Mosteque Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Myślę, że ja też. Tylko jak zrobimy taką wielką pakę, to nam zaraz ją oclą i wyjdzie skórka za wyprawkę, nie? Edytowane 3 Lutego 2015 przez Mosteque Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Myślę, że ja też. Tylko jak zrobimy taką wielką pakę, to nam zaraz ją oclą i wyjdzie skórka za wyprawkę, nie?Moritz nie prowadzi sprzedaży wysyłkowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Aha. Czyli ktoś miałby to przywieźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Aha. Czyli ktoś miałby to przywieźć... Ropa potaniała, można zrobić zrzutę.... Edytowane 3 Lutego 2015 przez Sandacz23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Myślę, że ja też. Tylko jak zrobimy taką wielką pakę, to nam zaraz ją oclą i wyjdzie skórka za wyprawkę, nie?Na handel wewnątrzwspólnotowy nie ma cła jak sie nie mylę .... do tego ten sklep nie prowadzi sprzedazy wysyłkowej - tylko stacjonarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 W tym tygodniu jadę na rybomanie, jeśli chcecie to od 14 stycznia jestem wolny. Mogę pojechać jeśli kilka osób się na coś zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 W tym tygodniu jadę na rybomanie, jeśli chcecie to od 14 stycznia jestem wolny. Mogę pojechać jeśli kilka osób się na coś zdecyduje No można coś zmontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Też bym wziął kilka rzeczy, tylko ciekawe jak będę stał z kasą po Rybomani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Panowie brodzę 10-15 razy w roku z tego 1-2 razy w słonej. Wytrzymają te rapale u mnie ze 2 sezony?Do tej pory używam butów BHP + wkręty do opon i jakoś dają radę. Jak nie wytrzymają to je zareklamujesz- nic nie ryzykujesz W kwestii zakupów w Moritz też chętnie zostawię parę stòwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 co do moritza to gazetka to tylko mikry procent tego co tam jest w dobrej cenie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Tylko przed zakupami musiałby ktoś do nich przedzwonić, coby zarezerwować coś konkretnego Ja z niemieckim na bakier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tete Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Tylko przed zakupami musiałby ktoś do nich przedzwonić, coby zarezerwować coś konkretnego Ja z niemieckim na bakier...Zawsze można skorzystać z czegoś takiego http://convertel.pl/Nie ukrywam, że sam się chętnie dowiem jak się to sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David72 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Promocja obrotówek Meppsa http://www.artykulywedkarskie.pl/21-mepps?id_category=21&n=50Tylko nie wiem jakie opinie mam ten sklep, może ktoś miał z nimi kontakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Tylko przed zakupami musiałby ktoś do nich przedzwonić, coby zarezerwować coś konkretnego Ja z niemieckim na bakier...Właściciel i jego syn dobrze mówią po angielsku. Możesz zagadać po angielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Tylko przed zakupami musiałby ktoś do nich przedzwonić, coby zarezerwować coś konkretnego Ja z niemieckim na bakier...Nie sądzę,żeby trzeba było rezerwować ale jak trzeba to spytam(w niemieckim )to zorganizujemy wycieczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość outsider Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Takie promocje znalazłem w sieci na wyjazdy do Szwecji http://przewodnicywedkarscy.pl/?p=15842 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Nie dopchasz się do stoiska, dopuki będą ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Jeszcze jest konkurs z WMH Trzeba sobie pyknąć selfie przy ich ściance i wrzucić otagowane na fb Do wygrania salmo slider, piersze 60 osób każdego dnia... Coś czuje, że będzie bieg jak po karpia w lidlu Edytowane 5 Lutego 2015 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Płochocki Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 http://www.decathlon.pl/buty-wdkarskie-do-brodzenia-z-filcem-rapala-ragot-ragot-id_8059038.htmlDzięki Wojtek B. za info.Kupiłem najpierw śpiochy a teraz te buty.Za taką cenę grzech nie skorzystać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Jeśli ktoś ma mniejszą stopę, lub kobietę, która wędkuje i lubi brodzić to: http://www.decathlon.pl/spodniobuty-respi-boots-3c-id_8303664.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Nie dopchasz się do stoiska, dopuki będą Pewnie trafią się cwaniaki, co będą kombinować, żeby wziąć po kilka, a potem wystawią na allegro... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 waterwolf nowy€ 125,00http://link.marktplaats.nl/886572522 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Jerki Strike Pro w dobrej cenie, wysyłka chyba tylko na terenie Norwegii - kilka osób na forum jest wiec może się przyda. http://partiexperten.no/butikk/fritid/fiske/jeddefiske Faktycznie niezła cena. Buster jer z transportem pewnie ze 4 dyszki by wyszedł.Wziąłbym Bustery C131 C27 i C29 jakby co.... Jak chcesz to zaden problem. Tylko troszke czasu to zajmiePrzesyłka wewnątrz norge to 78nokDo ceny jerków trzeba doliczyć podatekPrzy tych trzech jerkach co pisałeś jest to 38,90 nokZa całość z przesyłką do mnie trzeba dać 193+78 nokJeśli chcesz to.... Gdybym się załapał to wziąłbym Buster jerka C27 i C30 Buster Jerki już niedługo u mnie. Dzięki @Migotka i @Milupa za załatwienie tematu. Najtańsze Bustery na świecie dzięki kolegom wyszły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Panowie bardzo dziękuję. Teraz załuję, że się bardziej nie rozpędziłem z zamówieniem.Kiedy się spotkamy macie u mnie naprawdę duże piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 I u mnie oczywiście też. Zawsze można się uśmiechnąć do kolegi i domówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi