkło odczekując aż osiądzie a resztę wlej po ściance, będzie dużo lepiej Edytowane 8 Listopada 2014 przez Panek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Gdyby ktos byl zainteresowany to "American Legacy Fishing" ma przecene na wedki firmy G.Loomis. Sa to kije produkowane w USA. Sa z wystawy ale przecena jest na 25%. Rowniez, maja przecene na ABU Revo Toro Winch na $169.95. Niestety sa tylko modele na prawa reke.Jesli dobrze pamietam, to przy zakupie ponad $500.00 wysylka poza USA i Kanade jest za darmo.Warto rowniez pamietac, ze 28 listopada jest w USA tak zwany "Black Friday". Bedzie mozna kupic duzo i tanio po przecenie. Gdyby byl ktos zainteresowany warto pamietac o tej dacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Warto rowniez pamietac, ze 28 listopada jest w USA tak zwany "Black Friday". Bedzie mozna kupic duzo i tanio po przecenie. Gdyby byl ktos zainteresowany warto pamietac o tej dacie.Przecież , że warto . Sekretarka ma przypomnieć , w kalendarzu zapisane etc... Czy orientujesz się , który ze sklepów ma bogatą ofertę blanków St Croix , pomijając mud hole ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Przecież , że warto . Sekretarka ma przypomnieć , w kalendarzu zapisane etc... Czy orientujesz się , który ze sklepów ma bogatą ofertę blanków St Croix , pomijając mud hole ? Hej, Ile tych blankow i w jakich dlugosciach ( calkowita dlugosc do wysylki) potrzebujesz? Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Przecież , że warto . Sekretarka ma przypomnieć , w kalendarzu zapisane etc... Czy orientujesz się , który ze sklepów ma bogatą ofertę blanków St Croix , pomijając mud hole ?Znajomi zaopatruja sie w Mud Hole. Innych sklepow z blankami St. Croix nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Hej, Ile tych blankow i w jakich dlugosciach ( calkowita dlugosc do wysylki) potrzebujesz? BujoKilka, najdluzszy 7'4". Ale o co pytasz wogole❓ Dzieki Kwinto. W mudholu mam konto ale gdyby tam nie bylo w ofercie tych co potrzebuje to fajnie miec cos w rezerwie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Nie wiem czy bielizna warta uwagi ale niby przeceniona z 595 złotych na 150 z dostawą. Chłyt materkindody czy może warto zainwestować?http://www.ibood.com/health-beauty-pl/pl/product-specs/114/280/bielizna-termoaktywna-thermotech-typu-unisex.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Z 200 na te 150. To bielizna dla aktywnych i jak ktos szuka do lażenia po krzakach, to ok. Jeśli ma grzać natomiast, to potrzeba inny model termo. Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Może kogoś zainteresuje... w carfourach Jaś gold label za 140 zł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Co to za promocja. Promocja to była jak po 3 dychy z hakiem sprzedawali. Zaczekamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Rapala dt20 po 22pln http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/rapala-dt-dives-to-series-g5-a20-p20-k6715.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi