count_martin3z Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Koło Softshella to nawet nie stało To membranowa cerata, która oddycha gorzej jak cerata... Fakt, tania jest i ma ładny krój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Osłona na ekran do Elite 5 za 35 złotych... . http://www.fox-boats-shop.pl/pl/p/LOWRANCE-OSLONKA-EKRANU-ELITE-5/459 osłonka.jpg Dobra cena przy założeniu że kolega z forum sprzedaje po 120 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Czy ta osłona na elitke 5 pasuje również na Mark 5x pro? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Czy ta osłona na elitke 5 pasuje również na Mark 5x pro?Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Dzieki jak zostawiam na łodce echo na noc to ostro zaparowuje i póżniej długo to odchodzi ...fuck już jest po 110 Edytowane 22 Czerwca 2015 przez czocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Dzieki jak zostawiam na łodce echo na noc to ostro zaparowuje i póżniej długo to odchodzi ...fuck już jest po 110 Nie tylko Ty się spóźniłeś na osłonę w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zdążyłem ! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 orientujecie się panowie czy wędka LTES86MXF2 jest/była dostępna w normalnej ofercie st.croix czy to rodzynek na rynek rosyjski? http://www.fishingplanet.ru/tests/st_croix_legend_tournament_ltes86mxf2_2_59_m_7_21_g/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Cholera, nie wiedziałem ze takie cudo istnieje, ale to musi byc kosa na sandacze i okonie z brzegu. Ale z szybkiego researchu wynika, że tylko rosyjski rynek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehhooo Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 bardzo dobra promocja na echosondy Humminbird http://www.sonarsklep.pl/promocje.html/producent=2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Fajny softshell jeszcze taniej, za 99 zł!!! : http://www.cerrotorre24.pl/product-pol-21618-Meska-kurtka-softshell-WESTpeak-EVEREST-.htmlDzięki.Już mam w szafie. W tej cenie - grzech nie kupić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Fakt w tej cenie grzech nie kupić.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dzięki.Już mam w szafie. W tej cenie - grzech nie kupić Jak w rzeczywistosci wyglada rozmiarowka ? Nie wiem czy brac M czy L przy moim wzroscie 175cm i wadze okolo 78kg. Ktos doradzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 ta uber przecena to chyba jakiś chwyt marketingowy czy to na prawdę taka okazja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Panowie, ale czemu kupujecie ten pseudo softshell? Przecież to membrana i jeszcze dodatkowo słabej jakości... Czy wierzycie, że prawdziwy soft można kupić za 100 zł i jeszcze przecenionego z ponad 400? Są spore obniżki przy wyprzedażach, ale zazwyczaj tyczy to się rozmiarów, które zostały jak S czy XXL, a nadchodzi nowa kolekcja, natomiast ta to bzdura Ten produkt nie dość, że przemoknie to przy zwykłym marszu spowoduje wysyp potówek łącznie z jajkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 W grudniu kupiłem tę ceratę synowi. Wtedy za 189 zł. Jest bardzo z niej zadowolony. Na zlocie j.pl jeden z kolegów też z powodzeniem używał tej kurtki.Dlaczego teraz 99 PLN? Nie wiem, ale prawie wszystko w tym sklepie przecenione jest teraz 70-80% @thug przy podobnym wzroście i niższej masie syn ma L i jest ok., chyba, że wolisz bardzo dopasowane Ja kupiłem XL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Kupiłem z ciekawości. Jutro ma dojechać, zobaczymy co z tego wyniknie. Zawsze jest 14 dni na odesłanie.Co do niskiej ceny: jak kupili w Chinach kontener to i tak pewnie zarabiają. Tak samo jak marki odzieżowe, gdzie produkcja jest w Bangladeszu za może dolara od sztuki (mówię o kosztach wykonania a nie tego, co otrzymuja robotnicy, bo gdyby dostawali dolca to oszaleliby ze szczęścia zapewne) a u nas sprzedają po stówce. I potem przecena na 29,99. Tak to działa.A kolega cunt_martin3z użytkował? Czy tylko wiesza psy bo jest to za tanie żeby było dobre? Zgadzam się, jest tanie ale dla mnie softshell nie jest ciuchem, który ma mnie ochronić od deszczu (do tego sa prawdziwe kurtki na porządnej membranie z klejonymi szwami), oraz od wielkiego zimna. Wtedy stosue sie inne ciuchy i kilka warstw.Reasumując - na temperaturę 5-15 stopni, średni wiatr i możliwość lekkiego opadu projektuje się cjuchy z tego materiału. I zapewne przez jakiś czas trudnością tym podoła. Wątpliwości mam co do trwałości, ale to czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Mogli by jeszcze takiego Extrema zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Też kupiłem w grudniu po tym @tpe podlinkował, przelatałem całą zimę włącznie z jazdą na desce, nie narzekam. Na deszczu dużym nie próbowałem, bo nie nadarzyła się okazja Za stówkę brałbym w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Kupiłem z ciekawości. Jutro ma dojechać, zobaczymy co z tego wyniknie. Zawsze jest 14 dni na odesłanie.Co do niskiej ceny: jak kupili w Chinach kontener to i tak pewnie zarabiają. Tak samo jak marki odzieżowe, gdzie produkcja jest w Bangladeszu za może dolara od sztuki (mówię o kosztach wykonania a nie tego, co otrzymuja robotnicy, bo gdyby dostawali dolca to oszaleliby ze szczęścia zapewne) a u nas sprzedają po stówce. I potem przecena na 29,99. Tak to działa.A kolega cunt_martin3z użytkował? Czy tylko wiesza psy bo jest to za tanie żeby było dobre? Zgadzam się, jest tanie ale dla mnie softshell nie jest ciuchem, który ma mnie ochronić od deszczu (do tego sa prawdziwe kurtki na porządnej membranie z klejonymi szwami), oraz od wielkiego zimna. Wtedy stosue sie inne ciuchy i kilka warstw.Reasumując - na temperaturę 5-15 stopni, średni wiatr i możliwość lekkiego opadu projektuje się cjuchy z tego materiału. I zapewne przez jakiś czas trudnością tym podoła. Wątpliwości mam co do trwałości, ale to czas pokaże.Nie, nie uzytkowalem i nigdy nie będę... Ale jak tu są space od wszystkiego co dotyczy wędkarstwa, to napisz na forum outdoorowym co mają space na temat tego czegoś do powiedzenia. Nie musisz mi wierzyć na słowo ;-) Ale fajnie, że będziesz miał i peace :-) Edytowane 25 Czerwca 2015 przez count_martin3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Wszystko zależy od interpretacji nazwy "soft shell" ( https://pl.wikipedia.org/wiki/Soft_shell ), i czego się oczekuje od kurtki o tej nazwie. Edytowane 26 Czerwca 2015 przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Mam taką kurtkę od pół roku, kupiłem ją za 149 zł i daje rade, ostatnio w weekend pół h w deszczu i nic nie przemoklo. Ma suwaki pod pachami które dosyć dobrze wentuluja, ja się nie ugotowalem. Jak za te cenę myślę że to dobry zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Nie, nie uzytkowalem i nigdy nie będę... Ale jak tu są space od wszystkiego co dotyczy wędkarstwa, to napisz na forum outdoorowym co mają space na temat tego czegoś do powiedzenia. Nie musisz mi wierzyć na słowo ;-) Ale fajnie, że będziesz miał i peace :-) Tylko, że my, co najwyżej, łowimy w tej kurtce ryby, a nie wchodzimy w niej na Mount Everest 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Co najwyżej w tym wypadku robi dużą różnicę ;-) ale Wasze pieniądze i Wasz wybór... Ja co najwyżej chcialem tylko dobrze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 http://olx.pl/oferta/shimano-twin-power-2500-fa-CID767-ID9qSuH.html#6221bb1fa6TwinPower za 155zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi