godski Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Ja o dziwo nigdy nie miałem problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Ja o dziwo nigdy nie miałem problemów. Oni nie mogą pozwolić sobie na utratę takiego klienta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Oni nie mogą pozwolić sobie na utratę takiego klienta Żaden ze mnie hurtownik. W tym roku ok. 1000 zł tam wydałem. Byłoby dużo mnie gdyby to Toro odeszło. A w latach ubiegłych było to dużo mniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Ja kupuję od lat w FM i jest git Zero problemów .. Szybka dostawa Może mam farta ??? Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Gdyby kogoś interesowały buty na ryby z membraną Gore-Tex w śmiesznie niskiej cenie: http://www.decathlon.pl/buty-myliwskie-mskie-jindo-gtx-id_8222901.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 @Shark nie doatepne juz sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ageror Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 @Shark nie doatepne juz sa niedostepne przez neta, stacjonarnie w niektórych sklepach jeszcze sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Hej! W Decathlonie na Targówku spodniobuty neoprenowe są w nowej cenie 99,99 zł / para Pozdrawiam, W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Wszystkie rozmiary ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Oni nie mogą pozwolić sobie na utratę takiego klienta Oni to klienta mają daleko w poważaniu ile się z nimi nawojowałem. Swego czasu robiłem tam zakupy po 5k zł i mieli mnie w nosie. Raz nawet napisali mi maila, że muszę zapłacić 2 razy za wysyłkę miedzynarodową bo się w paczkę nie zmieścili... (nic takiego w regulaminie nie było). Nie wspomnę o częstych brakach w zamówieniu... Na sam koniec juz nie pamiętam o co poszlo ale podziękowałem im za wspólprace. Jak sie ma w nosie kogoś kto przez koszyk przerzucił 25k zł to sorry. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 niedostepne przez neta, stacjonarnie w niektórych sklepach jeszcze saW Reducie tylko rozmiar 42 - jedna para. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Właśnie doszedł do mnie kijek na morskie trotki z fishing art i chciałem go tu wstawić, ale wątek nie pasuje ;< chyba będę musiał się przejść do cafe jerkbait ;< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Właśnie doszedł do mnie kijek na morskie trotki z fishing art i chciałem go tu wstawić, ale wątek nie pasuje ;< chyba będę musiał się przejść do cafe jerkbait ;<Bartek przestan sie przejmowac i reagowac....jezeli to kij z logo STC to pisz i pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrt80 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) http://allegro.pl/linde-430-kadlub-romana-yamaha-25-trym-super-i5560968917.html spróbuję tu.znam tą łódź od 4 lat, w zasadzie właściciela. jak ktoś szuka- dobra opcja. Właściciel pedant, przebieg mth autentyczny (łodzi, silnik zrobił tyle też od 2011, ale nie jest to nówka z tego roku), łódka z ciepłego garażu. To polmirowski produkt na rynek holenderski (tudzież europejski), na tabliczce znamionowej "Linde". na zdjęciach na "samie", do ludzi idzie na nowym branderupie. Edit: nieaktualne. Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez nrt80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Właśnie doszedł do mnie kijek na morskie trotki z fishing art i chciałem go tu wstawić, ale wątek nie pasuje ;< chyba będę musiał się przejść do cafe jerkbait ;<Jaki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Blaas XF 15lb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 http://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/lodzie-i-mariny/akcesoria-zeglarskie/krzesla/fotel-do-lodzi-651108/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 okazja? http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5218036549&ars_source=ars&ars_socket_id=7&ars_rule_id=201 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Wygląda że ten kręcioł jest gratis do łożysk... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) W FM dla zalogowanych Quantum Exo Spinning w rozmiarach 15 i 30 po 550 PLN . Ta 15-steczka wagowo fajna do superlajcika jakiegoś http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/exo-spinning-a17-p2008-k12607.html . Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez malinabar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Nie promocja ale może ktoś wykorzysta do zakupu upragnionego sprzętu. Na alledrogo znów są dostępne raty PayU 10 x 0% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 A to takie prawdziwe 0% bez małego druczku i gwiazdek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) ....... Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Może komuś rapalkę za 9zł? dostawa darmowa (sprawdzone)Niestety ostały się same 3ki a 5ki już wyszły ale cena i tak myślę okazyjna http://www.decathlon.pl/wobler-pywajcy-5-mn-id_4274867.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Może komuś rapalkę za 9zł? dostawa darmowa (sprawdzone)Niestety ostały się same 3ki a 5ki już wyszły ale cena i tak myślę okazyjna http://www.decathlon.pl/wobler-pywajcy-5-mn-id_4274867.html Dzięki, wziąłem 3 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi