Pendergrast Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Ja dostałem, że zostało wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Faktycznie jak oglądałem to za ta cenę nic się nie kupi. Na dodatek zamek YKK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbio Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 W związku z brakiem zamówionego towaru poproszono mnie o wybór innego z ich oferty za kwotę nie przekraczającą 100zl, płatne oczywiście 30zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Na stronie są niby dostępne rozmairy S,M,L. Ktoś tu kogoś w balona robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek06 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Na stronie są niby dostępne rozmairy S,M,L. Ktoś tu kogoś w balona robi...Na stronie są ale w magazynie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Do mnie w końcu sztormiaczek dotarł. Za 30 zł bardzo fajna rzecz. Wojtek raz jeszcze dzięki ze dobre chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 U mnie też L-ka jest. Ale za mała. Mogę komuś wysłać. Wysyłka 11,00 zł paczką.Jak nie będzie chętnego to zwrócę. Na priv tylko aby wątku nie zaśmiecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Jak ktos wezmie ode mnie Mke, to chetnie od Ciebie wezme Lke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 @ Wojtek B. , ja też dziękuję za pomoc- wszystko skończyło się po mojej myśli- szkoda, że nie wszystkie sklepy działają na zasadach Decathlonu, ale może kiedyś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Jak ktos wezmie ode mnie Mke, to chetnie od Ciebie wezme Lke Chętnie pozbawie Cię balastu w rozmiarze M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Czekam na adresik od chętnego. Jak takiego nie będzie to zwracam w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 W sklepie Alpinus24.pl są fajne wyprzedaze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Czekam na adresik od chętnego. Jak takiego nie będzie to zwracam w weekend.Mozesz mi na prv wyslac wymiary?Dl rekawa od pachyDl od pachy w dolSzer w barkachSzer od pachy do pachy Jak by wyszło ok to bym pewnie sie skusil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Moze komus zalega 2xl lub 3xl z tych sztormiakow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JL48 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 koszulki lidl - dobre tylko te 3 na dole, męskie: żółta, niebieska i chyba czarnatrochę dziwny krój i rozmiarówkaale bardzo dobry materiał odciągający pot (w czarnej nie jestem tego pewny) http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=30474 kurtki - cienka, wiatrochronna, gęsto tkana ala pertex http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=30480 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Czołem! W Decathlon Targówek są: - spodniobuty neoprenowe Ron Thompson w dobrej cenie Rozmiar 44/45, neopren 3mm cena z 289,99 zł na 119,99 zł - śpiochy oddychające (np. 3C za 299,99 zł + buty do brodzenia Rapali po 149,99 zł) - wybrane kulki proteinowe -50% i kilka innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Zniżki na przynęty Izumi i info : http://sklep.shani.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Kij sumowy. Przecena o ponad 300 zł. Może kogoś zainteresuje. http://www.pirania-sklep.pl/wedki/black-cat/the-cat-spin-60-160g-2-70m.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Jakby ktoś szukał fajny zestawik http://allegro.pl/ponton-kolibri-silnik-elektryczny-akumulator-i5192412044.htmlniestety nie dla mnie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Cena raczej przystępna: http://allegro.pl/multiplikator-daiwa-it-s-150l-promocja-odcentrumpn-i5188685652.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 W FM dla zalogowanych jest Rarenium Ci4 4000 FA za 600PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 W FM dla zalogowanych jest Rarenium Ci4 4000 FA za 600PLN.Piotrek, mógłbyś rozwinąć skrót myślowy FM... Za "młody" jestem na rozwiązywanie zagadek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Fishing-Marthttp://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/rarenium-ci4-fa-a17-p35-k7923.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 grzegorzp, dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 W FM dla zalogowanych jest Rarenium Ci4 4000 FA za 600PLN.Cena przyzwoita ale za tą kasę można mieć Rarenium lub Stradica Ci4+ z X-shipem i łożychem pod szpulką. Tylko niestety bez zapasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi