tyczkasport1 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Ja również :-) Fakt mógłbym wystawić na giełdzie po 15zł za sztukę i zbierać zamówienia ale tak będzie łatwiej szybciej i przyjemniej :-) Co do dostawy testowałem kupując namiot mimo że do sklepu nie mam daleko ale z czystej ciekawości. Faktycznie darmowa i mieści się w założonym czasie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Może komuś rapalkę za 9zł? dostawa darmowa (sprawdzone)Niestety ostały się same 3ki a 5ki już wyszły ale cena i tak myślę okazyjna http://www.decathlon.pl/wobler-pywajcy-5-mn-id_4274867.htmlteż wziąłem sobie ich trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 też wziąłem sobie ich trochę już po promocji http://www.decathlon.pl/original-countdown-50-mm-id_1592184.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 już po promocji http://www.decathlon.pl/original-countdown-50-mm-id_1592184.htmlo rany... wziąłem wszystkie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 o rany... wziąłem wszystkie?! Na to wygląda http://www.decathlon.pl/wobler-pywajcy-5-mn-id_4274867.htmlZdradzisz ile zakupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Jano ale to była cena za sztukę nie za kilogram xDChłopaki ale mi pokazuje że 3cm są jeszcze dostępne... Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez tyczkasport1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 już po promocji http://www.decathlon.pl/original-countdown-50-mm-id_1592184.htmlsa jeszcze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Jano ale to była cena za sztukę nie za kilogram xD :lol: PS. teraz mi już też pokazuje dostępność, ale przez jakiś czas było bez promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Może komuś rapalkę za 9zł? dostawa darmowa (sprawdzone)Niestety ostały się same 3ki a 5ki już wyszły ale cena i tak myślę okazyjna http://www.decathlon.pl/wobler-pywajcy-5-mn-id_4274867.htmlTo i ja dwie trójeczki zamówiłem - podziękował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acinr_PL Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja również zamówiłem. Dzięki Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez acinr_PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 O proszę to chłopaki się trochę zasilili :-) tak myślałem że będzie zainteresowanie. Nie ma co dziękować tylko czekać na paczkę i nad wodę z nimi obowiązkowo :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Fajnie, że skorzystaliście z promocji. Szkoda tylko, że nie zamówiliście wszystkiego w 1 zamówieniu a np. w 2 lub 3 w odstępie 5-10 minut. Każde zamówienie przyjdzie do Was w oddzielnej paczce, a tego typu sytuacje mogą spowodować, że zostanie postawiony limit złotówkowy do darmowej wysyłki Miłego! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Fajnie, że skorzystaliście z promocji. Szkoda tylko, że nie zamówiliście wszystkiego w 1 zamówieniu a np. w 2 lub 3 w odstępie 5-10 minut. Każde zamówienie przyjdzie do Was w oddzielnej paczce, a tego typu sytuacje mogą spowodować, że zostanie postawiony limit złotówkowy do darmowej wysyłki Miłego! Możesz rozwinąć bo nie rozumiem?Moje wobki były zamówione 3 w jednym zamówieniu, nie osobno i zapewne przyjdą w jednej paczce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Fajnie, że skorzystaliście z promocji. Szkoda tylko, że nie zamówiliście wszystkiego w 1 zamówieniu a np. w 2 lub 3 w odstępie 5-10 minut. Każde zamówienie przyjdzie do Was w oddzielnej paczce, a tego typu sytuacje mogą spowodować, że zostanie postawiony limit złotówkowy do darmowej wysyłki Miłego!Wojtek przyznam się ze sam zamawialem na raty... Tzn 3 paczki jadą .. Ale każda wartości conajmniej kilkudziesięciu złotych.. Dziwi mnie to że decathlon.pl nie weryfikuje takich sytuacji i nie pakuje do jednej paczki. Ja swoje rzeczy zamówiłem w przeciągu kilku godzin jednego dnia... W niedziele.... Kurde wiec skoro zamawiam z jednego konta.... W czym problem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Wojtek przyznam się ze sam zamawialem na raty... Tzn 3 paczki jadą .. Ale każda wartości conajmniej kilkudziesięciu złotych.. Dziwi mnie to że decathlon.pl nie weryfikuje takich sytuacji i nie pakuje do jednej paczki. Ja swoje rzeczy zamówiłem w przeciągu kilku godzin jednego dnia... W niedziele.... Kurde wiec skoro zamawiam z jednego konta.... W czym problem.... Tak, ale ja powiem szczerze, że nie mam sumienia nadużywać czyjejś grzeczności...Ostatnio zamówiłem coś na ok 5 dych w decathlon, później zobaczyłem, że jest jeszcze coś co potrzebuję, ale że wartość była niska... nie zamówiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Możesz rozwinąć bo nie rozumiem?Moje wobki były zamówione 3 w jednym zamówieniu, nie osobno i zapewne przyjdą w jednej paczce... Miałem na myśli fakt złożenia np. 1 zamówienia (przemyślanego) zamiast 3 złożonych po sobie w odstępie czasu 3 min To tylko niepotrzebnie generowany koszt. Wojtek przyznam się ze sam zamawialem na raty... Tzn 3 paczki jadą .. Ale każda wartości conajmniej kilkudziesięciu złotych.. Dziwi mnie to że decathlon.pl nie weryfikuje takich sytuacji i nie pakuje do jednej paczki. Ja swoje rzeczy zamówiłem w przeciągu kilku godzin jednego dnia... W niedziele.... Kurde wiec skoro zamawiam z jednego konta.... W czym problem.... Tomek- dziennie na stronie spływa ok. 2 000 zamówień i więcej Paczki pakowane są na bieżąco. Przy takim wolumenie sprzedaży nie ma możliwości, żeby coś dopakować Oczywiście, że nie zawsze zbierzemy myśli w ciągu 1 godziny i złożymy kompletne zamówienie, ale myślę, że w przypadkach kiedy towar domawiamy 3 razy w ciągu 10 min, można nad tym popracować Pozdrawiam i cieszę się, że zamawiacie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Miałem na myśli fakt złożenia np. 1 zamówienia (przemyślanego) zamiast 3 złożonych po sobie w odstępie czasu 3 min To tylko niepotrzebnie generowany koszt. Tomek- dziennie na stronie spływa ok. 2 000 zamówień i więcej Paczki pakowane są na bieżąco. Przy takim wolumenie sprzedaży nie ma możliwości, żeby coś dopakować Oczywiście, że nie zawsze zbierzemy myśli w ciągu 1 godziny i złożymy kompletne zamówienie, ale myślę, że w przypadkach kiedy towar domawiamy 3 razy w ciągu 10 min, można nad tym popracować Pozdrawiam i cieszę się, że zamawiacie !Myślę że po prostu jest dobra umowa z kurierem podpisana Ja myślę że temat pakowania i możliwości zaoszczędzenia na tym powinien się pojawić w decathlon.pl można zaoszczędzić napewno na pakowaniu i wysyłkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Ja na szczęście nie robię Dec problemu, odbieram w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Wojtku ale skąd odrazu osąd o zakładaniu kilku zamówień przez jedną osobę? Myślę że większość osób jednak zamawiala np 3 szt a nie 3x po jednej sztuce.... Zawsze znajdzie się ktoś zakręcony mniej rozgarnięty itp. z tym że to raczej jest wkalkulowane. Poza tym nie było innej opcji zakupu bo w moim mieście ich nie było wcale. Chyba za mocno doszukujemy się dziury w całym...więcej dystansu Wojtku i więcej czasu spędzonego nad wodą :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Wojtku ale skąd odrazu osąd o zakładaniu kilku zamówień przez jedną osobę? Myślę że większość osób jednak zamawiala np 3 szt a nie 3x po jednej sztuce....Zawsze znajdzie się ktoś zakręcony mniej rozgarnięty itp. z tym że to raczej jest wkalkulowane. Poza tym nie było innej opcji zakupu bo w moim mieście ich nie było wcale.Chyba za mocno doszukujemy się dziury w całym...więcej dystansu Wojtku i więcej czasu spędzonego nad wodą :-) Pozdrawiamhmm... Komuś innemu by się przydał relaks nad wodą Wojtek dobrze prawi wystarczy pomyśleć logicznie o co chodzi. Niektórzy są w gorącej wodzie kąpani i potrafią złożyć kilka oddzielnych zamówień w przeciągu paru minut. Nadużywanie darmowej wysyłki np.kilka paczek z zamówień złożonych w ciągu paru minut, godziny może w końcu doprowadzić do postawienia limitu np.od 50, 100zł wysyłka gratis. I będzie trochę mniej fajnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Panowie bez sensu te spory hmm... Komuś innemu by się przydał relaks nad wodą Wojtek dobrze prawi wystarczy pomyśleć logicznie o co chodzi. Niektórzy są w gorącej wodzie kąpani i potrafią złożyć kilka oddzielnych zamówień w przeciągu paru minut. Nadużywanie darmowej wysyłki np.kilka paczek z zamówień złożonych w ciągu paru minut, godziny może w końcu doprowadzić do postawienia limitu np.od 50, 100zł wysyłka gratis. I będzie trochę mniej fajnie Panowie bez sensu te spory. Mówicie tak jakby wprowadzenie limitów Was miało dotknąć. Czyżbyście zatem sami zamawiali poniżej tych przykładowych 50 zł? Skoro sklep pozwala na niewielkie zamówienia to znaczy, że ma to wkalkulowane. Inna sprawa, że jeśli ktoś chce zrobić decathlonowi na złość to będzie zamawiał po przysłowiowym haczyku. Ale wątpię by wśród naszego grona byli tacy życzliwi kupujący... Zrobiłem zamówienie na 3 wobki, najmniejsze w decathlonie do tej pory ale w żaden sposób nie czuję się winny i nie zamierzam się tłumaczyć. Powtarzam bez sensu te spory, doprowadzą tylko do niepotrzebnych konfliktów. Poza tym jeśli decathlon zdecyduje się wprowadzić wysyłkę płatną nie będziemy wiedzieli czy to przez zbyt dużą ilość małych zamówień czy np. przez przekonanie, że ludzie i tak będą zamawiać i decathlon zarobi więcej. Z mojej strony to koniec tematu. Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Wojtku ale skąd odrazu osąd o zakładaniu kilku zamówień przez jedną osobę? Myślę że większość osób jednak zamawiala np 3 szt a nie 3x po jednej sztuce....Zawsze znajdzie się ktoś zakręcony mniej rozgarnięty itp. z tym że to raczej jest wkalkulowane. Poza tym nie było innej opcji zakupu bo w moim mieście ich nie było wcale.Chyba za mocno doszukujemy się dziury w całym...więcej dystansu Wojtku i więcej czasu spędzonego nad wodą :-) Pozdrawiam To nie założenie. To sprawdzona przeze mnie informacja. Dystansu na prawdę mi nie brakuje, czasu nad wodą-trochę tak, ale robię co mogę @Majo doskonale wyjaśnił temat. Na prawdę cieszę się, że zamawiacie towar w super cenie, ale warto pomyśleć przyszłościowo (czyli jw.) Spokojnego wieczoru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Panowie bez sensu te spory Panowie bez sensu te spory. Mówicie tak jakby wprowadzenie limitów Was miało dotknąć. Czyżbyście zatem sami zamawiali poniżej tych przykładowych 50 zł? Skoro sklep pozwala na niewielkie zamówienia to znaczy, że ma to wkalkulowane. Inna sprawa, że jeśli ktoś chce zrobić decathlonowi na złość to będzie zamawiał po przysłowiowym haczyku. Ale wątpię by wśród naszego grona byli tacy życzliwi kupujący... Zrobiłem zamówienie na 3 wobki, najmniejsze w decathlonie do tej pory ale w żaden sposób nie czuję się winny i nie zamierzam się tłumaczyć. Powtarzam bez sensu te spory, doprowadzą tylko do niepotrzebnych konfliktów. Poza tym jeśli decathlon zdecyduje się wprowadzić wysyłkę płatną nie będziemy wiedzieli czy to przez zbyt dużą ilość małych zamówień czy np. przez przekonanie, że ludzie i tak będą zamawiać i decathlon zarobi więcej. Z mojej strony to koniec tematu. @coma Nie mam na myśli sytuacji następującej: Klient X zamawia np. 1 woblera za 1,00 zł i ma darmową dostawę Na myśli mam sytuację taką: Klient X zamawia 1 woblera za 1,00 zł o godz. 16:50 z darmową dostawą, o godzinie 16:53 stwierdza, że zamówi jeszcze raz 2 takie woblery (każdy po 1,00 zł) również z darmową dostawą, a o godzinie 16:59 domówi kolejne 2 (analogicznie z darmową dostawą). Wierz mi lub- gdyby dostawa nie była darmowa, ludzie składali by tzw. "multi zamówień". Wszystko zatem sprowadza się do zdrowego rozsądku i działania z głową. Zupełnie jak nad wodą. Pozdrowienia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 @coma Nie mam na myśli sytuacji następującej: Klient X zamawia np. 1 woblera za 1,00 zł i ma darmową dostawę Na myśli mam sytuację taką: Klient X zamawia 1 woblera za 1,00 zł o godz. 16:50 z darmową dostawą, o godzinie 16:53 stwierdza, że zamówi jeszcze raz 2 takie woblery (każdy po 1,00 zł) również z darmową dostawą, a o godzinie 16:59 domówi kolejne 2 (analogicznie z darmową dostawą). Wierz mi lub- gdyby dostawa nie była darmowa, ludzie składali by tzw. "multi zamówień". Wszystko zatem sprowadza się do zdrowego rozsądku i działania z głową. Zupełnie jak nad wodą. Pozdrowienia! Jeśli rzeczywiście decathlon miałby problem z wymienioną przez Ciebie sytuacją zainwestował by w rozwiązanie systemowe łączenia kilku zamówień złożonych w niewielkim okresie czasu w jedno. Ze strony informatycznej nie widzę problemu w takim wyjściu. A my możemy sobie tworzyć "wirtualne" problemy i kłócić się dalej tylko po co? Niezdecydowani klienci zawsze się zdarzają i ktoś mądrzejszy od nas na pewno wkalkulował ich istnienie w sposób działania strony. A jeśli limity zostaną wprowadzone to znaczy, że sklepowi się to po prosu opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 No ale właśnie dziwi mnie to że decathlon.pl na to pozwala... I nie weryfikuje tego w jakiś sposób... Wszak to nawet nie modne takie podejście.... Nie ekologiczne... Ale cóż... Wiadomo jest ze wszystko jest wliczone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi