Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

No ale właśnie dziwi mnie to że decathlon.pl na to pozwala... I nie weryfikuje tego w jakiś sposób... Wszak to nawet nie modne takie podejście.... Nie ekologiczne...

Ale cóż... Wiadomo jest ze wszystko jest wliczone... :D

Widocznie póki co tych przypadków jest na tyle niewiele, że można je pominąć. Sam zazwyczaj mocno rozpędzam się w zakupach i nie zamawiam pojedynczych sztuk - co innego jak domyślam się, że jest ich mała ilość i nie ma czasu dobierać dodatkowych rzeczy do koszyka. Wiadomo wszak, że w przypadku braku towaru decyduje kolejność zamówień.

Może niesłusznie ale poczułem się adresatem Twojego posta dlatego odpowiem.

Co z tego że jest wliczone????  Do czego zmierza ten świat. Zgroza.

No właśnie - co z tego? Ja tu widzę ewidentny brak zrozumienia przekazu, który mógłbym podsumować cytatem: "Do czego zmierza ten świat. Zgroza." Czy ktoś tu namawia do nadużywania "systemu" lub korzystania z niego w "nieetyczny" sposób? Jest stwierdzony fakt, że małe zamówienia zawsze się będą zdarzać i są w jakiś sposób wkalkulowane.

A może według Ciebie powinienem napisać do decathlonu, że chciałbym jednak pokryć koszta kuriera bo zgodnie z "limitem godskiego" zamówienia za 27 zł nie powinno mieć darmowej przesyłki? :D Paranoja, powoli ocieramy się o absurd. Trzeba mieć wyczucie i nikt temu nie przeczy natomiast przypadki niezdecydowania zawsze się będą zdarzać. Kto ich nie miał niechaj pierwszy rzuci kamień. Mnie daleko do oceny innych w tak błahej sprawie - gratuluję kolegom, którzy są tak nieskazitelni, że poczuli się na sile by to zrobić.

Zupełnie nie o to chodzi. . O żadnym limicie godskiego nie ma mowy. Nieskazitelnych te pewnie nie ma.

Z jednej strony gość który zamawia 3 wobki po kilka złotych minuta po minucie  wiedząc o tym że każdy wobek to inna paczuszka a z drugiej strony wielka firma która nie może tego wrzucić do jednej paki.  Jedno i drugie to zgroza i bezsens. 

Edytowane przez godski

Panowie na szczęście/ nieszczęście wobki się skończyły i sytuacja myślę że w pełni wyjaśniona :-) a jak wiadomo gdzie 2 ludzi tam 3 różne zdania...

Więc teraz tylko tym co zamówili czekać na paczkę i nad wodę a dla tych co zabrakło z całym plecakiem przynęt dotychczas już zakupionych również czas nad wodę i łowić rwać i tak do upadłego :-)

Pozdrawiam

A może według Ciebie powinienem napisać do decathlonu, że chciałbym jednak pokryć koszta kuriera bo zgodnie z "limitem godskiego" zamówienia za 27 zł nie powinno mieć darmowej przesyłki? :D

Masakra, czy Ty zrozumiałeś co czytasz??? Nie chodzi że ktoś zamówił sobie jednego woblerka za 8.99zł i korzysta z darmowej wysyłki, tylko o osoby które zamawiają trzy np.takie wobki w odstępie 5 minutowym co powoduje że każdy z nich jest wysłany oddzielną paczką. A można trochę pomyśleć i zamówić wszystko w JEDNYM zamówieniu przez co zostanie nadana jedna paczka a nie trzy. Ale w zasadzie wielka sieciówka powinna to jakoś sama ogarnąć, łączyć zamówienia np. z jednego dnia.

OK.

Ostatnio też zaryzykowałem i kupiłem stradica 4000 (japończyk) za 115zł z wysyłką. Co prawda nie liczyłem na wiele a okazało się że wystarczy trochę rozpuszczalnika i smaru i kołowrotek wygląda i chodzi nie gorzej jak te forumowe 4razy droższe. Jedynie muszę wymienić korbę i ewentualnie szpulę, ale to już najmniejszy problem.

poniżej link do omawianego stradica

http://allegro.pl/kolowrotek-shimano-4000-stradic-i5607169012.html

Właśnie jestem na etapie wyboru echa. Nie potrzebuję jakiś bajerów w stylu rysowanie map, ale zależy mi na dwóch rzeczach:

- pokazanie rodzaju dna

- pokazanie ewentualnych roślin, korzeni, itp. historii na dnie.

Czy ten model, z prostym (80/200) przetwornikiem da radę, czy lepiej poszukać czegoś innego?

• Like 1