Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Ze Świebodzina pewnie trochę bliżej. A forumowiczów trochę jest....

Czekamy tylko, aż 4000Fi pojawi się w dobrej cenie tam.

I jest w ofercie. 450,00 EUR x obecnie 4,3 PLN = 1935,00

4-5 chętnych po stówce zrzutka dla kierowcy i do boju. Na gotowo by wyszło niecałe 2100,00 . Mnie interesuje 4000FI bez XG jakby coś.

Tylko wcześniej osoba znająca niemiecki powinna zadzwonić i zarezerwować te Stelki co by na próżno nie jechać.

Sam bym to ogarnął , ale za daleko i brak czasu. I nie szprecham.

Edytowane przez godski

To teraz tylko chętni. A z ich zebraniem najgorzej. Pamiętam jak jechałem do Morritza przy okazji mojego pobytu w Berlinie z dziećmi.

Akurat były Rarenium po 4 stówki i Abu C4 5601 z terkotką za około 350,00 zł. Rzuciłem hasło ale chętnych brak było. Po cenie zakupu. To kupiłem z 5 Rarków i ..... poszły drożej.

• Like 1

Jakby ktoś był zainteresowany to jest całkiem fajna promocja w internetowym sklepe decathlon na śpiochy caperlan respi 3c + wysyłka gratis, ale został tylko rozmiar XXL http://www.decathlon.pl/spodniobuty-respi-3c-id_8303663.html

kurcze na taką czekałem już zamówione dobra cena Edytowane przez pacek222

Fajne prostowniczki znów w Lidlu będą za 6 dyszek.

Sam mam 2 podobne i awaryjnie używam.

http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=523

Mam wlasnie taki sam bez jak to jakis kolega juz powiedzial bajeranckiego wyświetlacza . .U mnie sluzy  juz dwa lata .Przez cala zime podtrzymuje moj akumulator motocyklowy przy zyciu .Polecam urzedzenie