thug Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jest w ofercie decathlonu jakas godna polecenia koszula z dlugim rekawem nadajaca sie na upaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Na mobilnym allegro do odebrania nowe kupony na 10zł przy zakupach powyżej 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Na mobilnym allegro do odebrania nowe kupony na 10zł przy zakupach powyżej 50zł. Dobre i to ale w zeszłym tygodniu były 30zł przy zakupach 80zł+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darks86 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Dobre i to ale w zeszłym tygodniu były 30zł przy zakupach 80zł+ Gdzie ? Kiedy ? Sprawdzam kupony co 2-3 dni i ostatnie były 2sztuki w styczniu po 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Gdzie ? Kiedy ? Sprawdzam kupony co 2-3 dni i ostatnie były 2sztuki w styczniu po 10 zł.U mnie to samo. Nie bylo wiecej niz 10zl Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Może miałeś jakiś zaległy jeszcze nieodebrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) tyle to dawali bodajże w listopadie bo przed mikołajem wykorzystywałem go teraz tylko po 10 dają ale i to dobre Edytowane 2 Lutego 2015 przez pacek222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekoko Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Też dostałem, ale na 20zł Cześć Mirosław! Twój kod rabatowy o wartości 20 złotych na dowolne zakupy w serwisie Allegro wciąż czeka na Ciebie! Na wygenerowanie kuponu masz czas do 2015-01-29 23:59 Zostało Ci jeszcze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) tyle to dawali bodajrze w listopadie bo przed mikołajem wykorzystywałem go teraz tylko po 10 dają ale i to dobrezobacz datę mojego kuponu oraz Mirka. Edytowane 2 Lutego 2015 przez deichkind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Widziałem,ciekawe od czego zależy wartość kuponów ,wyskrobałem do allegro wiadomość ciekawe czy w ogóle odpiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Jak otrzymasz "zwrotkę" to poczęstuj informacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Tamta promocja była 'dla wybranych':Promocja przeznaczona jest dla osób, które od 1 stycznia 2014 r. do 18 stycznia 2015 r. nie dokonały zakupów s serwisie Allegro za pomocą aplikacji mobilnej. Wartość przyznanego kuponu uzależniona jest od łącznej kwoty zakupów w okresie 1.01.2014 do 18.01.2015 r. : Kupon 20 zł przy minimalnej kwocie zakupów 50 zł – osoby, które wykonały transakcje na kwotę od 1.000 zł do 3.000 zł.Kupon 30 zł przy minimalnej kwocie zakupów 80 zł – osoby, które wykonały transakcje na kwotę od 3.001 zł do 5.000 zł.Kupon 50 zł przy minimalnej kwocie zakupów 150 zł – osoby, które wykonały transakcje na kwotę od 5.001 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) No, kurka super promocja, wydaj u nich co najmniej 5151zł w ciagu roku to dostaniesz upust w wysokości... 1%! wprost genialne, jaki szczordy gest, trzymajcie mnie już się rozpędzam. Co za matołki siedzą w tym Allegro i wymyślaja takie kretynizmy. Regulamin akcji tak zmyślnie skonstruowany, żeby przypadkiem za dużo szczęśliwców się nie załapało. https://kupony.allegro.pl/actions/regulamin_targetowana_ro_v3.pdf PS I jeszcze taki warunek promocji: "5.Dodatkowo warunkiem przyznania kuponu jest wyrażenie zgody przez użytkownika na:- marketingowe przetwarzanie danych- przechowywanie danych lokalnie (cookies)- działanienie kodu JavaScript w witrynie Allegro" Edytowane 2 Lutego 2015 przez Vigo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 http://www.decathlon.pl/buty-wdkarskie-do-brodzenia-z-filcem-rapala-ragot-ragot-id_8059038.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 W mortiz spro red arc i penn slammer 360 po 50 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 W mortiz spro red arc i penn slammer 360 po 50 euroBartosz, a skąd masz takie rewelacje?Mają oni w ogóle jakąś sensowną stronę z informacjami, czy coś?Szukałem kiedyś uporczywie i tylko na jakieś "niewiadomoco" trafiłem. Po niemiecku trochę czaję, ale za cholerę nic sensownego oprócz jednostronicowej oferty z kilkoma promocjami nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) http://www.moritz-bb.de/angebote/ https://www.facebook.com/AngelsportMoritz Edytowane 2 Lutego 2015 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Na facebook'u często publikują pełne gazetki promocyjne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 http://www.moritz-bb.de/angebote/ https://www.facebook.com/AngelsportMoritzNie wiem, czy z przeglądarką coś nie tak, ale 1 link nie daje szans na zapoznanie się z ofertą Na facebook'u często publikują pełne gazetki promocyjne Dzięki vako, Maniek, rzeczywiście, na fejsie jest wszystko ładnie. Trochę rzeczy mnie omija, bo należę do tej awangardy młodych gniewnych, co fejsbuka zbojkotowali zanim się stał powszechny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Dzisiaj w militaria.pl zaczyna się wyprzedaż na kurtki zimowe (?). Niektóre modele nieźle atrakcyjne będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Kurcze, całkiem fajnie z oferty moritza wygląda ten komplet kurtka + spodnie od 29,99E. Thermo 2-Teiler. Ktoś może widział te ciuchy na żywo? A może ktoś używa?Ciekawe są też neoprenowe śpiochy za 49,99E i plećka power pro za 7,99E Edytowane 3 Lutego 2015 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 http://www.decathlon.pl/buty-wdkarskie-do-brodzenia-z-filcem-rapala-ragot-ragot-id_8059038.htmlPanowie brodzę 10-15 razy w roku z tego 1-2 razy w słonej. Wytrzymają te rapale u mnie ze 2 sezony?Do tej pory używam butów BHP + wkręty do opon i jakoś dają radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz199044 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Może jakiś zakup grupowy ze sklepu Moritz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ts21 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Może jakiś zakup grupowy ze sklepu Moritz ? Ja pewnie bym się pisał... Edytowane 3 Lutego 2015 przez ts21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi