MIGOTKA Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Jeśli można to chętnie skorzystam z uprzejmości kolegów i poproszę o podobny zestaw : C131 C27 i C29.A ponieważ lubię jasne sytuacje to poproszę o dane do przelewu.wrzucone do koszykaMusisz poczekać z przelewem. Model c131 był tylko w dwóch egzemplarzach więc dla kolejnej osoby juz nie będzie. Oczywiście inne modele są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Model c131 był tylko w dwóch egzemplarzach więc dla kolejnej osoby juz nie będzie. Oczywiście inne modele są A ja tak się na niego nastawiłem.... ;-) Modyfikuję więc zamówienie : C039,C27 i C29. A tego C131 żal... ;-) Jakby ktoś rezygnował to pamiętajcie o mnie. Edytowane 21 Listopada 2014 przez pepso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Ja źle się wyraziłem.Ten jerk jest dla Ciebie i Godskiego. Nie ma go już dla kolejnej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OQŃ Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Jakby ktoś szukał czegoś na choinkę to tu są ładne bombki:www.salmo.h2g.pl Edytowane 21 Listopada 2014 przez OQŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Ja potwierdzam moje zamówienie. Jeśli to nie problem podrzuć mi proszę kwotę na priv, sprawdzę czy aby się nie pomyliłem w obliczeniach C77, C137, C29, C27 oraz C102. Edytowane 21 Listopada 2014 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Ja źle się wyraziłem.Ten jerk jest dla Ciebie i Godskiego. Nie ma go już dla kolejnej osoby Ja źle się wyraziłem.Ten jerk jest dla Ciebie i Godskiego. Nie ma go już dla kolejnej osobyHura !!! Tak więc aktualne jest następujące zamówienie : C131, C27, C29 i (!) C039 ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Panowie. Wszystkie jerki z Waszego zamówienia są w koszyku.Poczekam jeszcze z godzinkę na wszelki wypadek i złożę zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Howgh! Jak mawiał Winnetou Edytowane 21 Listopada 2014 przez pepso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Na ... Witamy Kolegę, Udział na forum polega nie tylko na nachalnym reklamowaniu jednego ze sklepów internetowych.Warto byłoby się przywitać w stosownym wątku, pobyć tu trochę, wnieść coś od siebie w życie forum, a nie tylko szukać korzyści. Edytowane 21 Listopada 2014 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Panowie. Wszystkie jerki z Waszego zamówienia są w koszyku.Poczekam jeszcze z godzinkę na wszelki wypadek i złożę zamówienie. Gdybym się załapał to wziąłbym Buster jerka C27 i C30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Znowu Cichy i to jego s... Nie podajesz się facet Tylko jakoś nie widać tych promocji. Edytowane 21 Listopada 2014 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Ja tam nawet nie zamierzam wchodzić na ich stronę ......odstrasza mnie taką polityka agresywnej i natrętnej reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Na ... promocja do końca roku -30% a na Salmo -50%Słabo przedzie ten sklep jak tak na siłę trzeba reklamować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Dzięki @Migotka za załatwianie sprawy. Podłącz jeszcze Piotrka @Milupa i niech sie dzieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 zamówione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Jak by jeszcze ktoś chciał złożyć zamówienie w wklepiku na jerki to można jeszcze raz zrobić tam zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Jak by jeszcze ktoś chciał złożyć zamówienie w wklepiku na jerki to można jeszcze raz zrobić tam zakupy.Ja to bym nabył BJ-II (12/35gr) ale z tego co widze to nic takiego tam nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Dzięki @Migotka za załatwianie sprawy. Podłącz jeszcze Piotrka @Milupa i niech sie dzieje.... Dzięki Andrzej, jak by co to możemy wspólną paczkę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) A to nie przyjdzie wszystko w jednej paczce do Polski? I później wewnątrz kraju do odpowiednich osób, które zamawiały jedna roześle? Oczywiście po wcześniejszych przelewach z kosztami przesyłki. Tak by chyba wyszło taniej bo koszt zagranicznej rozdzielilibyśmy na wszystkich zamawiających... Edytowane 22 Listopada 2014 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Miałem na myśli ewentualną paczkę do Andrzeja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 A to nie przyjdzie wszystko w jednej paczce do Polski? I później wewnątrz kraju do odpowiednich osób, które zamawiały jedna roześle? Oczywiście po wcześniejszych przelewach z kosztami przesyłki. Tak by chyba wyszło taniej bo koszt zagranicznej rozdzielilibyśmy na wszystkich zamawiających...Tak jak piszesz tylko ze nie bede wysyłał pocztą a dam koledze który bedzie leciał do Pl.Nieznam tylko dokładnego terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Dla mnie termin to nie problem Super i dzięki raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 http://salmo.h2g.pl/index.php?id_category=33&controller=category&id_lang=6 W sklepie Salmo wszystkie przynęty 50% taniej, są bardzo ciekawe wyjątkowe kolory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) http://salmo.h2g.pl/index.php?id_category=33&controller=category&id_lang=6 W sklepie Salmo wszystkie przynęty 50% taniej, są bardzo ciekawe wyjątkowe kolory.Nie wszystkie, ale zdecydowana większość Edytowane 22 Listopada 2014 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Mam prośbę do Kolegów Godski, Milupa Pepso i Coma.Jerki będą w warszawie 14 grudnia.Czy ktoś podjął by się je rozprowadzić pomiędzy kolegami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi