Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.decathlon.pl/navistan-essential-ciepy-nieb-id_8317061.html

Fajnie wyglądająca kurtka przeciw deszczowa w rewelacyjnej cenie

To jest cerata, nie przepuszcza ani wody ani powietrza, część z tych kurtek jest bardzo ciężka, nie wiem czy również ta ale bardzo lekka to ona nie jest. Na pewno nie nadaje się do wiekszego wysiłku.

Edytowane przez Stary Baca

Sztormiak fajny tylko już same małe rozmiary.

Wziąłem L i XL. Ten większy pewnie będę zwracał.

To jest cerata, nie przepuszcza ani wody ani powietrza, część z tych kurtke jest bardzo ciężka, nie wiem czy również ta ale bardzo lekka to ona nie jest. Na pewnie nie nadaje się do wiekszego wysiłku.

A Ty się Gore-Texu spodziewałeś za 3 dyszki ;) 

Nikt nie będzie w niej biegał bo do tego sie nie nadaje. 

Wziąłem L i XL. Ten większy pewnie będę zwracał.

A Ty się Gore-Texu spodziewałeś za 3 dyszki ;)

Nikt nie będzie w niej biegał bo do tego sie nie nadaje. 

:) , ja się przy szybszym chodzeniu w takich gotuję, to kurtka typowo zasiadkowa :D i tu się sprawdzi ok , co do rozmiaru to one są ciut obszerniejsze z natury - cała ta seria żeglarska, jakby były obcisłe to byłby efekt folii :) bezpośrednio na ciało. Za te 30zł to warto szczególnie, że przesyłka za darmo.

Ps. przecena spowodowana najprawdopodobniej trudno sprzedawalnym kolorem a nie jakimiś wadami itd.

Jak będziesz zwracał to daj znać , chętnie przymierzę.

OK.

:) , ja się przy szybszym chodzeniu w takich gotuję, to kurtka typowo zasiadkowa :D i tu się sprawdzi ok , co do rozmiaru to one są ciut obszerniejsze z natury - cała ta seria żeglarska, jakby były obcisłe to byłby efekt folii :) bezpośrednio na ciało. Za te 30zł to warto szczególnie, że przesyłka za darmo.

Ps. przecena spowodowana najprawdopodobniej trudno sprzedawalnym kolorem a nie jakimiś wadami itd.

To na łódkę na wiosnę i jesień. Tam się nie nachodzę.

• Like 1

Na łodkę będzie bardzo dobra, po praniu zaimpregnować szczególnie z tyłu na dole :D  by nie podsiąkało i będzie dobrze. Mnie przy spiningu taki sprzęt męczy bo niektóre ważą sporo. Za 30zł to już nie będę krytykował :)

Ps. towaru jeszcze wczoraj w tej cenie nie było na stronie, także pogratulowac refleksu i podziękować linkującemu  :good:

http://www.decathlon.pl/navistan-essential-ciepy-nieb-id_8317061.html

Fajnie wyglądająca kurtka przeciw deszczowa w rewelacyjnej cenie

Dziś już w cenie sklepu stacjonarnego , 69,99 PLN. W sklepie stacjonarnym nie chcieli zjechać z ceny pod ich stronkę internetową. Na szczęście udało mi się kupić za te 30 zł.

Do mnie dotarł wczoraj(L),za 30 zeta to jak za darmo.

Ile masz wzrostu i jak na tobie leży ta Lka ?

Ja dziś dostałem swój w rozmiarze M i zastanawiam się czy go zostawić. Na zwykłą bluzę jest idealny, ale nie wiem czy nie lepszy byłby ciut większy rozmiar :)

Ale przyznać muszę, że jak na kurteczkę za 30 złociszy to rewelacja :D

No i kicha :angry:  Dostałem maila :

"z przykrością informujemy, iż nie udało nam się skompletować zamówionego produktu: Navistan Essential ciepły nieb L . W dniu dzisiejszym otrzymaliśmy informację, że zapas w/w produktu okazał się błędny.

Prosimy o dyspozycję anulacji tego produktu z zamówienia lub propozycję wymiany na inny w cenie brakującego artykułu. 

Czekamy na Państwa dyspozycje. 

Przepraszamy''

Nie spodziewałem się czegoś takiego, bo Decathlon ma dobre opinie. Sądziłem, że ściągną te sztormiaki i wywiążą się z transakcji, choćby z opóźnieniem, a tu coś takiego... :( :angry: