coma Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 No ale właśnie dziwi mnie to że decathlon.pl na to pozwala... I nie weryfikuje tego w jakiś sposób... Wszak to nawet nie modne takie podejście.... Nie ekologiczne...Ale cóż... Wiadomo jest ze wszystko jest wliczone... Widocznie póki co tych przypadków jest na tyle niewiele, że można je pominąć. Sam zazwyczaj mocno rozpędzam się w zakupach i nie zamawiam pojedynczych sztuk - co innego jak domyślam się, że jest ich mała ilość i nie ma czasu dobierać dodatkowych rzeczy do koszyka. Wiadomo wszak, że w przypadku braku towaru decyduje kolejność zamówień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Co z tego że jest wliczone???? Do czego zmierza ten świat. Zgroza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Może niesłusznie ale poczułem się adresatem Twojego posta dlatego odpowiem. Co z tego że jest wliczone???? Do czego zmierza ten świat. Zgroza. No właśnie - co z tego? Ja tu widzę ewidentny brak zrozumienia przekazu, który mógłbym podsumować cytatem: "Do czego zmierza ten świat. Zgroza." Czy ktoś tu namawia do nadużywania "systemu" lub korzystania z niego w "nieetyczny" sposób? Jest stwierdzony fakt, że małe zamówienia zawsze się będą zdarzać i są w jakiś sposób wkalkulowane.A może według Ciebie powinienem napisać do decathlonu, że chciałbym jednak pokryć koszta kuriera bo zgodnie z "limitem godskiego" zamówienia za 27 zł nie powinno mieć darmowej przesyłki? Paranoja, powoli ocieramy się o absurd. Trzeba mieć wyczucie i nikt temu nie przeczy natomiast przypadki niezdecydowania zawsze się będą zdarzać. Kto ich nie miał niechaj pierwszy rzuci kamień. Mnie daleko do oceny innych w tak błahej sprawie - gratuluję kolegom, którzy są tak nieskazitelni, że poczuli się na sile by to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Zupełnie nie o to chodzi. . O żadnym limicie godskiego nie ma mowy. Nieskazitelnych te pewnie nie ma.Z jednej strony gość który zamawia 3 wobki po kilka złotych minuta po minucie wiedząc o tym że każdy wobek to inna paczuszka a z drugiej strony wielka firma która nie może tego wrzucić do jednej paki. Jedno i drugie to zgroza i bezsens. Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Panowie na szczęście/ nieszczęście wobki się skończyły i sytuacja myślę że w pełni wyjaśniona :-) a jak wiadomo gdzie 2 ludzi tam 3 różne zdania... Więc teraz tylko tym co zamówili czekać na paczkę i nad wodę a dla tych co zabrakło z całym plecakiem przynęt dotychczas już zakupionych również czas nad wodę i łowić rwać i tak do upadłego :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henri Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Promocja w Lidlu- softshell 55zl http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=42249 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 A może według Ciebie powinienem napisać do decathlonu, że chciałbym jednak pokryć koszta kuriera bo zgodnie z "limitem godskiego" zamówienia za 27 zł nie powinno mieć darmowej przesyłki? Masakra, czy Ty zrozumiałeś co czytasz??? Nie chodzi że ktoś zamówił sobie jednego woblerka za 8.99zł i korzysta z darmowej wysyłki, tylko o osoby które zamawiają trzy np.takie wobki w odstępie 5 minutowym co powoduje że każdy z nich jest wysłany oddzielną paczką. A można trochę pomyśleć i zamówić wszystko w JEDNYM zamówieniu przez co zostanie nadana jedna paczka a nie trzy. Ale w zasadzie wielka sieciówka powinna to jakoś sama ogarnąć, łączyć zamówienia np. z jednego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Nie promocja ale może ktoś wykorzysta do zakupu upragnionego sprzętu. Na alledrogo znów są dostępne raty PayU 10 x 0% Jak najbardziej 0%, polecam! Wszystko sprawnie i bez najmniejszych problemów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Rarenium 2500FB jest obecnie po 577 zł z gwarancją w Raven... . A 4000 po 600 zł ale została tylko sztuka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Przygarnąłem ostatnio dość popularny na forum zestawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Fajne! Też sobie kupię, a co będę gorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 http://olx.pl/oferta/kolowrotek-shimano-stradic-4000fh-z-trzema-szpulami-CID767-IDbwTYl.html#bd0c387ff3chyba spora okazja? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszn1996 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 http://olx.pl/oferta/kolowrotek-shimano-stradic-4000fh-z-trzema-szpulami-CID767-IDbwTYl.html#bd0c387ff3chyba spora okazja? Dzięki jest już mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Dzięki jest już mój Odbierasz osobiście ?? Edytowane 1 Września 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszn1996 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Przesyłka pobraniowa z możliwością oględzin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Przesyłka pobraniowa z możliwością oględzin.Daj znać jak wygląda na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszn1996 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 OK. Ostatnio też zaryzykowałem i kupiłem stradica 4000 (japończyk) za 115zł z wysyłką. Co prawda nie liczyłem na wiele a okazało się że wystarczy trochę rozpuszczalnika i smaru i kołowrotek wygląda i chodzi nie gorzej jak te forumowe 4razy droższe. Jedynie muszę wymienić korbę i ewentualnie szpulę, ale to już najmniejszy problem. poniżej link do omawianego stradica http://allegro.pl/kolowrotek-shimano-4000-stradic-i5607169012.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 W FM Vaniek 4000F dla zarejestrowanych tylko 1250,00 zł . To jest naprawdę okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawek1 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 W juli Lowrance Mark-4 HDI za 499zł http://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/lodzie-i-mariny/elektronika-lodziowa/echosondy-kompasy-oraz-morskie-radioaparaty/echosonda-ploter-953157/?gclid=Cj0KEQjw35-vBRD3qKz8hPezlIIBEiQAOeKNrkGpYjr4m9dqbW-ePCT9lCQDKJRAGH-tE7KNnZpU3pQaAo6k8P8HAQ&gclsrc=aw.ds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjuro Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Fajna by była okazja gdyby nie uproszczona wersja sonaru uniemożliwiająca wykorzystanie wszystkich jej możliwości i brak instrukcji w jęz. polskim. Warto przeczytać przed zakupem wszystkie opinie użytkowników na stronie sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Właśnie jestem na etapie wyboru echa. Nie potrzebuję jakiś bajerów w stylu rysowanie map, ale zależy mi na dwóch rzeczach:- pokazanie rodzaju dna- pokazanie ewentualnych roślin, korzeni, itp. historii na dnie. Czy ten model, z prostym (80/200) przetwornikiem da radę, czy lepiej poszukać czegoś innego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Da radę też się nad nim wacham, ale wachadło wychyla się w stronę Dragonfya 4 więć chyba trzeba troszkę dozbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 ... łowisz 8funtową wykołaczką woblerem 7cm? Nie każdy dziubie wormem lub gramowym jigiem5cm rapalki Patryk mnie sprzedał, a łowi pstrągale, nie pstrążki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Taśma 3M w lidlu, 6,99zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 http://www.decathlon.pl/ilicium-240-travel-mh-10-30-g-id_8323228.html (w zestawie jest tuba) http://www.decathlon.pl/wixom-200-l-15-7-g-id_8292321.html bardzo fajna wykałaczka na okonie http://www.decathlon.pl/wdka-wixom-casting-66-mh-id_8323219.htmlciekawy casting, starannie wykonany z dużą mocą W 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi