Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli można to chętnie skorzystam z uprzejmości kolegów i poproszę o podobny zestaw : C131 C27 i C29.

A ponieważ lubię jasne sytuacje to poproszę o dane do przelewu.

wrzucone do koszyka

Musisz poczekać z przelewem.

Model c131 był tylko w dwóch egzemplarzach więc dla kolejnej osoby juz nie będzie. Oczywiście inne modele są :)

Model c131 był tylko w dwóch egzemplarzach więc dla kolejnej osoby juz nie będzie. Oczywiście inne modele są :)

A ja tak się na niego nastawiłem.... ;-)  Modyfikuję więc zamówienie : C039,C27 i C29.

A tego C131 żal... ;-) Jakby ktoś rezygnował to pamiętajcie o mnie.

Edytowane przez pepso

Ja źle się wyraziłem.

Ten jerk jest dla Ciebie i Godskiego. Nie ma go już dla kolejnej osoby

Ja źle się wyraziłem.

Ten jerk jest dla Ciebie i Godskiego. Nie ma go już dla kolejnej osoby

Hura !!!  Tak więc aktualne jest następujące zamówienie : C131, C27, C29 i (!) C039 ;-)

• Like 1

Na ... 

Witamy Kolegę,

Udział na forum polega nie tylko na nachalnym reklamowaniu jednego ze sklepów internetowych.

Warto byłoby się przywitać w stosownym wątku, pobyć tu trochę, wnieść coś od siebie w życie forum, a nie tylko szukać korzyści.

Edytowane przez milupa

A to nie przyjdzie wszystko w jednej paczce do Polski? I później wewnątrz kraju do odpowiednich osób, które zamawiały jedna roześle? Oczywiście po wcześniejszych przelewach z kosztami przesyłki. Tak by chyba wyszło taniej bo koszt zagranicznej rozdzielilibyśmy na wszystkich zamawiających...

Edytowane przez coma

A to nie przyjdzie wszystko w jednej paczce do Polski? I później wewnątrz kraju do odpowiednich osób, które zamawiały jedna roześle? Oczywiście po wcześniejszych przelewach z kosztami przesyłki. Tak by chyba wyszło taniej bo koszt zagranicznej rozdzielilibyśmy na wszystkich zamawiających...

Tak jak piszesz tylko ze nie bede wysyłał pocztą a dam koledze który bedzie leciał do Pl.

Nieznam tylko dokładnego terminu.